🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 572
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София /Абсурдистан
Не мога да им запомня имената.

# 1 771
  • София
На мен момичето от ЛА ми прилича на Зейнеб.
Визуално не ми допада  подбора, на Виктор девойките са натурално некрасиви, на Мартин сами са се докарали така, а може и преди това да са си били.

Виктор е изключително скучен мъж/ момче. Със сигурност дамите около Мартин ще се забавляват повече макар да е леке.

Не знам с техни тоалети ли са или продукцията ги дава. Черно- бялата рокля, с която беше едно от момичетата си я купих от намаленията на Зара за 39,99 Grinning

# 1 772
Ох, обаче Мартин ги приземява още на първата среща. Как попита Даниела дали е дошла да рекламира книги или за любовта😁😁😁
Те се мислят за опитни, но и той е врял и кипял.

# 1 773
  • София /Абсурдистан
Преди ги обличаха срещу реклама на модната къща.

# 1 774
Изключително уау мадама ми е бившата жена на Мартин. За жалост не е участник, но може да сложи в джоба си по красота, всички ергенки.

# 1 775
Дрехите са си техни, но някои от тах са успели да се спазарят за спонсорство срещу реклама. На Мартина роклите са дизайнерски, например.

Така е и в Щатите - момичетата трябва да си носят роклите, но голяма част успяват да направят сделчица с местни марки.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 19:30 от Lilly_85

# 1 776
  • София
Клаудия много прилича на Касиел Ноа Ашер, даже ходих да търся да не й е дъщеря, но има само син.

А, точно се чудех на кого ми прилича.

# 1 777
  • София
Ох, обаче Мартин ги приземява още на първата среща. Как попита Даниела дали е дошла да рекламира книги или за любовта😁😁😁

Опитни са, дръжки - Мартин е толкова гърмян заек, че само може да се забавлява с техните глупости. Щом е бил с Емануела, едва ли някоя може вече да го изненада с нещо Grinning Специално Даниела мисля, че ще е от първите изпидуркани.

Изключително уау мадама ми е бившата жена на Мартин. За жалост не е участник, но може да сложи в джоба си по красота, всички ергенки.

+ 1000. От доста време не бях виждала толкова ефектна мацка.
Между другото и Йоана, която се води, че му е някакво бившо гадже, също е ТОП

# 1 778
В кои дни ще дават Ергенът?
Понеделник и вторник.Днес само  ще е по изключение.

# 1 779
Преди ги обличаха срещу реклама на модната къща.
Според мен и сега пак повечето момичета са с рокли взети от разни бг фирми, дизайнери, но просто ще правят реклама на бранда само чрез обличането и някоя друга снимка после за медиите и каналите им. Спестили са от стилисти, а и фирмите не са искали да се набутват с толкова много рокли, ако са нямали висока възвращаемост с предните сезони. Все от някъде трябва да се избие тази Шри Ланка.

# 1 780
Йоана има някакво издължено лице и несъразмерна долна челюст, която боде очите. Бившата/съпругата ми харесва повече.

# 1 781

Опитни са, дръжки - Мартин е толкова гърмян заек, че само може да се забавлява с техните глупости. Щом е бил с Емануела, едва ли някоя може вече да го изненада с нещо Grinning Специално Даниела мисля, че ще е от първите изпидуркани.

+ 1000. От доста време не бях виждала толкова ефектна мацка.
Между другото и Йоана, която се води, че му е някакво бившо гадже, също е ТОП
Излиза, че всичките му бивши са топ и той отива да си търси грозничка Joy

# 1 782
  • София
Чакайте за Емануела ли говорим или за Йоана?
И двете са топ. Йоана е ходещ секс. Емануела в разцвета си също.
Такива ергенки няма в сезона. Wink

# 1 783
Къде можем да видим бившата Йоана?

# 1 784
  • Варна
Бе тоя пък, Йоана била ходещ секс 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт