🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 840
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 650
Някой спомена, че често я е виждал във Варна, възможно. Честно казано, с тоя правоговор, всички ми се струват израснали в гората.
Четох ги тук тия глупости, че била от "нашите". Сякаш ние във Варна най-много мяукаме. Че по-добре ли е Берковишкия диалект в София? Или пък дето говорят за себе си в множествено число в други западнали региони на страната 😂
Марта е убила рибата!!!!
А че някой е виждан в даден град НЕ го прави "от там". 😎
Не съм много съгласна, тая кифленска прослойка и крайни простакеси си говорят точно така, както ни описват хората. Ама то така е с всеки град, най-тъпите са с най-тежък диалект. :д

# 1 651
Добре е, че продукцията залага на различни зодии ергени и до момента имахме възможност и ние зрителите да си направим своите изводи за Овен, Рак, Водолей, предстои за Риби и Козирог.. Остават Телец, Близнаци, Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Стрелец 🙂 Предлагам анкета "Коя зодия Ерген/и бихте искали да гледате в следващия сезон"

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:11 от Catfish

# 1 652
За външен вид пропуснах Николина, техническият консултант, има "женствеността" и даже си приличат с певицата Ани Лозанова.

# 1 653
Освен книгата, на сайта й се предлага и лична консултация, каквото и да означава това 😁

JoyJoyJoyJoyJoy

Винаги са ме забавлявали хора, които нямат никаква реална самооценка. Какво ли точно може да те консултира тази мома? Айде дя й видим капацитета в предаването - до момента показва, че е доста ограничен.

# 1 654
Жалко за корекциите на Мартина...Има много красиви очи, и косата - уау.
Точно и аз това си мислех. Имам слабост към светли очи и ако не беше се обезобразила така щеше да е много красива жена.
С тая огромна буцеста глава и с тия малки раздалечени очички, които май са и разногледи, не знам какво ѝ харесвате. Може и защото е смалявала носа, изведнъж да се е освободило много място между очите, ама на мен не ми изглежда добре дори и само в очите.

# 1 655
Това заглавие "Момиче за милиони" е плагиатство!

Мартина абитуриентка...

Майкоуууу - какъв кич. Че и банкноти от по 50 и 100 лв набутани на презрамките - като от сватбите през миналия век Joy

# 1 656
Гледам, обсъдили сте парфюмите на участниците, та ми направи впечатление, че ерген Мартин използва унисекс парфюм, това можем ли да го наречем "би парфюм" или е парфюм за мъжки момичета и нежни мъжкари? LaughingLaughingLaughing
А момичето за милиони скоро го гледах в реклама как въодушевено пазарува парфюми, но не от Дъглас, а от ... Лили. И така.

# 1 657
Извън всичко друго, ако само за външния вид трябва да се хвана, то според мен в този сезон има най-малко красивици.
Има го и това, че се гримират и фризират сами. Колкото и красиво да изглеждат наживо, при прожектори, камери и т.н. може да им се убиват хубавите черти.
Малко ми липсва това, че не са така гламурни като в предишни сезони, но разбирам защо се е наложило.
Иначе подкрепям за Елвира, много красива, а и чаровна.
Другите ми фаворитки няма да ги казвам, че не са на почит в темата и ще ме скалпирате Laughing

# 1 658
Мартина на бала си, направо ума ми взе. Очите ми се насълзиха чак. Тази не може да е от София. Обаче ако се абстрахираме от предишната й визия, много се е ошлайфала във флиртуването. Поне добри умения показа, на срещата с Мартин, но не достатъчни, щом още не си е намерила богат мъж. Пък и с Мартин ще удари греда, при все че той видимо я хареса. Сега относно конспирацията, че той я канел за да отмъщава на Емануела, това ще го призная само ако тя дойде лично да се саморазправя с него. Ако ще ми вкарват Йоана, се губи смисъла. И само за протокола, да кажа, че Мартина, си е променила вкуса за дрехи, мисля към по-добро. Банския я й и визията й на яхтата си бяха топ, а и костюмчето със цветята на коктейла беше интересно. Очевидно покрай богатите мъже е понаучила туй онуй за модата и флирта.
Бранимирчето обаче, беше на другия полюс. Това момиченце само ми затвърди мнението, че младите не умеят да се забавляват, че и да флиртува. Как не се оплака, че заради Виктор и са се подбили петичките, изранили ръчички от чесането на слончета.... да беше я поканил на една дискотека, да мята салфетки, пък то гледа храмове, чеше слончета и да слуша песни на монаси. Такъв Ужас изживя момичето, ама Викито и той не опитен, как не се сети да й бутне един телефон в ръцете, да се тагне от там, някое друго селфи да си направи, та да постне нещо в ИГ, да живне малко момичето, даже най-добре щеше да е, вместо да си говорят, да си пишат двамата на телефоните, щот нали младите сега така общуват. Можеше да ни покаже някоя усмивка, вместо физиономия на кисела краставички.
Ама какво ли разбирам аз.....младите как общуват.....ееееех

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:40 от albaaa

# 1 659
Май само аз не харесвам Елвира. Простее ми много това момиче.
Горе-долу същият вайб като онази с голия кръст и йоркито. Само че по-наивна.

# 1 660
Това, мисля, също принадлежи тук Simple Smile
Сериозно, какви училища завършват тези хора...?

# 1 661
БуФналата рокля с цветя на Мартина на коктейла въобще не ми хареса, тя приличаше на топче с тази дълга къдрава коса и роклята на цветенца - приличаше на руска матрьошка.

# 1 662
Леле..трагедия..на Мартина визията от бала Disappointed Relieved

# 1 663
Ако е учила за шивачка или готвачка е едно, но такива изцепки, като на Мартина, има и от елитните гимназии, та не смея да предполагам.

# 1 664
Ориентирах се вече в тарифата за...."консултации". 😉😂
1. Даниела - 100лв.
2. Мартина - 150лв.
 Смятам,че е резонно. Все пак отдавна са на пазара - омръзват,а и непрекъснато идват нови, по-млади консултантки.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:35 от Lili Roze 748420

Общи условия

Активация на акаунт