🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 493
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 730
Между другото, най-яко ще се получи, ако закоравелият сърцеразбивач и женкар Мартин вземе, че без да иска, от шега на майтап, да се влюби! Хахо - хихи, остроумия, закачки и накрая с двата крака! То обикновено точно така става, когато най-най малко го очакваш и се чувстваш в идеален комфорт!
Ива ми се вижда идеална за повода. Руса, хубава, с невинно излъчване, развеждаща се (имат обща тема), не ми изглежда глупава. Перфектният капан.
Не мисля, че е способен да изпита подобни чувства. Тоя няма да ме изненада ако на финала я пита за името ѝ или да го обърка. Вероятно си е избрал Мартина, защото няма как да ѝ сбърка името.
Не знам дали е толкова имунизиран, при Мон Дьо говореше с лека носталгия за една фолкпевица, дето го завъртяла на 360° (🤣). Имало е доста чувства там.

# 2 731
Много ме гложди, че тази Синтия Цицвидзе ми изглежда много позната отнякъде, но не мога да се сетя откъде. Изявявала ли се е някъде, или само ми се струва?

# 2 732
Скрит текст:
Между другото, най-яко ще се получи, ако закоравелият сърцеразбивач и женкар Мартин вземе, че без да иска, от шега на майтап, да се влюби! Хахо - хихи, остроумия, закачки и накрая с двата крака! То обикновено точно така става, когато най-най малко го очакваш и се чувстваш в идеален комфорт!
Ива ми се вижда идеална за повода. Руса, хубава, с невинно излъчване, развеждаща се (имат обща тема), не ми изглежда глупава. Перфектният капан.
Не мисля, че е способен да изпита подобни чувства. Тоя няма да ме изненада ако на финала я пита за името ѝ или да го обърка. Вероятно си е избрал Мартина, защото няма как да ѝ сбърка името.
[/quote]
Чак толкова елементарен не е. Инстинктивно усеща, че Мартина е комфортната му зона, тя е познатата, която да му помогне да свикне с обстановката, като покрай нея опознава другите. Мартина му е само средството. По подобен начин трябваше да се получи с Бранимира, но тя е напълно лишена от социални умения и емпатия и това затрудни адаптацията на Виктор.

# 2 733
Между другото, най-яко ще се получи, ако закоравелият сърцеразбивач и женкар Мартин, вземе, че без да иска, от шега на шега, да се влюби! Хахо - хихи, остроумия, закачки и накрая - с двата крака! То обикновено точно така става, когато най-най малко го очакваш и се чувстваш в пълен комфорт!

Той я гледаше с отворена уста като пристигаше. И знаем, че харесва светлооки (и съпругата му, и Емануела, и Мегън Фокс), с кукленски лица, така че може и да стане.

# 2 734
  • България
Мегън Фокс изглежда дяволито и глупаво, Ива изглежда пластмасова и кукленски изкуствена. Нищо общо.

# 2 735
Е, не я сравнявам с Мегън Фокс, разбира се, беше пример, че харесва светли очи. И Косара е също със светли очи, а той много я харесва.

# 2 736
Хах, колкото Карабаджака спечели Генчо...  Мартин няма търпение да я изпидурка тая, но иска да го запомни.

# 2 737
Нали в момента снимат, каква победителка?!

# 2 738
Нали в момента снимат, каква победителка?!

Е то не пречи да е уредена предварително

# 2 739
Още не съм ви изчела от днес,  но гледам, че сте обсъждали колко са безинтересни момите.
Ами, така е. И за това е виновна продукцията и измисления предварителен кастинг на младоженците, ергените, де... Laughing Защо ги срещнаха с тях, сега - вземи този скучен сезон. Друго си ги каства продукцията откачалките с потенциал за сеир и да ги тропне на червеното килимче с чакащи ергени. Да видим и към кой от двамата биха се насочили самите те. Ама няма. Сега ще си гледаме мумиите, киселячките и заспалите срамежливи момиченца.

# 2 740
RoseofVersailles...разбирам, така е, но искаме(да не говоря генерално т.е. искам) не толкова режисура, натъкмяване, дълги изтощителни епизоди, в които няма грам реалност. То ясно угода нямаме, трябва нещо да се нищи. Все пак съм доволна от това, което се излъчва макар по-малко с по-малко интриги засега. Ще ми се събитията да си протекат по един малко по-естествен път, конфликтите адекватно поднесени с минимална намеса от продукцията ,ако може😁, въпреки по-голямата скука за някои.

# 2 741
RoseofVersailles...разбирам, така е, но искаме(да не говоря генерално т.е. искам) не толкова режисура, натъкмяване, дълги изтощителни епизоди, в които няма грам реалност. То ясно угода нямаме, трябва нещо да се нищи. Все пак съм доволна от това, което се излъчва макар по-малко с по-малко интриги засега. Ще ми се събитията да си протекат по един малко по-естествен път, конфликтите адекватно поднесени с минимална намеса от продукцията ,ако може😁, въпреки по-голямата скука за някои.
Аз също мислех, че всичко е режисирано и подклаждано от продукцията, докато не гледах Тейчето в едно друго риалити и не осъзнах, че дори са ни спестявали моменти, бидейки национален ефир. Всички участнички, изявили се другаде, си затвърдиха образите.

# 2 742
Яна ми прилича на една актриса от сериала "Белият лотос" първи сезон - Alexandra Daddaro, но Яна май няма сини очи. Ролята на Александра в Лотоса беше странна, много й лепнеше. Има особени очи и Яна също има.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 23:21 от Janelle

# 2 743
Аз също мислех, че всичко е режисирано и подклаждано от продукцията, докато не гледах Тейчето в едно друго риалити и не осъзнах, че дори са ни спестявали моменти, бидейки национален ефир. Всички участнички, изявили се другаде, си затвърдиха образите.
Права си, само че си избират кой, къде и как да го представят като образ. Тейчето си я представиха още тогава, за разлика от други.🙂

# 2 744
Права си, само че си избират кой, къде и как да го представят като образ. Тейчето си я представиха още тогава, за разлика от други.🙂
Само Сашка я излъскаха и то пак не напълно, защото си личеше, че има нещо гнило в Дания.Валерия също се прояви със същите истерии в Къщата на Инфлуенсърите, Виктория си излезе същия злобил по подкасти, Магито все тъй си е във филма и вън и вътре. Не мисля, че генерално е имало кой знае каква режисура.

Общи условия

Активация на акаунт