🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 690
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 635
Направо на ранната Андреа се е докарала Joy

# 1 636
Е, айде сега. Мартина никой няма да я вземе за доброто ѝ сърце, уникален характер, интелект и хобита. Жената цял живот се мъчи да хване богат бизнесмен, с който да се задържи, уви, безуспешно. Както виждаме, с Динев също нещата не доведоха до нещо. И сега пак търси, ама вече е на 33 и същите като нея на 20 се котират по-добре.

# 1 637
С поцинковани ботуши, гащи и сутиен. В потрес съм!

# 1 638
Това заглавие "Момиче за милиони" е плагиатство!

Мартина абитуриентка...

🤣😂🤣 хахахаха

# 1 639
Мартина има меко в изговора, не е родена и израсла в София, защо така я представят? Някой знае ли откъде е?

# 1 640
Ужасна бална визия на Мартина. И тези пари в пазвата 🤯 2-3г. е по голяма от мен, ами по баловете ни определено липсваше такъв просташки кич...

# 1 641
Някой спомена, че често я е виждал във Варна, възможно. Честно казано, с тоя правоговор, всички ми се струват израснали в гората.

# 1 642
Скрит текст:
Това заглавие "Момиче за милиони" е плагиатство!
Мартина абитуриентка...

Не е изневерила на стила си... Тя и вчера почти така беше "облечена"...

# 1 643
Освен книгата, на сайта й се предлага и лична консултация, каквото и да означава това 😁

Раздаващата съвети за хващане на богат мъж е сама и търси мъж в Ергенът.
Нещо като Кобилкина - смях в залата.

# 1 644
Мартина абитуриентка...

Космическа е! Laughing

# 1 645
  • София
Извън всичко друго, ако само за външния вид трябва да се хвана, то според мен в този сезон има най-малко красивици. Дано поне компенсират с интелект и интересно съдържание за нас зрителите, но имам съмнения и за това...
Аз по принцип никога не съм бил фен на точно най-красивите в сезоните дотук, а винаги си харесвах някоя ергенка спорямо характера и поведението и. Но и винаги съм оценявал и само външния вид. Първия признак по който ние мъжете отсяваме преди да опознаем жената. Така че съм длъжен да си дам оценката както всеки сезон дотук.

И да според мен този сезон е най-зле в това отношение. Беше ми трудно да отсея...

За мен най-красива от ергенките е Елвира от отбор Мартин.
Другите, които хващат окото (без да ги подреждам) са Пресиана, Яна, Росица, Ферай и Мартина.
След тях в някаква транзитна зона слагам Адриана, Бранимира и Николина.

Всичко това си е лично мое мнение разбира се. Знаем, че красотата е субективна. Simple Smile

# 1 646
Берковишки диалект в София, брей! Може да е малък град, на близо 90 км от столицата, за сметка на това с огромно влияние! 😀
Ма никой нищо лошо не е казал за Варна, сакън, само се чудим от къде е момата, защото от София не е.

# 1 647
Роклята на Мартина от бала…нема такъв кич. Съболезнования за дизайерката/шивачката, която се е навила да сътвори това “чудо”, барбар с жартиеро-ботушките.

# 1 648
Мартин ще им изнесе предаването! Чувството му за хумор е чудесно, кара ме и аз да се усмихвам Simple Smile И нямам търпение да започне с провокациите (потривам ръце). Червен флаг: той възприема себе си като наградата в едни отношения. А това, че за него доверието е най-важно потвърждава мнението ми, че е недоверчив и скептичен към жените. Хареса ми, че определи правилата и няма да допуска непозволени атаки Sweat Smile Че миналия сезон Сашко се видя в чудо с някои.
Очаквано даде рози на тези, които и аз мислех, че са му фаворитки... с изключение на Мартина. Която ми се вижда по-хубава, но за съжаление - доста семпла и не ги виждам заедно.
Елвира ми прилича на Николета Лозанова, между другото.
А от погледа на Анна-Мария направо тръпки ме побиват, хич не ми се струва на център.
Най-красива ми е Ферай, след това са Елвира и Адриана. Силвия има хубаво излъчване.

Малките са ми много сладки, тук виждам повече шанс да се случи "магията на любовта". Но защо така балерината охладня, жал ми стана за Виктор, защото си личи, че я харесва. Но тя явно търси по-силни усещания... Понякога жените сме големи гъски и очакваме от мъжа да е едва ли не железен и супер отворен. И аз съм приемала за недостатък когато някой се е притеснявал от вълнение или емоции в присъствието ми, но с течение на времето осъзнах красотата на подобно поведение и че то не винаги е признак на слабост, а напротив - за сила и то на чуствата. И вече остава те да са взаимни, разбира се Simple Smile
Харесвам Ивет и Пресияна, Клаудия ми е любопитна. Росица и Бранимира също са много симпатични.

Отивам да ви чета.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:04 от ladonnae

# 1 649
Малкият ерген явно харесва естествени девойки, за разлика от Мартин, който си ги избира тунинговани.

Общи условия

Активация на акаунт