🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 541
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 785
Diavalo, как успя да го видиш тоя ходещ секс, аз не мога да си я представя как изглежда отвъд филтрите. Grinning Емануела също е далеч от разцвета си, като гледаме последните изяви на живо.

# 1 786
Прегледах снимките в началото на темата за да си припомня имената. Не са хубавици, не са грозни, но са толкова обикновени...някак само Мартина я запомних, тя на извънземно се е докарала. Не е монетизирала добре, щом се е наложило да се заявява в реалити, не още.

# 1 787
Дали е ходещ секс незнам, ама изчакай да я видиш след малко, ако я вкарат в Ергенът. Да не се налага да си плюеш 3 х в пазвата и да правиш калъч.

# 1 788
  • София
Е, секси е, все тая, хиляди жени са секси, в инстаграм е пълно с такива. Филтрите помагат, факт.
Коментирам това което съм виждал, не я познавам лично, но е много изкусителна и както се вижда не мисля само аз така.
Както писах външния вид е субективен признак, а и аз гледам с мъжки очи, не като вас.

Вярвам, че скоро ще я видим за малко в сезона (дано да е за малко, въпреки външния и вид) и ще можем да я сравним как изглежда на камера спрямо останалите моми.

# 1 789
Емануела е топ, особено като знаеш, че е на 43 години. По-младолика е от повечето 25-6 годишни в ЕргенЯ.

# 1 790
  • София
Емануела си я спомням в Къртицата. Много красива.

Айде започва шампионската лига, приятно ви гледане на Ергенът! 😊

# 1 791
Емануела има присъствие някак си. Не слушам чалга, но където съм я гледала и слушала- забелязва се. Това я прави интересна.

# 1 792
И аз искам да видя бившата Йоана, толкова много се споменава Simple Smile

# 1 793
Аз пък Емануела никак не я харесвам с тези опулени очи, точно кръстоска между Ам Гъл и нервно чихуа хуа. Има гаменско излъчване, от пръв поглед й личи, че е скандалджийка.

# 1 794
  • София
Чакайте за Емануела ли говорим или за Йоана?
И двете са топ. Йоана е ходещ секс. Емануела в разцвета си също.
Такива ергенки няма в сезона. Wink

И за двете + бившата му жена. И трите са ТОП мацки. Такива няма в ергена в момента, а и в предишните сезони не помня да е имало. Има вкус за жените - не може да му се отрече. Затова се учудвам, че обяви пред цяла България, че Мартина била точно негов тип жена. Ами това си е обида за предишните му жени/гаджета. От самолет се вижда, че Мартина изобщо не им е в категорията.

# 1 795
Много зле този сезон откъм кастинг, очаквах сякаш повече. Виктор е симпатичен, чудя се как въобще е попаднал в тази ситуация. Изглежда нелепо притеснен през повечето време, неуверен и незрял. Беее разочароващо отвсякъде

# 1 796
Ух как можах да забравя прекрасното Кате от предния сезон.
Емануела е красива и беше първата с такива изумрудени очи, които са доста ефектни.

# 1 797
https://www.instagram.com/yoanaailieva/
Ох, била е красиво момиче преди корекциите. Сега ми е вулгарна (и като образ, който гони)

# 1 798
Емануела беше красива, сега с тази уста и дръпнато лице изглежда като поредната силиконова кукла. Само с очите си се различава.

# 1 799
Да сравним тогава бившата съпруга, Емануела и Йоана.
Аз давам 10 точки на бившата, после Емануела и на последно място Йоана

Общи условия

Активация на акаунт