🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 512
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 800
Направо не мога да ви разбера, Йоана си е направила направо мъжка челюст, въобще не ми харесва.

# 1 801
За мен Емануела е истеричка с налудничав поглед. Хубостта и е на втори план и с годините я загуби. Лицето и се изпи и погледът и се изцъкли.
Мъжете, обаче, анализират външността на жените по друг начин и виждат други неща във външността им. Ние, жените, сме по-критични.

# 1 802
Йоана сега я видях, много прилича на баща си, хубавица е, само тази вулгарно огромна уста. Защо??
Бившата му съпруга е 1,2,3 място едновременно, на 4-то е Йоана, а Емануела някъде след това.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:04 от Tess d`Urberville

# 1 803
тази с книгата без грим в лице мяза на Цър Пър

# 1 804
Опаа, писателката Даниела не е толкова тъпа, добре описа двамата ергени - много са различни, Виктор е по-романтичен, повече в женската си енергия, Мартин е точно обратното, рисков играч. Това по повод разговор с Ивет, която успокоявала Виктор за някакви негови страхове.

# 1 805
Гергана е най красива от всички бивши на Mартин

# 1 806
Ако се чудите как изглежда Джокера без грим - Даниела.

# 1 807
  • София
Тази Даниела с това мислене за мъжете, хич не я виждам да се задържи при някой за дълго. За какво му е на мъж жена, която го иска само, когото живота е цветя и рози, но не би застанала зад него, когато има трудности. Не стига, че е грозна, но е тъпа, нагла и абсолютен егоист. Не понасям такива хора

# 1 808
То гений ли трябва да е някой, че да опише двамата ергени така. Те не са особено тайнствени персони.

# 1 809
Тази Даниела май е свикнала мъжете да вършат всичко, а тя да си седи там за красота. И това не го може много много.
Мъжа трябвало да подкрепя, не знам си какво...А ти за какво си там бе, жена?

И тая Бранимира май е същата Joy

# 1 810
Ох Бранимира ме напряга ужасно и се надявам да я изгони веднага, момчето се изтормози видимо с нея.

# 1 811
Криндж е тази среща… момичето му казва, че не обича да бъде доминираща във връзката, той ѝ се хили

# 1 812
Ох Бранимира ме напряга ужасно и се надявам да я изгони веднага, момчето се изтормози видимо с нея.
Разбираш ли 🫢

# 1 813
Ок, психо криндж е това момиче…

# 1 814
Мда, Виктор трябва някоя кака да го натакова, Братислава някой батко да я хване и...пак така  ..

Общи условия

Активация на акаунт