🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 149
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 815
"Предпочитам да пукне, вместо да се мъчи, а да мъчи и мен". Аз това чух. Joy

# 1 816
Ако говорим за луди погледи - ейй го на Бранка. 😁

# 1 817
Тъз па и тя...искала мъж да я доминира Joy Очевидно е някакво лапе още, не знае какво си пожелава...

# 1 818
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ето, Бранимира потвърди кое я е притеснявало - че не тя е единствената поканена. След разпита остана с впечатлението, че само към нея отношението е специално и някак живна осезаемо.
Обаче е странна определено.

Брей, Даниела била много безскрупулна златотърсачка - даже 3 седмици нямало да търпи мъжът до нея да има някакви затруднения. Каква любов от приказките ще е това само! Close

# 1 819
Каква е тази гробищарска тема, дето я похвана?

# 1 820
  • София
Тази Даниела май е свикнала мъжете да вършат всичко, а тя да си седи там за красота. И това не го може много много.
Мъжа трябвало да подкрепя, не знам си какво...А ти за какво си там бе, жена?

За какво викаш да седи? То поне да беше красива, та поне да й се прости тъпотата. Ама хем грозна, хем тъпа, хем с претенции до небесата - хич не се връзва.

# 1 821
Тази Бранимира се държи като мъж. Нещо взе да му се кара на ергеня)). Има и супер "богат" речник: тва, кво, в смисъл, не съм о' кей...🤢🤮

# 1 822
Бранимира индиректно го нарече женчо. Каза, че не е от жените, които обичат да доминират и до себе си иска мъж.
"Аз съм жената и аз трябва да съм по-свита, а не той".

# 1 823
Ама малко е женствен наистина.

# 1 824
Е имаме напредък, Бранимира леко се разговори. Криндж теми, но...ама той не се отказва бе, яко е лапнал.

# 1 825
  • somewhere over the rainbow
Ма що за глупости плещи малкото девойче... много зле.

# 1 826
Мрънимира има нужда да направи един пирует и да тръгва обратно за София. Видимо не знае къде се намира. Понякога в живота не е достатъчно само да се усмихваш и да пърхаш с мигли и присвити очи.

# 1 827
Ох, като почнат да си говорят за деца и сватби преди това какво искат да постигнат преди децата в живота…и като почнат с брой и пол на децата…да искаш семейство е едно, но това е друго.

# 1 828
Твърде чувствителен и нежен явно е за нейния вкус, предполагам тип Мартин повече би я привлякал. Виктор май е хлътнал.

# 1 829
Тази Даниела май е свикнала мъжете да вършат всичко, а тя да си седи там за красота. И това не го може много много.
Мъжа трябвало да подкрепя, не знам си какво...А ти за какво си там бе, жена?

За какво викаш да седи? То поне да беше красива, та поне да й се прости тъпотата. Ама хем грозна, хем тъпа, хем с претенции до небесата - хич не се връзва.
На това ми прилича, честно Joy

Общи условия

Активация на акаунт