🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 653
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Аз също не виждам някакъв особен интелект в Мартин. По скоро заучено поведение на обигран хитрец - коцкар. Как му шарят очичките по всичко дето мърда...Много отвратителен типаж мъже са тия. Предпочитам необиграността на Виктор.

# 2 266
  • София
Не знам, моята лична мотивация не е да гледам как някой е унижаван, дори бидейки не на много високо интелектуално ниво, и не разбирам такава форма на забавление.
И аз не обичам да гледам подигравки и унижения, но за съжаление тези хора са се съгласили да участват в риалити, където е напълно възможно публично да получат и не много приятно отношение към себе си. Рисковете на формата са това, няма как. И е редно всички да са наясно с това.

# 2 267
То па е мнооого сложна и нАучна работата на един нотариус 😆
"Чичо Чарли" му лепна идеално на Марто!
Чичо Чарли е истински саркастично-забавен, отнася се джентълменски с жените (поне в тяхно присъствие и през повечето време), изкарал си е парите сам, никога не му е пукало, дали разочарова майка си (не да го е преодолял едва на 39 г.), има 100% собственост над вила на плажа и е поне 36 пъти по-интелигентен от Мартин Grin
Чарли и брат му постоянно са в някаква игра с майка си, къде страх, къде отбягване, не е точно преодоляно.
Мартин сигурно също има имот.
Чарли се отнася джентълменски понякога, но зад гърба им е брутален, а и в крайна сметка все ги сменя, колко пък да e мил винаги.
Grinning ужас, какъв спор Grinning

Там травмата от майката е друга Grinning На този явно му е било тегаво, че ги е разочаровал, а сега "го е преодолял и те вече го подкрепят в пътя му", колко пък да го е преодолял, щом говори за това във визитката си в предаването.
Нямаме информация още за имотите. С 15те % от Джанъм, може и да е изкарал за имот, освен ако не ги е изпил, преди това Grinning А за Чарли и аз казах, че е джентълмен в тяхно присъствие. Този няма да го видим какви ги блещи с приятелите си за жените, а би било интересно.
Според мен на Чарли може да се симпатизира някак (ако не го гледаш като мъж, с когото да имаш нещо), а Мартин ми е откровено антипатичен и като външен вид, и като поведение. Не би ми било интересно и забавно и в обратната ситуация, мома да иде, за да затапва ергените.

# 2 268
Не знам, моята лична мотивация не е да гледам как някой е унижаван, дори бидейки не на много високо интелектуално ниво, и не разбирам такава форма на забавление.
Аз искам да гледам шоу.

Те и без това много от момичетата са толкова глупаватички, че даже и не разбират, че ги осмиват, и сеирът е за зрителите Grinning Това ме забавлява. А не да се промотира глупостта и покрай това да се правим на много добрички.

# 2 269
А не, Мартин даде мъжка дума на детето, че няма да взема Козара, докато не му е разрешено и мисля ,че дори  и при отворен харем ще чака знак, за да я нахрани и нея подобаващо.

Дали ще има кекс в предаването? В ИВ Мартин изгони камерите от стаята, в която клюкареха и се гушкаха с Дени и май има. Всъщност убедена съм, че има ,защото после, като тя беше гадже с Рълев, Мартин с прословутото си его и чувство за собственост се скара с него и не му говореше дълго. Приключиха и вечеринките в Джанъм.

Рълев и Мартин са скарани заради въпросната Йоана, защото в началото на връзката им Рълев се опитал да я сваля

# 2 270
  • Някъде там...
Епизодът в понеделник ми беше скучен, много скучен - клишета, хаотичен монтаж на сцените. Стартовият и този от снощи обаче ми бяха интересни.
Фаворитки още нямам. Визуално ми хареса Яна от срещите в София, но то беше преди да си отвори устата. Пресиана ми допада също.
Виктор е много притеснен и не може да се отпусне още. Видимо няма много опит със свалките и ми е интересно как ще се развият нещата, защото част от каките ми се виждат доста разтропани... Интересно ми е и дали с Мартин няма да им се обтегнат отношенията след като жените станаха "общи".
За Виктор чух, че всъщност не е отраснал съвсем без баща, има пастрок.
Момчето е спортист, май вече не активен, ако е бил и на индивидуално обучение, има много малък социален опит.
Отделно, както някой по-горе спомена, момчето изглежда в постоянна борба със себе си. Видимо се опитва да се контролира, докато вътрешно е много тревожен. Социална тревожност ли е, несигурност ли е, не зная.
Мартин ми е забавен, очаквам шоу от него, само дано не нападне Виктор, защото може да е доста злобен и отмъстителен по това, което сме гледали от него в ИВ.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:15 от Жабче

# 2 271
На фона на всичко това нямам обяснение за приятелството му с Валерия втора. Тая е такъв гамен отвратителен, че изобщо не намирам допирни точки с този тийнейджър, какъвто за мен все още е Виктор.
Къде е тръгнал и той с големите да се прави на мъж... Що не порасна първо?!

Аз имам обяснение за това: човек на такъв етап от развитието си обикновено търси (харесва) качества у другите, които не притежава, но му се иска да има. Бурната директност (в крайни варианти) на Валерия вероятно е нещо, което той би искал да си вземе от нейната личност чрез близките им взаимоотношения.

За по-зрелите от нас, хората, е ясно, че такава несъзнателна стратегия не върви и не се получава (полезен и хумористичен пример са връзките в юношеството между отличничката и лошото момче едва ли не), но психиката си върви по своя път и израстването е самостоятелен процес.

# 2 272
Типичен пример, че парите не купуват класа, нито ум, нито положение… учил в Англия, ама накрая всички дадени пари за това, се оказва, че не са имали полза, след като живееш по дискотеки/клубове и спиш с всеки втори клонинг и си без професия и никакъв занаят.
Имам подозрения, че общата му култура и поведение, само бидейки израснал сред хора, близки до властта и с професия и в София, а после и навън, е доста по-различна и адекватна от на много. Първите 7 трудно се наваксват от мнозина. Не казвам, че е топ ителектуалец или че се сравнява с английската аристокрация, а че е по-наясно от масовото.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:26 от Linda*kiss

# 2 273
Аз мисля, че засега нито Мартин, нито Виктор са си харесали някоя. То е още рано, де. Това, което виждаме, е общуването на двама мъже с жени, които не познават - Виктор се притеснява от всички, а Мартин е като преял и не са му много интересни. За Виктор очаквам да се случи нещо с Росица, а за Мартин - с момичето, което вчера влезе. Той я гледаше, сякаш някаква фея се появи, а и фактът, че не е 100% свободна явно възбуди някакъв инстинкт за борба. Мисля, че на него му трябва предизвикателство и жена, за която да се бори, а Викиту - някое добро момиче, което да му вдъхва спокойствие и увереност, а не като оня крокозъбел Бранка.

# 2 274
Аз също не виждам някакъв особен интелект в Мартин. По скоро заучено поведение на обигран хитрец - коцкар. Как му шарят очичките по всичко дето мърда...Много отвратителен типаж мъже са тия. Предпочитам необиграността на Виктор.

Абсолютно!!!

Мартин и интелект. Joy
Аз виждам единствено потенциал да заеме овакантеното от дядо Стефчо място в пирамидата на коцкарите.

# 2 275
Абе Виктор изобщо не е толкова добричък и невинен. Това, че не е обигран, или поне не изглежда такъв на екран, не означава, че е много добро момче. Извън аз какво знам лично, ви напомням, че в едно интервю сам си каза, че харесва боклуци.

Ще видим тепърва как ще го разгърнат, ама не ми у Валерия втора лошо влияние, повярвайте ми. Сам си е виновен 😀

# 2 276
Виктор  сигурно си е дал сметка, че не е в категорията на приятелите, които си плюят в устата за  рейтинг (формат Къщата на инфлуенсърите), но може да използва отразената светлина на Валерия.

# 2 277
  • София
За Виктор харесах Пресияна, вижда ми се по-свита и притеснителна от дашните каки, може би е интроверт. Но пък ако наистина му е нужна някоя агресивна, за да компенсира липсите му... не знам.

За Мартин не се тревожа, освен да не му доскучее и тук,  нивото не е особено високо. Grinning

# 2 278
Аз си мисля, че вкараха девойките на Виктор, за да увеличат шанса за поне един романтичен финал. Но май не са знаели, че Виктор си пада по крайно НЕ-романтични кифлета.

Иначе самият той не е чак толкова скучен, колкото го описвате. Просто изглежда такъв в сравнение с Мартин. Но ако го сравним с Евгени или Александър - същите клиширани разговори, въпроси и т.н.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:31 от Lilly_85

# 2 279
Дали ще има кекс в предаването? В ИВ Мартин изгони камерите от стаята, в която клюкареха и се гушкаха с Дени и май има. Всъщност убедена съм, че има ,защото после, като тя беше гадже с Рълев, Мартин с прословутото си его и чувство за собственост се скара с него и не му говореше дълго. Приключиха и вечеринките в Джанъм.
Рълев и Мартин са скарани заради въпросната Йоана, защото в началото на връзката им Рълев се опитал да я сваля
Дайте снимка на тази Дени. Не съм гледала ИВ.

Общи условия

Активация на акаунт