🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 700
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 640
Що да не го чете? Какво му е на Кафка? Това ли е мерилото за хм..."сложно" четиво?
Не твърдя, че е свръх интелигентен, но момичетата са доста елементарни. А идеята е и на тях да им е поне малко интересно там. Мъдрите хора обикновено общувайки, се напасват към нивото на онези, с които общуват, за да не останат неразбрани и най-малкото от елементарно уважение към събеседника си.

# 2 641
Винаги се отива в някакви крайности. Жените трябва да избираме между това да ни говорят за международни отношения или ни да повтарят, че мъж, който няма шкембе е или беден, или болен. Просто това са вариантите.

# 2 642
  • София
Уф, е защо така някои ме нападнахте. Ъъъ, извинявам се, но не аз повдигнах темата с гейството в темата. Просто си казах мнението. Може, нали? Отделно явно това си е заложено в шоуто, защото самият идеолог, главен сценарист и продуцент Ники Николов директно го попита по дяволите дали е гей. WTF?! Не аз съм ходил да питам Виктор дали е гей. 😀 И не си спомням този въпрос да е задаван на друг ерген в предните сезони или пък на друг мъж в някое друго риалити шоу водено от същия продуцент.
И още нещо, ако един мъж твърде много започне да се обяснява значи нещо намирисва, това да го знаете от мен. Беше достатъчно да отвърне, ясно и отсечено, 'НЕ' и толкоз. А той братче се оплете в хиляди обяснения, като върха беше как и той не знаел или какво беше там, не помня вече, ама се колебаеше нещо и отговорите му (към себе си) бяха едни такива уклончиви, все едно води вътрешна борба със себе си. 😋

# 2 643
https://www.facebook.com/share/r/14nQkm5FE6/

Видео как Виктор танцува в дискотека🙂
Пак ми кажете колко е свит и неориентиран.

# 2 644
  • Варна
https://www.facebook.com/share/r/14nQkm5FE6/

Видео как Виктор танцува в дискотека🙂
Пак ми кажете колко е свит и неориентиран.

Объркан е клипа 🤣

# 2 645
Аз наистина не разбирам защо Кафка, или Сартр, или Достоевски да не се връзва с нощния живот. Специално Кафка пише кратичко, тънки книжлета, които човек може да прочете за една голяма водка време в някое сепаре, оборудвано с нощна лампа.

# 2 646
Отделно явно това си е заложено в шоуто, защото самият идеолог, главен сценарист и продуцент Ники Николов директно го попита по дяволите дали е гей. WTF?! Не аз съм ходил да питам Виктор дали е гей. 😀 И не си спомням този въпрос да е задаван на друг ерген в предните сезони или пък на друг мъж в някое друго риалити шоу водено от същия продуцент.
Питаха го, защото още преди да започнат снимките, като го обявиха за новия ерген, се коментираше, че бил много “нежен”… Каквото и да значи това. Може би трябва да почне да се секне пред камера и да псува на майка, тогава вече няма да е гей. 😁

# 2 647
Аз пек не разбирам защо да се пъне да се прави на хетеро. Ако беше гей, с това лице и тяло, щеше доста да е успял. Та те богатите гейове са готови да заринат с богатства и благоденствие точно такъв тип момчета.

# 2 648
Аз наистина не разбирам защо Кафка, или Сартр, или Достоевски да не се връзва с нощния живот. Специално Кафка пише кратичко, тънки книжлета, които човек може да прочете за една голяма водка време в някое сепаре, оборудвано с нощна лампа.
Ако ще пишем хипотези и ще даваме странни примери, аз имах познат, който на дискотека вадеше тефтера и започваше да пише разкази. Което не променя извода ми за Мартин. Много ще се радвам да има възможност да покаже колко му е умственият багаж извън наздравиците и разговорите на маса или докато прави коремни преси.

# 2 649
Чувайки английския му ми стана ясно колко е черпил от чашата на британското знание...

# 2 650
Екстра ми е Мартин за ерген. Убедена съм, че ще си покаже рогата. Ще постави на мястото им всички, защото си е хитър,  нагъл и много злобен. Не му пука, но е умен и умее. Определено го харесвам повече от Виктор, не на външен вид разбира се, но малкият е бебе за мен.
Жените не ми допадат и се радвам, че се паднаха на точно тези ергени.
За мен предаването е сеирджийско и подигравателно и го гледам точно затова. Децата ми не го следят, но знаят, че тези там са за подигравки и обсъждане.

# 2 651
😂😂😂
Мъж - мечта. Всички жени ще го харесат. Само да не е на рейв парти, че ще изникне Елена изпод някоя маса.

# 2 652
Туджаров от Надкаст мисля, че ще е

Кога ще се появи този барман и кой е той? Някой в темата писа, че се казвал Георги.

Какво правим, ако участничките харесат бармана повече от ергените?

# 2 653
Мартин бил интелигентен, Туджаров бил плейбой, направо шесисипа. Дано барманът не е Туджаров, че това ще е краят.

# 2 654
Туджаров изглежда смотан. Все едно тръгва да сваля някоя и все не му се получава.

Общи условия

Активация на акаунт