🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 446
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 415
Единственият мъж, който знам, че гледа "Ергенът", е мой колега, набор на Мартин.
Не им знае още имената на момичетата, но най-красиви били балерината (Бранимира) и Даниела. Ма как най-красиви, викам, едната с малки очички, другата дялана и кърпена като Франкенщайн, ми така, тия двете най-много му харесвали. ИзненадА ме! 🤔
Ни дума за Елвира, Косара, Ферай и Синтия, тези, които аз смятам за най-отличаващи се.

# 2 416
С външния вид винаги е много индивидуално… На мен най-много ми допада Елвира, но като почне да говори - става страшно… Синтия обаче ми се струва леко грозновата… Даниела не ми е неприятна - само носът и прекалено озъбената усмивка са малко странни.

# 2 417
Пресиана дефект в говора ли има, или се превзема, или е говор от където е израстнала?
Дразни.
Има едно момиче, беше с кокче на главата
( Диана? ) напомня ми на Стефка Костадинова, ъгълчетата на устата й сочат надолу.
Знам, че не е виновна, скучно ми е, коментирам си.

# 2 418
От София е Пресияна, просто фъфли, то те повечето говорят зле.

# 2 419
  • Варна
И моя мъж гледа Ергена.
Няма да ви кажа как ги нарежда всичките 🤣

Аз му викам, стига бе, аз ли съм най хубава? Той ми вика, да, ти си 😜

# 2 420
И моя мъж гледа Ергена.
Няма да ви кажа как ги нарежда всичките 🤣

Аз му викам, стига бе, аз ли съм най хубава? Той ми вика, да, ти си 😜
Ей т'ва е приказка, браво на мъж ти!

Колегата и той ги обича тунинговани и за това баш Бранимира ме учуди.

# 2 421
А, моят мъж уж не ги трае "тези тъпотии", но вчера се прибра по-късно от работа и докато седнем да вечеряме "Ергенът" свърши и той: "Е, само това ли беше"?
Скрит текст:
Иначе срам - не - срам, признавам, че преди години и той е участвал в някакво подобно смотано предаване, но мацката, която е харесал го е отрязала брутално Laughing . Винаги му напомням това негово участие като протестира срещу "Ергенът". Smiling Imp

# 2 422
  • София
Кои дни от седмицата ще ги дават ергенчетата?

# 2 423
  • София
На едно промо май имаше гласа на Виктор, който казва "още едно момиче?" учудено, та очаквам още изненади.

Разгледах профила във Фейсбук на Ива, еми много е красива. Баща ѝ е бил кандидат от една... малка партия за нещо си 😁

Сгодила се е 2015 година сякаш. Намерих само 2 снимки с предполагаемия мъж.

Иначе доста лукс показва в снимките си, май няма да ѝ е на финансовото ниво младият Ерген

# 2 424
  • USA
Аз също не виждам някакъв особен интелект в Мартин. По скоро заучено поведение на обигран хитрец - коцкар. Как му шарят очичките по всичко дето мърда...Много отвратителен типаж мъже са тия. Предпочитам необиграността на Виктор.

И аз така,предпочитам скромния,свенлив Виктор пред тариката и коцкар Мартин.
Втория ми е и отблъскващ на външен вид, но не мога да му отрека,че е способен да излезе от всяка една ситуация,мозъка му работи на бързи обороти.
Мартин в ИВ много ми харесва(защото там точни такива типажи успяват - физически прилично подготвен и хитри и манипулативни) ,Мартин в Ергенът - Не.

# 2 425
  • България
Викторчо ми е много сладък. Ако трябва да избирам в кой сезон да участвам бих избрала този заради образа на Виктор. Алек също много харесвах, но имаше типичното поведение на богаташко синче и самочувствие, които леко отблъскват.

Предпочитам да гледам спънките в интеракциите на Вики пред всичко с Мартин. Сценките с Мартин са ми много криндж.

# 2 426
Реално предните сезони като нищо не знаех за ергените ми беше по-интересно. Сега единият спортист, който на 26 го оправдават с младост и незрялост, ама има и много адекватни мъже на 26, да не говорим за жени със семейства и тн, отделно аз си имам особено мнение за спортистите и не мисля, че блесват с друго.
Мартин пък е ходещ червен флаг. На 40, разведен, с 2 деца, но и сингъл, от богато семейство, но със съмнителна работа и бизнес, който я е негов, я - не, прекалява с алкохол, излизания, а може и със субстанции, женкар, с огромно его, хазартен тип. Не е глупав, но е повърхностен и посредствен. Реално не блести над масата и с тая никаква визия нямаше да го забележи никой, ако не беше син на майка си и баща си и гадже на фолк фурия, известна със скандалджийския си дух. Ми и аз да бях, и аз щях не са си тръгна, ми да бягам. 😀

Някой знае ли в предни сезони могло ли е да отказват рози? Или винаги е могло, просто Нина направи сефтето?

# 2 427
Мартин изобщо не е мой тип визуално, не е грозен, не е отблъскващ, но не е и хубавец, нормален мъж. Вероятно със самочувствие и чар го докарва. Виктор от друга страна има тяло мечта - висок, мускулест, без да е "буца", широки рамене, стегнат задник, няма грешка. В лице наистина прилича на светъл и синеок Бен Афлек, единствено не харесвам начина, по който се усмихва. Озъбено, с много венци, допускам и че може да е от нерви, това насилено гримасничене.

# 2 428
Някой знае ли в предни сезони могло ли е да отказват рози? Или винаги е могло, просто Нина направи сефтето?
Информацията за розите е конфликтна. Някоя беше казала, че може да се връщат, но чак след някакъв етап (към края на предаването). Някоя друга пък беше споменала, че може, но трябва да е договорено с продукцията. Тоест, не просто на церемонията да я върнат, а предварително да се обсъди с екипа и впише в епизода по някакъв начин. Иначе не е сефтето сега - Александра от първи сезон върна роза точно преди финала (тоест остана трета).

# 2 429
  • България
Когато Мартин е бил на 24 е изглеждал по съвсем друг начин, както и когато е бил женен. Сега е резултат от филъри, ботокси, разгулен живот, алкохол, цигари. Има даденостите да изглежда добре - висок, строен и издължен, но се съсипва. Татуировките също влошават.

Общи условия

Активация на акаунт