🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 660
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 2 250
Мартин е гърмян заек. Нали не очаквате да се връзва на  тъпи забивки? Най-малкото е учил Международни отношения във Великобритания, набързо е взел доплома от УНСС - специалност право, работил е като натариус при мама. И, иска да си живее живота. Дали ще позволи на някоя малоумна да му дава тон в живота?
Именно. Естествено, че ще се погнуси от клиширани и неискрени опити за свалки. Ще му се лендзи Мартина за сватба, те са били на една лодка, на която той през половината време й правеше намеци, че тя трябва да си търси друг, пък после извод "не реагирал добре на романтика". Ами то това не знам колко е романтика и колко е чиста тъпота, която той не толерира.
Мартина не се усеща, че той я взима на подбив. И като каза "аз съм готова на многo за любовта, да пътувам, казваш и тръгваме, да се преместя" И той "ще се прежалиш за Малдивите, а?" Grinning

# 2 251
Да, но Мартин е във формат, в който се предполага, че трябва последователно да се опознава с много на брой жени. Не го кефят, ок, ама какво ще гледаме? Как те се опитват да го впечатлят, а той ги иронизира и гаслайтва? Много забавно, голямо шоу.

# 2 252
Ами мен ми харесва глуповати реплики да бъдат лекинко осмивани Simple Smile Забавно е.

# 2 253
Да, но Мартин е във формат, в който се предполага, че трябва последователно да се опознава с много на брой жени. Не го кефят, ок, ама какво ще гледаме? Как те се опитват да го впечатлят, а той ги иронизи и гаслайтва? Много забавно, голямо шоу.

В крайна сметка форматът се свежда до това да гледаме свалки. Както се казва резултаът е предизвестен.

# 2 254
  • Някъде там
Честно казано, опита да избягат от сеирджийско просташко шоу ги доведе до другата крайност. Скучно начало с уж обещаващ различен регламент. Всъщност регламента е интересен, харесваше ми идеята, но участниците не са подходящи. Не се усеща тръпка, адреналин.
Едните се правят на  груби и арогантни мислейки си че това е вървежно. Другите  някакви отнесени от вихъра заспали и застинали в някакво минало..

# 2 255
Не знам, моята лична мотивация не е да гледам как някой е унижаван, дори бидейки не на много високо интелектуално ниво, и не разбирам такава форма на забавление.

# 2 256
Мартин не разбирал жените, не разбирал себе си, не вярвал на жените, не вярва и на себе си, крепят го само слънчевото време и пълните чашки.

# 2 257
То па е мнооого сложна и нАучна работата на един нотариус 😆
"Чичо Чарли" му лепна идеално на Марто!
Чичо Чарли е истински саркастично-забавен, отнася се джентълменски с жените (поне в тяхно присъствие и през повечето време), изкарал си е парите сам, никога не му е пукало, дали разочарова майка си (не да го е преодолял едва на 39 г.), има 100% собственост над вила на плажа и е поне 36 пъти по-интелигентен от Мартин Grin
Чарли и брат му постоянно са в някаква игра с майка си, къде страх, къде отбягване, не е точно преодоляно.
Мартин сигурно също има имот.
Чарли се отнася джентълменски понякога, понякога ги осмива, просто е комедия и те ен заформят скандал. И зад гърба им е брутален, а и в крайна сметка все ги сменя, колко пък да e мил винаги.
Grinning ужас, какъв спор Grinning

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:13 от Linda*kiss

# 2 258
Не знам, моята лична мотивация не е да гледам как някой е унижаван, дори бидейки не на много високо интелектуално ниво, и не разбирам такава форма на забавление.

Мисля си, че повечето съфорумки не искаме да гледаме унижения, нооо някои си го просят и най-вече, ако не им го поднесат в брутален вид, няма да разберат.

# 2 259
Типичен пример, че парите не купуват класа, нито ум, нито положение… учил в Англия, ама накрая всички дадени пари за това, се оказва, че са били напразно, след като живееш по дискотеки/клубове и спиш с всеки втори клонинг и си без професия или някакъв занаят, а алкохолът ти е първия приятел.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:25 от Rimmona

# 2 260
И аз се включвам с коментар (след първите изгледани епизоди).

Първоначално си помислих, че продукцията се опитва да изгради у Виктор старателно образа на свенлив романтик и мечтател. Това обаче никак не си кореспондираше с факта, че покани момичета, които познава. В главата ми се въртяха две хипотези: или в реала наистина има огромен проблем/някакви сериозни дефицити що се касае до общуването с жени (и затова стига дотам да ги покани в реалити формат), или наистина са се престарали да създадат такъв срамежлив персонаж, забравяйки, че не изглежда особено стеснително да имаш подготвени девойки, с които предходно играта в живия свят не е достигнала своя епогей.

Сега обаче ми е ясно: това момче е просто умопомрачително безнадежден романтик. Момичетата виждат у него единствено физическите му дадености и нищо повече; той привидно е свикнал с този факт, което допълнително внася напрежение в общуването, не е открит и директен. Търси стойност, но не знае как да я придаде и извади на показ и преден план: абсолютно емоционално мъчение. За капак харесва (не е учудващо предвид вероятния му стил на привързване) дами (като Бранимира), които съвсем съзнателно да се подиграват с него и да потъпкват достойнството му, внасяйки все повече дистанция и отваряйки съкровищницата на сковаността му.

На моменти дори ми е жал да го гледам, тъжно е. Подозирам, че дотук именно той е най-искреният Ерген: такава мъка, такова желание да се свържеш с някого, но да не успяваш; това няма шанс да се изиграе и от най-успешния актьор. Тук прочетох коментари, че е ограничен, простоват и т.н. Моята преценка е, че е по-скоро изключително тревожен, което не му позволява да се изрази и да демонстрира потенциала си. Буди дълбокото ми съчувствие, но и се надявам, че ще успее някак да порасне.

# 2 261
  • Пловдив
Типичен пример, че парите не купуват класа, нито ум, нито положение… учил в Англия, ама накрая всички дадени пари за това, се оказва, че не са имали полза, след като живееш по дискотеки/клубове и спиш с всеки втори клонинг и си без професия и никакъв занаят.

Ей това много ми хареса Simple Smile

# 2 262
Няма как да ми стане приятно, че някой плаче или е унижаван и не съществува такава ситуация в Ергенът, в която "да си го е заслужил/изпросил"

Не са нито затворници, нито психопати, че човек да усети някакъв реванш за изключителното зло, което са сторили

Сеир за масите, как някой се излага и посрамва, а друг го унижава... не мерси. Ергенът не е за това

# 2 263
Мартин си живее живота – какво означава учил, но не работи това, за което е учил? В крайна сметка образованието развива мисленето на индивида. Да, не бих го харесала за зет, но това не е негов проблем, нали?

# 2 264
И аз се включвам с коментар (след първите изгледани епизоди).

Първоначално си помислих, че продукцията се опитва да изгради у Виктор старателно образа на свенлив романтик и мечтател. Това обаче никак не си кореспондираше с факта, че покани момичета, които познава. В главата ми се въртяха две хипотези: или в реала наистина има огромен проблем/някакви сериозни дефицити що се касае до общуването с жени (и затова стига дотам да ги покани в реалити формат), или наистина са се престарали да създадат такъв срамежлив персонаж, забравяйки, че не изглежда особено стеснително да имаш подготвени девойки, с които предходно играта в живия свят не е достигнала своя епогей.

Сега обаче ми е ясно: това момче е просто умопомрачително безнадежден романтик. Момичетата виждат у него единствено физическите му дадености и нищо повече; той привидно е свикнал с този факт, което допълнително внася напрежение в общуването, не е открит и директен. Търси стойност, но не знае как да я придаде и извади на показ и преден план: абсолютно емоционално мъчение. За капак харесва (не е учудващо предвид вероятния му стил на привързване) дами (като Бранимира), които съвсем съзнателно да се подиграват с него и да потъпкват достойнството му, внасяйки все повече дистанция и отваряйки съкровищницата на сковаността му.

На моменти дори ми е жал да го гледам, тъжно е. Подозирам, че дотук именно той е най-искреният Ерген: такава мъка, такова желание да се свържеш с някого, но да не успяваш; това няма шанс да се изиграе и от най-успешния актьор. Тук прочетох коментари, че е ограничен, простоват и т.н. Моята преценка е, че е по-скоро изключително тревожен, което не му позволява да се изрази и да демонстрира потенциала си. Буди дълбокото ми съчувствие, но и се надявам, че ще успее някак да порасне.
На фона на всичко това нямам обяснение за приятелството му с Валерия втора. Тая е такъв гамен отвратителен, че изобщо не намирам допирни точки с този тийнейджър, какъвто за мен все още е Виктор.
Къде е тръгнал и той с големите да се прави на мъж... Що не порасна първо?!

Общи условия

Активация на акаунт