🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 846
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 130
В масажно студио в София. Тя май там живее отдавна.

# 2 131
Ох, хора, ясно е, че Мартин не отговаря на дефиницията на думата ерген, но НЕОБВЪРЗАНИЯТ е тъпо име за предаване Simple Smile Simple Smile
Също моля не репорвайте за триене постовете на tfn2k, сума си народ тях чакаме.

Браво на който позна, че Бранимира се е сдухала на тема, че "не е единствена специална поканена от Виктор", не запомних кой го написа, съжалявам.

Ана-Мария ми е забавна, хубаво че ще остава.
О и да похваля продукцията, че на срещата им с Мартин в София, на срелбището, пуснаха да звучи Guns&Roses.

# 2 132
  • Вестерос
Пипалото на слона. Пипалото. Умирам 😂😂😂
Върхът на простотията беше това...

# 2 133
Само на мен ли ми направи впечатление че Николина (ако съм запомнил добре) се е загаджила седмица преди да замине с друг...но все пак е дошла да види как е в Шри Ланка и си тръгна Sweat Smile
А Виксата тотално ми изпадна, като остави този ангел - Ина, на крачка от  отпаднане...
Да се взимат с лиглата и да обикалят зоологическите и лунапаркове...
Този “ангел“ нито е чак толкова красив, нито прави каквото и да било, а на всичкото отгоре му говореше за деца на петата минута от запознанството и има налудничав поглед. Не разбирам какво толкова сте се прехласнали по Яна, за мен не е нищо особено.

# 2 134
Какво нещо е самочувствието и как само определя това дали другите ще те харесат. За мен Даниела и Мартина са обезобразени. Но се държат като първи фаворитки и сигурно ще са. Тази Даниела има хубав глас иначе.
Да не би Яна да е момичето което е било при психиатър. Има нещо в очите - или просто е объркала епохата. Като излязла от някой роман ми е.
А адвокатката на Виктор, с късата пола, дето се съгласила да я снимат за "Ергенът", но понеже била притеснителна повикала екипа вкъщи - интересно тя кога ще долети до Шри Ланка 😂

# 2 135
Ана Мария едва я изтърпях, страшно противна жена, тръгнала да става алкохоличка за да се хареса на някакъв мъж, пълен гнус... Виктор си е все толкова скучен, като нищо сега да сменят лагера момичетата му, а тази Габриела добре, че си тръгна, не мога да повярвам как 24 годишно момиче може да изглежда по този потресаващ начин, според мен е излъгала за годините си, изглежда поне на 35.

Шрековицата как се пише в инстаграм?

# 2 136
Косара:
- Hашите след 29 години брак все още се държат като влюбени. Ходят на разни места заедно.

Интересно виждане за влюбеност 29 тодини по- късно. 🤣

# 2 137
  • България
Коя участничка е разказвала за Шрек? Не всички помним.

# 2 138
  • София
Една руса Анета май се казваше. Мартин не я одобри, искала да става певица в заведенията му. Каза, че гаджетата й приличали на Шрек, пък той бил красив. Явно напориста му се стори.

# 2 139
Косара:
- Hашите след 29 години брак все още се държат като влюбени. Ходят на разни места заедно.

И  "...си пускат бъзици".

# 2 140
Ана Мария едва я изтърпях, страшно противна жена, тръгнала да става алкохоличка за да се хареса на някакъв мъж, пълен гнус... Виктор си е все толкова скучен, като нищо сега да сменят лагера момичетата му, а тази Габриела добре, че си тръгна, не мога да повярвам как 24 годишно момиче може да изглежда по този потресаващ начин, според мен е излъгала за годините си, изглежда поне на 35.

Шрековицата как се пише в инстаграм?

Мисля, че няма инстаграм или поне не знам.

# 2 141
Една руса Анета май се казваше. Мартин не я одобри, искала да става певица в заведенията му. Каза, че гаджетата й приличали на Шрек, пък той бил красив. Явно напориста му се стори.

Тая с розовия замък, от Димитровград май беше.

# 2 142
  • България
Аз запомних, че излизала с женени мъже, искаше издръжка от 5-6-7 хиляди на месец, и въобще правеше циркове. Мартин я отряза.

# 2 143
Аз запомних, че излизала с женени мъже, искаше издръжка от 5-6-7 хиляди на месец, и въобще правеше циркове. Мартин я отряза.

И сега ще му я "вкарат" пак да му спече безгрижната игра.

# 2 144
  • Вестерос
Косара:

Каза и други неща

Общи условия

Активация на акаунт