🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 817
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 580
Мотото на участничките е Няма лоша реклама. Никоя самоуважаваща се жена няма да влезе в този формат, независмо кой е продуцента.

# 2 581
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Оф, защо не вкараха Мастагарков?

Виктор е много хубав, но нещо му липсва и не го намирам за секси, въпреки правилните черти на лицето и изваяната фигура. Мастагарков е друга бира просто. Ако беше влязъл, мацките щяха да налитат да го прегръщат и целуват, дори би отмъкнал тези на Мартин.
Мастагарков е красив, има наистина изписани черти - най-красивият българин според мен.
Но като личност е много скучен, не може да омайва толкова жените. И също е от мамините синчета. Така че по-добре да не го вкарват.
А с какво ги омайва Мартин? Освен че излъчва повече сигурност и самочувствие, което си е важно, но на мен не би ми стигнало.

# 2 582
Да изпъква? Мартин е ярка фигура и доминира над всички, дори над Ергенките. Някак всички остават на заден фон. Целия формат се върти около него. Не мога да не призная, че е добро попадение на продуцентите и за нито една девойка, не може да се каже това. А Виктор е посредствен млад мъж и никога не би могъл да изпъкне.
Виктор е красавец. Как ще да не може да изпъкне. 😁
Няма спор, красавец е, но това не му помага много в живота. Мистър България, 100÷ има други заслуги за титлата (той си знае какви). Ергенът, ще си плати и за това. Да не се окаже, че когато си плати сметката за всичките си мечти, ще се окаже, че много повече е дал отколкото спечелил.
Ти каква жена би предпочел да имаш, умна или красива? Една жена какъв мъж би предпочела, умен или красив? Отговора винаги е ясен, та така и с Викито, прекрасно изглеждаш млад мъж и до там спираме. Красотата му не е достатъчна, за участието му в Ергенът.

# 2 583
Той си е гаднярче и ако не го снимаха според мен знае как да дразни жените и да предизвиква интерес.

Да, на външен вид не може да се мери с Виктор, но с годините се е научил да компенсира с индивидуалност.

Не случайно казват, че понякога не толкова красивите хора са по-интересни за комуникация. Тук казвам общо - да не се засегне някой. Знам, че повечето дами и мъже във форума сте хем красиви, хем умни, хем интересни. ✌️
Скрит текст:
Скрит текст:
Оф, защо не вкараха Мастагарков?

Виктор е много хубав, но нещо му липсва и не го намирам за секси, въпреки правилните черти на лицето и изваяната фигура. Мастагарков е друга бира просто. Ако беше влязъл, мацките щяха да налитат да го прегръщат и целуват, дори би отмъкнал тези на Мартин.
Мастагарков е красив, има наистина изписани черти - най-красивият българин според мен.
Но като личност е много скучен, не може да омайва толкова жените. И също е от мамините синчета. Така че по-добре да не го вкарват.
А с какво ги омайва Мартин? Освен че излъчва повече сигурност и самочувствие, което си е важно, но на мен не би ми стигнало.

# 2 584
Аз пък ако съм пред толкова жени изобщо няма да се обяснявам, че не съм отваряла шампанско досега. Взимам го и ще се пъна, ще пробвам и ще го отворя да не е толкова голяма философия, той го разказа 3 пъти, че не може. Това ме дразни в него много се обяснява. 😁
Е, Лили ти не го знаеш Туджаров, но ние го знаем. Той си е с профил на плейбой.
Ааа,знам го аз Туджаров! Кой не е чувал за него 😂 Ама ,нали го опровергаха уж това ,че няма да е той бармана-душеприказчик.

# 2 585
Аз чакам ли чакам да видя тая харизма, това обаяние, тоя изказ, това остроумие на Мартин/Елвиса, особено както казвате, че с него си завоювал позиции в ИВ, но дотук нищо.
Освен да почакаме да се разгърне.
Скучен, ограничен и похабен, дотук

Иначе ми хареса как се подготвя за среща, как сложи часовника, парфюм, закопча ръкавите на ризата, приятно е мъж да направи всички тези неща и те да са нещо, което сам си е спечелил с времето/ подозирам, че нищо не беше евтино

# 2 586
При мъжете красотата не е решаваща. Чар, обноски, култура, мъжественост могат да я компенсират изцяло. Е, не че красавците, колкото и празни от съдържание да са, ще останат самотни, има си влак за всеки пътник 😉

# 2 587
Мартин е умен, нагъл, разглезен, сигурно леко мързелив, но съм сигурна, че в течение на предаването ще си разгърне потенциала.

Ще стане най-мразения ерген на България. Пък там конкуренцията е голяма. 😁

# 2 588
Аз си мисля, че свитостта, ако мога така да в нарека, при Виктор няма да отшуми. Той затова и избира все властни момиче, с изключение на 1-2. Има си такива мъже, искат жена с по-здрава ръка, за да компенсира тяхната слабост.

Това с шампанското е нелепо, каквото и да си говорим. И аз не пия всеки ден шампанско, ама не съм се и замисляла да питам някой как се отваря, когато съм отваряла, то е логично. Е, не мога да гръмна тапата на 300 метра, ама мога да го отворя. Grinning Не обичам несръчни в ръцете мъже.

# 2 589
Ето го Мартин в пълния му блясък. Гледайте към средата - там обсъжда една от участничките в романтичен аспект. 😂

# 2 590
Първо добре дошла на версайската роза в темата, запомнящо се присъствие.
Според мен Виктор е плах с момичетата, защото заради представителната външност и ранната популярност до сега не му се е налагало да е водещия при свалката. Нормално е да се притеснява, като му се налага да се учи на това публично, със завряна в лицето камера, в конкуренция с играч като Мартин. И отгоре на всичко, с момиче, което не му е безразлично, а то се скумросва. Всеки би се спекъл.
Не мисля, че е гей. Не е толкова обигран, че да се шегува с това без проблем. Дори докосването до Мартин е потвърждение - ако беше гей, който не желае да се афишира като такъв, щеше да внимава за изразяване на подобна близост. Момчето го възприема като гуру на свалките и свой ментор явно и демонстрира така добрите си чувства към него.
Никога няма да забравя как Месечков и Аръков се отбягваха по всякакъв начин в къщата на Биг Брадър. Не смееха да са в една стая дори, камо ли да си говорят.  Eй това ми е поведение на скрит гей. Благодаря за приятното посрещане, чета ви от години.

# 2 591
Повечето съфорумки се съмнявате в ителигентността на Мартин, но може би е добре да се разберем за какво говорим – дали способност за адаптация или колко тона книги не е прочел и на какви концерти и театрални постановки не е ходил.

# 2 592
Има мъже, които красиви или не са секси, не мога да го обясня на какво точно се дължи. Просто си го имат.

Нито Виктор, нито Мартин са ми такива обаче, поне на екран.

# 2 593
Сега, зависи какво се има предвид под "умен". Човек - сноб, който се прави на много начетен или наистина интелигентен и образован. Не харесвам Мартин, но това ще е единственият комплимент, който ще му направя - умен е.

# 2 594
Говорим за изказ, който е естествено продължение на мисълта. С едно изречение може да си проличи - уместно, синтезирало ситуацията, с лек хумор също помага, да е над нещата също помага.
Освен приказките с момите, айде да допуснем, че там комуникацията слиза на тяхното ниво - има синхрони и в тях се пита: какво стана, какво мислиш, как ти се стори тая и оная и прочее.

Анализите на Елвиса дотук показват постна, постна, закърняла мисъл.
Може и да е човек на действието, ще видим.
Дотук дори умен не е.

Общи условия

Активация на акаунт