🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 666
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна
Запис да ви следя и аз. За сега харесвам Клаудия и Росица, някак имат излъчване , различно и естествено. За по натам ще видим. Снощи срещите не ми бяха интересни. Тази Мартина ми е много ужасна, състарена ...въпреки корекциите. Онези младичките бяха адски скучни, особено девойчето, някак се вижда че не харесва Виктор, какво търси там изобщо ?!

# 1 741
Благовеста в Ергена изобщо не я харесвах аз, но съм я засичала на живо и беше уоу - много красива. Направо не можах да повярвам каква разлика.
Благовеста Бонбонова красива?
Тази -
Скрит текст:
Секси, симпатяга, сладурана, ок, но красива?

# 1 742
Според вас, коя мома ще отпадне първа от отбора на Виктор и от отбора на Мартин?
Според мен:
Виктор - актрисата с торбичките Любомира
Мартин - хостесата Габриела

Вие какво мислите?
Любомира не получи ли роза? Такъв спомен имам.

# 1 743
Е, това все пак е мъжко мнение, а дамите са професионалистки и неслучайно изглеждат и се държат така
Ние, като жени, им се дразним и намираме кусури, нормално, в крайна сметка не е онлифенс каталог, а любовно предаване, насочено уж към женската аудитория. Да не говорим колко доскучаха някои от тях, от които видяхме само как ергена ги лигави или свалят гащите или се излагат пияни.

# 1 744
# 1 745
Ами моето мнение за този сезон е , че направо 90% са си грозновати. За сметка на тях пък ергените са симпатични, за разлика от миналите сезони.

# 1 746
Както винаги. Но в медии като Хотарена няма да намериш оригинално (или проверено) съдържание…

# 1 747

За който се вълнува от мъжки архетипи

# 1 748
Моите прогнози:
Няма да излизат едновременно момичета от двата отбора. Те като бройка, са общо колкото за един ерген. Няма да е интересно така. Може би тази вечер ще гони само Мартин. Момичетата там са повече отколкото тези при Виктор.
Така си мисля, но не мога още да реша, коя ще е първата изгонена. Някоя може само да го погледне на криво или да каже нещо, което ще го издразни и може да промени дори неговите планове кого ще гони Simple Smile

# 1 749
  • Сливен
Не беше ли участничка в предният сезон? 🤔

# 1 750
  • София
Засега най-неприятни са ми:
Даниела, която има меко казано плашеща усмивка. Захапката и сигурно е по-силна от тази на ягуара. Би била перфектна за хорър поредицата Smile, ще е по-брутална от злия демон там.
Анна-Мария Граченова ми е като излязла от къщата на С-во Адамс.
Хостесата Габриела, която не знам какъв го дири в Шри Ланка.
''Фаталната'' балерина Бранимира.
Обезобразената от корекции и тежък грим, Косара.
Любимира, която има вид на +40 г.
Синтия, която има доста агресивен, мъжки вайб.

# 1 751
Записвам се да следя и аз. На повечето момичета все още не мога да им запомня имената. Писателката страшно ми прилича на Мегс. Любомира ми е налудничава. Бранимира е симпатична, обаче на поведение го докарва на Кристина от 2ри сезон. Силвия сякаш има излъчването на Елена. Виктор пък ми е като смесица от Виктор първи и Алек.

# 1 752
Зачудих се къде издиша Виктор - ами много добре си изглежда, но пред себе си няма особено големи перспективи за финанси.

# 1 753
  • София
Даниела преди корекциите си е била съвсем добре. Сега е придобила много страшен вид.

Поведението на Мартина на срещата ми е тип държанка и нищо интересно и забавно не видях, даже ми е повърхностна. На бала си е била умопомрачителна, пълен кич и отявлена простотия.  Joy
Мартин се занимава с нея само заради конфликта им с Емануела.

Косара и преди, и след корекците ми е все така странно изглеждаща, тоест корекциите не са подобрили вида и особено.

Дано епизода довечера не ми доскучее пак. Поне ще има изгонени. Прогнози за изгонване : Виктор - Косара, Мартин -хостесата -борсук.

# 1 754
Най-неприятни са ми Бранимира и Клаудия за момента. Няма някоя, която да се отличава както в предишните сезони, обикновени са ми. Учудвам се, че този сезон няма Валерия Grinning

Общи условия

Активация на акаунт