🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 898
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 665
Много са смешни тези снимки от бала Joy

# 1 666
Мартина какво ще “консултира” - как се кълве на русалка в морето ли?

# 1 667
Мартина изглежда като да е объркала бала с Хелоуин.
То остави облеклото, но и прическата, и зъбите ѝ са страшни.

# 1 668
Кажете ми кога са ги давали да танцуват, че съм изпуснала. После ще върна да го изгледам.

# 1 669
Мартина на бала си, направо ума ми взе. Очите ми се насълзиха чак. Тази не може да е от София. Обаче ако се абстрахираме от предишната й визия, много се е ошлайфала във флиртуването. Поне добри умения показа, на срещата с Мартин, но не достатъчни, щом още не си е намерила богат мъж. Пък и с Мартин ще удари греда, при все че той видимо я хареса. Сега относно конспирацията, че той я канел за да отмъщава на Емануела, това ще го призная само ако тя дойде лично да се саморазправя с него. Ако ще ми вкарват Йоана, се губи смисъла. И само за протокола, да кажа, че Мартина, си е променила вкуса за дрехи, мисля към по-добро. Банския я й и визията й на яхтата си бяха топ, а и костюмчето със цветята на коктейла беше интересно. Очевидно покрай богатите мъже е понаучила туй онуй за модата и флирта.
Бранимирчето обаче, беше на другия полюс. Това момиченце само ми затвърди мнението, че младите не умеят да се забавляват, че и да флиртува. Как не се оплака, че заради Виктор и са се подбили петичките, изранили ръчички от чесането на слончета.... да беше я поканил на една дискотека, да мята салфетки, пък то гледа храмове, чеше слончета и да слуша песни на монаси. Такъв Ужас изживя момичето, ама Викито и той не опитен, как не се сети да й бутне един телефон в ръцете, да се тегне от там, някое друго селфи да си направи, та да постна нещо в ИГ, да живне малко момичето, даже най-добре щеше да е, вместо да си говорят, да си пишат двамата на телефоните, щот нали младите сега така общуват. Можеше да ни покаже някоя усмивка, вместо физиономия на кисела краставички.
Ама какво ли разбирам аз.....младите как общуват.....ееееех

Ще се тагне скоро от Летището на Шри Ланка тя, няма страшно.Laughing

# 1 670
Само да кажа, че тук е по-забавно от епизодите. Даже, при мен на програмата пишеше, че е до 23ч., а приключи в 22ч., няма м'триал явно.

# 1 671
Хостесата Габриела, на 24 години (а изглежда на 34 минимум), описва себе си като свръхамбициозна, каквото поиска - постига го. Явно не е особено взискателна към себе си, а и да си хостеса, а да се определяш като свръхамбиция е малко странно. Няма срамен труд, освен, може би "консултантския", но поне не давай такава заявка. Засега тя и Адриана, астроложката, която описва себе си, като честна, забавна и забележете "способна да провежда дълбоки и сериозни разговори", държат палмата на първенството по тъпота, поне съдейки от визитките им.

# 1 672
Ай, св, всички си спомняме, че преди 15-тина години така си изглеждаха абитуриентките. Коя малко по-прилично, коя малко по-зле. Специално тия снимки обиколиха медиите тогава като символ на кич, но и другите абитуриентки копираха Малина от клипа й с Азис.

# 1 673
Това, мисля, също принадлежи тук Simple Smile
Сериозно, какви училища завършват тези хора...?

Остави училището - как са могли родителите й да я облекат по този начин и да я представят пред цялата рода, да я гледат всички почти гола - баби, дядовци, чичовци, лели и т.н.

# 1 674
Аз съм конспиративно настроена. Не само, че мисля Мартин и Мартина, че са се договорили да се заиграват за да дразнят разни бивши, но мисля, че и Виктор и Бранимира са в роля още от София. Просто много нескопосано я играят и тя прозира. Още от София Виктор се правеше на загубил ума и дума от притеснение дали тя ще каже да, а пък тя го играеше хладнокръвна и че няма особено привличане и емоция. Сюжетната линия продължава и в Шри Ланка. Той пак го раздава глътнал граматиката, тя пак го раздава над нещата и преиграва със синхрони. Нагласена работа.

# 1 675
Май само аз не харесвам Елвира. Простее ми много това момиче.
Горе-долу същият вайб като онази с голия кръст и йоркито. Само че по-наивна.
На външен вид бива, не изглежда и луда, но толкова. Простоватичко момиче. Факт.

Аз изобщо не видях Мартин да хареса наистина Мартина. Беше му ок, но нито се вижда хлътване, нито уважение, нито интерес. Малко си играе с нея като котка с мишка. Защото може и защо пък не.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 16:10 от Linda*kiss

# 1 676
Това, мисля, също принадлежи тук Simple Smile
Сериозно, какви училища завършват тези хора...?

Остави училището - как са могли родителите й да я облекат по този начин и да я представят пред цялата рода, да я гледат всички почти гола - баби, дядовци, чичовци, лели и т.н.
Късокрака, кривокрака, без извивки, с някаква голяма плашеща глава.

# 1 677
  • До морето
Прословутата зелена рокля на Малина, която послужи за прототип на стотици бални извращения излезе през 2006та. Следващите 10 години се нагледахме на всякакви вариации, коя от коя по- кичозни.

Не мисля, че Мартина се е научила да се облича - роклята на цветята изобщо не е за коктейл, това е дневна рокля. А ансъмбълчето вчера на срещата щеше да стои добре на младо стегнато момиче с малък бюст. Когато имаш сисите на краварката в левия ъгъл, подобни костУмчета изглеждат пошло и вулгарно. Особено на първа среща.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 16:27 от Boho chic

# 1 678
Е, много такива абитуриентки сме виждали, мислех, че по-отдавна, но явно се е задържал трендът. Вдъхновението от фолка е очевидно, да, Николета и тя беше нещо подобно. Аз също съм се чудила, не ги ли е срам от родата и къде са родителите, но явно на същия акъл са били и те, щом не са й скръцнали със зъби и са финансирали това чудо на текстилната индустрия.

# 1 679
На Бранимира и Виктор срещата беше супер зле, големи дървета са и двамата. Добре че Мартин е там да прави шоу...

Общи условия

Активация на акаунт