🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 693
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Тук съм за коментарите, по-интересни са от самото шоу Joy
Но накратко - двамата ергени са готини. Стройни, хубави мъже. По-интересно е така - две различни категории мъже и съответно техният избор за жени.
От момичетата ми допаднаха по-естествените, разбира се. Пък дори и да не са ненадминати красавици. Бранимира, Клаудия, Синтия и Пресияна на първо четене са интересни мацки, запомнящи се. Както и жената с двете деца, Силвия. Не е красавица, но лъчезарна и свежа, земна.
На другия полюс са жените-котки с корекциите - ужас. Мартина, Косара и Даниела водят в антикласацията, просто кошмар. Сигурна бях, че няма да получат рози, но ето, че Мартина даже е с едни гърди напред. Мартин явно харесва тунинговани мадами, а не ми изглеждаше такъв, интелигентен ми се струва.
Жалко, че къдравата Габриела не стигна до участие, много чаровно момиче. Носят се слухове, че е модел в Онлифенс и това също е повлияло негативно.
Хареса ми и Славена, но явно е свястно момиче и се притесни да участва, браво на нея. Убедена съм, че с тази външност и одухотвореност не и трябва риалити, за да си намери половинка.

Дано да отпаднат жените-маски, трудно ми е да ги гледам дори, обезобразени от корекции, а и отвътре празни.
Даниела е откровено плашеща, нещо като Виктория от предишния сезон, на тъмно ще изкара ангелите на човек.

# 1 711
Прогнози за довечера:
Изгонена от отбор Мартин: Силвия или Габриела
Изгонена от отбор Виктор: Любомира. Второто ми предположение е Косара

# 1 712
Струва ми се, че Любомира я гласят да е втора Елена от сезон 2. Има сякаш такъв потенциал.

# 1 713
В анонса за довечера Виктор казва "аз не деля" или нещо такова, подобно на "Джоу не дели храна" 😂 но май иде реч за жена... Та някоя ще се пробва да прескочи дувара май...

# 1 714
Тунинговала се е отвсякъде, неуспешно! Дерматолога ѝ да си скъса дипломата, ако има такава Grinning
Мис Пиги Grin

# 1 715
Убедена съм,че лагерите може да се сменят. Така ще има причина за конфрунтация не само между момите,а и между ергените.Мартин е много ревнив и с чувство за собственост ,отмъстителен (сам го е казвал) и продуцентите няма да изпуснат тази възможност да подпалят фитилите му. Виктор по-добре да не краде моми. Елвиса е като лисица в кокошарник,а Виктор миличкия се чувства доста неловко

# 1 716
Любомира мисля че получи роза.
А дали ако някоя не получи роза ще може да бъде спасена от другия ерген?

# 1 717
Виктор ще изпидурка Косара. Тя откровено му беше противна на първата среща. По-малко грим не си сложи , даже напротив. Освен, ако не иска бързо са заличи лошия спомен с Бранимира и нея да я изпрати вкъщи.

Мартин Габриела може да изгони, тя му нарани егото. При него ще е много зависимо дали му правят евала или не.

# 1 718
След като се опитах да проследя хронологията на драмата между Емануела и Мартина и “кариерата” на Мартина, почвам да си мисля, че цялото влизане на Мартина и интерес от страна на Мартин са работа на продуцентите. Даже тя сигурно е поканена от продуцентите да участва. Самата Мартина ми изглежда като наистина нещо нездраво да има в нея. След всичко изгледано и прочетено (ако е истина) ми се струва, че е с психически отклонения и че е златотърсачка.

В Ивет има нещо плашещо според мен, но може и да е поза за пред камерата.

# 1 719
Аз от срещите на Виктор със Синтия и Ивет нямам никакъв спомен.
Не знам, много са обикновени неговите с изключение на Косара. Затова ми е трудно да си представя Марто да ги налази. Освен Кусура.

# 1 720
Еее, да не гони Косара, преди да имаме удоволствието да я видим без грим. Сигурна съм, че ефектът сред другите участници ще е масова паника - "коя е тая и как влезе тук?!".

# 1 721
Rebel Rebel,  да и на мен не ми се вижда психически стабилно момичето. И тези истории покрай Емануела дори и на 10% да са верни, пак за това говори. Не е редно да вкарват така хора в риалити формати, напомня ми на Венета от първи сезон. Те са опасни за себе си и за другите, не е шега и шоу само.

# 1 722
Аз достигнах до заключението, че никоя не ми харесва. Никоя не е зашеметяваща красавица. Тук присъстващите естествено сме по-хубави. Joy
Любомира ми напомня Людмила-логика, няма! нелицеприятна и устата. Май беше с най много синхрони.

# 1 723
  • София
А от предните сезони кои са били зашеметяващите красавици? Аз лично само за Айлин се сещам и онази готината, която беше много напориста в една фотосесия, в която буквално накара ергена да се изчерви. И после се оказа, че при въпросите е най-умна от всички (не й помня името, но беше ТОП). Други УАУ красавици не помня.

# 1 724
Айлин, Марта, Кристина, Микаела за тези се сещам в момента. Но всеки си има вкус.

Общи условия

Активация на акаунт