🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 866
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 1 380
В Бранимира или има нещо нагличко и надуто или просто от младата възраст е леко недодялана да си прикрие някои емоции. Иначе според мен го усеща Виктор, че не е точно това, което се представя.

А тази пишман психо наставничка му беше толкова неприятна на Мартин. И на него му пролича, въпреки че той прояви някаква любезност за предаването.

# 1 381
Как отсвири художничката. Уоу. 😲

# 1 382
Помагайте,моля! Къде мога да гледам епизодите онлайн? Миналите сезони безпроблемно следях в Playtube, но сега не става оттам. За една мама със заспиващо в 20-21ч бебе питам 🙃 Мерси

# 1 383
На Мартинитата им се получи срещата. Ама на другите двама...ужас. Бранимира е повърхностна и пълно дърво. То тва от нищо няма да е доволно. Горкия Виктор. Много е зле с жените щом е харесал това дърво.

# 1 384
  • София
Някой друг забеляза ли, че иначе доста симпатичната и красива Яна, има някаква свирепа лудост в очите? Crazy eyes направо пронизват като лазер.

O, да.На моменти има нездрав блясък в очите. Коя ли е била наистина в психото? Много опции имаме...

# 1 385
Бранимира може за се е усетила, че Виктор е там да чисти имидж, и да я е доядяло, че участва в цирка.
Мартина с тая двойна брадичка ми е кошмар.

Какво е сгафил Виктор, та ще чисти имидж?

# 1 386
Някой друг забеляза ли, че иначе доста симпатичната и красива Яна, има някаква свирепа лудост в очите? Crazy eyes направо пронизват като лазер.

O, да.На моменти има нездрав блясък в очите. Коя ли е била наистина в психото? Много опции имаме...
Залагам на Клавдия

# 1 387
Да. Аз казах, че Яна, Пресияна, Ивет и Ана -Мария ги пери съчмата.

# 1 388
Яна ли беше тази с 4те деца? Като Меган от Канада с плановете?

# 1 389
  • София
Да, тя.

# 1 390
Бранимира още на първа среща в София, като видя Виктор показа разочарование. Възкликна едно съжалително "ооо Викторе...". Прие розата, само за да отиде в Шри Ланка. Ама за кво ли, като тя просто не може да се забавлява, въобще не знае какво да прави там.

# 1 391
Виктор я хареса Бранимира, но тя не харесва него, не харесва слона, не харесва ритуалите на мястото, на което са, даже ми се стори, че не хареса и цветето.
Жалко. Дано хареса Росица, че на мен тя ми харесва, пък и обича стекове.

# 1 392
Яна тя очаквам да се поразклати.
А тази със синята рокля от отбора на Мартин, тя ще бъде бързо изпидуркана май. Много е апатична и скучна.
Ферай е ок на външен вид, но е жена драма. Много й шарят очите. Тия фасони за традиционната жена ясно е вече, че са само роля.

# 1 393
  • София
И аз съм с впечатлението, че реши да отиде на екскурзия до екзотично място; то пък не се оказа точно каквото си представяше, на всичкото отгоре Виктор ѝ се е лепнал и ѝ досажда (според нея, предполагам), та ѝ е тъпо и скучно.
Не беше ли тя, която искаше да иде "при слончетата"? Не показа голям ентусиазъм от сбъднатото желание...

# 1 394
  • Вестерос
Мартина искаше при слоновете

Общи условия

Активация на акаунт