🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 253
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 455
  • SF
Има, има доста режисиране, въпреки претенциите на Мартин сам да си се режисира. Не стават без режисьор тези епизоди с красоти и забавен каданс.

# 1 456
  • София
Момичета, как гледате от чужбина?

# 1 457
Ох,как е намекнал и Мартин, че харесва И мъже? Това съм го изпуснала.

# 1 458
  • България
А ето Косара преди преправянето и на лицето

И преди, и сега е тотал щета положението. Болестно състояние е това да се коригираш от-до, а резултатите да са също толкова покъртителни както когато е била естествена.

# 1 459
Мноооого мудно предаване, монтажът е толкова заспал, че си отдъхнах като свърши епизодът. Добре, че почвам да гледам с 1 час закъснение, че да мога да превъртам на рекламите - иначе не се трае съвсем.

Бранимира абсолютна куха лейка. Хили се неадекватно, негативна и невъзпитана - що е отишла изобщо, сигурно да се тагне в инстаграм.
Мартина - друг път е на 33, та главата й е като мекица от филъри и солариум. И три кила коса до кръста на 160 см хич не й правят услуга - съвсем забита в земята изглежда.

Честно казано най-гадното нещо беше слонът и евентуално останалите животинки, които ще покажат. Тези животни са обект на малтретиране и експлоатация от бебета с напълно комерсиална цел - снимки с туристи и печелене на пари. Защо изобщо го показват като атракция?

# 1 460
  • SF
В Шри Ланка слоновете са атракция за туристите и си имат нещо като работно време. "Работят" 8 часа, след което ги къпят и се грижат за тях. Казаха, че даже ги масажират. Simple Smile Мераклии туристи също могат да се включат в обгрижването на слончетата, когато работният им ден приключи. В Шри Ланка имат особено отношение към слоновете. Изскачат на пътя и правят задръствания. Всички търпеливо ги изчакват, а слоновете понякога забравят да отстъпят от пътното платно. Същата работа е и с кравите, които се разхождат по асфалта. Пазят си ги. Слоновете им са свикнали с хората и са доста дружелюбни.
Днес показаха по телевизията слон в Индия, който се разярява и повдига един багер.

# 1 461
На мен сезонът почна да ми дотъпява.

# 1 462
Alucard, жената с нос на Майкъл Джексън е Даниела Рупецова.
Съвсем е заприличала на кон в лицето.

# 1 463
  • SF
Е, то така ще е. Всеки епизод ще е копи-пейст, просто момичетата ще се разменят. Излизат ту с едната, ту с другата, погледи, почти идентични разговори... След това са синхроните: тя е много мила, много е нежна, но аз очаквам по-доминантно присъствие, поведение, с което да ме грабне. Тя (която и да е тя): той е магнетичен, харесва ми начинът, по който ме гледа, приятно ми е в неговата компания, искам да ме покани отново... Разликата от среща до среща е само в детайлите и пейзажите, които са реклама на страната. Чак накрая ще има някакъв съспенс - Големият неясен избор между две полуеднакви момичета.

# 1 464
Добро утро! На мен тази русата Силвия с виенското колело, много ми прилича на Стефания Колева. Особено по очите и усмивката.

# 1 465
  • SF
Има нещо, да. Но аз повече се впечатлявам от мъжкото й чело. Тя не се държи секси и Мартин я взе само, за да си попълни бройката. Няма да я изтърпи дълго да му мрънка за децата и самотата.

# 1 466
Аз малко се разочаровах от Виктор, след неделните добри впечатления.
Твърде нахилен, с широка усмивка, която ми се струва насилена. Баш като Сашко от предишния сезон. Може би това трябва да пресъздаде голямо вълнение и въодушевление, но не се получава.
И някак твърде се... старае. Сякаш някаква роля изпълнява и се стреми да се впише в нея. Неестествен ми е.

В това отношение на Мартин повече му се получава. Сякаш плува в свои води Grinning

Бранимира не ми хареса още в София и във вчерашния епизод не ме разочарова Grinning

# 1 467
И аз не мога да харесам Виктор2, защото ми прилича на Сашко.

# 1 468
Аз все още не мога да си изградя мнение и имената им не знам, вие как преценихте целия сезон от първи епизод, не знам. Те все още не се познават, няма никаква интеракция между момичетата, никой не харесва ергените, така че и там няма съспенс - а и как от едно виждане?! Имайте малко търпение да се развият нещата, да не би трети сезон да ви хареса от първи епизод с пияниците и натискането да го целуват от първия момент?

# 1 469
Срещата на Мартина и Мартин наистина беше по-приятна за гледане. Много ми хареса как го излъга, че не може да плува, и хубаво го напрегръща. Опитна жена е и умее да се възползва от ситуацията.

Обаче разговорът им беше много кринджав.От предаването трябваше да им измислят някакви образи, които поне малко да им пасват на натюрела.  Той на два пъти в епизода спомена, че вече бил на 40, гонел последния влак и ако и сега нищо не излезе, "затварял магазина". Ама сериозно ли някой вярва, че той вече се чувства остарял и смята да се кротне? Такива като него и на 60 мислят, че са топ и гонят младите момичета.

Мартина пък изживяла само разочарования, защото гледали на нея само като трофей. Мартин все едно по друг начин гледа. Най-много  след предаването да я мине един-два пъти, ако изобщо, защото той там е влязъл с някакви свои  си цели.

Общи условия

Активация на акаунт