🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 683
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Моите прогнози за днес:
Мартин ще изгони Габриела
Виктор ще изгони Косара

# 1 726
Александра и Капитонова също са ми по- красиви от настоящите.

# 1 727
  • София
Габриела е хостесата с кучето, нали? Не я харесвам, да я гони. Joy
Другата, която не ми хареса, е Росица на Виктор. Има нещо ужасно дразнещо в нея, а и не я намирам красива въобще.

# 1 728
  • София
Благовеста от сезон 1 също беше много красива.
Тя и Грозденка от Островът на 100-те гривни спорят за приза най-красива ромка.

# 1 729
Дениз и Валерия също са много красиви с грим.

# 1 730
Джия пък беше топ представител на моми с корекции.

# 1 731
  • София
Александра и Капитонова също са ми по- красиви от настоящите.

Капитонова ми е много красива, но зашеметяваща красавица не ми е. По-скоро ми е, като кукла. Аз лично, под "зашеметяваща красавица" си представям някоя наистина УАУ мацка - не само красива, но и с излъчване, чар, обаяние... Абе от тези, дето, като влязат някъде и всички ги забелязват. Затова се сетих само за Айлин и онази другата, дето сега не мога да се сетя как се казваше.

Валерия също е хубава да, но ми е леко сладникава. Дениз пък изобщо не ми се вписва в никакви критерии за красавица, камо ли пък за зашеметяваща. А пък Благовеста - таборетката ми е много далече от представите за красота

# 1 732
Да, Капитонова я харесвах.
Блага категорично не ми е била красива.

# 1 733
Rebel Rebel,  да и на мен не ми се вижда психически стабилно момичето. И тези истории покрай Емануела дори и на 10% да са верни, пак за това говори. Не е редно да вкарват така хора в риалити формати, напомня ми на Венета от първи сезон. Те са опасни за себе си и за другите, не е шега и шоу само.
Точно. Говори се за преследване, жалби, увреда на имущество, опити да се влезе в социалния кръг. Обяснява се по тв предавания без да е цитирано името ѝ.

# 1 734
Еее, да не гони Косара, преди да имаме удоволствието да я видим без грим. Сигурна съм, че ефектът сред другите участници ще е масова паника - "коя е тая и как влезе тук?!".
Имаше я Косара без грим (и на светло!) в промо за бъдещите събития в сезона, излъчено вчера или още в неделя. Още тогава си казах, че наистина е решила да се престраши и да си изпълни обещанието към Виктор. И даже ми се стори от краткия кадър, че без грим не е зле, та да не кажа, че и по-добре от визията с яката шпакловка.

# 1 735
Боряна не ми беше традиционно красива, но имаше някакъв сексапил в нея.

Абе, не са грозни момичетата в този сезон, проблемът им на повечето е, че нямат присъствие и това си личи по всичко, от стойка до маниери.

# 1 736
За мен най-красива е Валерия Първа, както и най-противна по характер Joy Още тогава бях изпаднала в когнитивен дисонанс - гледаш го нежно и ефирно като фея, а като си отвори устата и блокираш Joy Вика също беше хубавица, Дениз пък гримирана нямаше равна, Блага, Полито беше хубава, Мика, Кристина, Надя от трети сезон, че даже и Сашка минава. Не можем да се оплачем от липса на хубавици в сезоните. Трети сезон куца най-много сякаш в това отношение.

# 1 737
  • София
Аз съм ги позабравил вече, но имаше доста красавици през сезоните.

Сезон 1:
Благовеста и Дениз са изключително красиви и сексапилни жени. Без конкуренция за мен в сезона.
Марта (особено), Капитонова и Александра също са за отбелязване.

Сезон 2:
Айлин, Кристина и Микаела - топ.
Валерия, Ирина Карабаджак, Боряна, Елена и Меган - имаха чар и присъствие.

Сезон 3:
Киара беше може би най, най, не знам. Катя много естествено красива. Валерия - екзотика. Йоана чар и интелект.
Да добавя и Мартина, Васка и Теа. Васка е много хубава и сладка, но няма присъствие и излчъване. Теа хубава, но твърде вулгарна и това ме отблъсна окончателно.
Маги за годините си слага в малкия джоб почти всички млади моми. Много класна дама.
Мария - толкова сексапил и изкушение.

Сигурно изпискам някои, просто мина време и твърде много образи са ми в главата от риалита, филми, сериали. 😀😉

# 1 738
Благовеста Бонбонова красива?
Тази -
Скрит текст:
Секси, симпатяга, сладурана, ок, но красива?

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 17:23 от Tess d`Urberville

# 1 739
  • София
Ох, Гергана, Гергана се казваше онази готината от първия сезон с Виктор - която му налиташе по време на фотосесията, та чак на него му стана неудобно Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт