🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 081
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 835
  • густо майна Филибето
Още не съм научила имената на участничките, освен на Бранимира и Мартина. Grinning
Бранимира е гримирана ужасно, на камера все едно е кривогледа.

Сами ли се гримират?

Мартина, въпреки цялото изкуство по лицето ѝ, ми е симпатична. В нея все пак има нещо детско, мило и закачливо.
 Нямам съмнения за ориентацията на Виктор, за мен е хетеро. Батки с голи глави не са ми идеал за мъжественост.  Впечатлена съм от пръстена, който сам е изработил за момичето си. Харесвам много сръчни, можещи мъже, вече се срещат рядко.  Хареса ми и как танцува Heartpulse С годините ще се отрака. Wink

За Мартин си мисля, че е под нивото му да поддържа връзки с такъв тип жени, но той обича да не губи контрол, с куклите сигурно е по-лесно.  И може би е въпрос на престиж в средите, сред които е най-често?  Удоволствие ми е да следя ходовете му и харесвам чувството му за хумор.

Изобщо - предаването ме забавлява, поне аз това търся в него.

# 2 836
Още не съм научила имената на участничките, освен на Бранимира и Мартина. Grinning
Бранимира е гримирана ужасно, на камера все едно е кривогледа.

Сами ли се гримират?

Мартина, въпреки цялото изкуство по лицето ѝ, ми е симпатична. В нея все пак има нещо детско, мило и закачливо.
 Нямам съмнения за ориентацията на Виктор, за мен е хетеро. Батки с голи глави не са ми идеал за мъжественост.  Впечатлена съм от пръстена, който сам е изработил за момичето си. Харесвам много сръчни, можещи мъже, вече се срещат рядко.  Хареса ми и как танцува Heartpulse С годините ще се отрака. Wink

За Мартин си мисля, че е под нивото му да поддържа връзки с такъв тип жени, но той обича да не губи контрол, с куклите сигурно е по-лесно.  И може би е въпрос на престиж в средите, сред които е най-често?  Удоволствие ми е да следя ходовете му и харесвам чувството му за хумор.

Изобщо - предаването ме забавлява, поне аз това търся в него.

Като каза "кривогледа", май и Мартина е била преди като в никакъв случай не й се подигравам и се радвам, че е преодоляла този проблем, все пак това е Божа работа.

# 2 837
Маги в Надкаст 10 пъти каза, че това си му е вкуса на Мартин, той си харесвал жени с корекции и това си било валиден вкус.
Вкусове разни наистина ...

Мина ли това меме и тази статия от тук? Много се смях:

# 2 838
Май въпросът ми е бил заметен. В кой университет в Англия е следвал Мартин?

# 2 839
Мисля, че в Richmond American University London.

# 2 840
На снимките са го докарали. И винаги времето е хубаво - да подлъгват студенти. 😂

# 2 841
Мартина още си е разногледа според мен.

# 2 842
Мартина още си е разногледа според мен.

Има хубави сини очи, просто от много грим и някоя паднала мигла и изглежда кривогледа. Освен това с този целият ботокс е скрила доста очите, което според мен е огромна грешка. Все още не разбирам защо на 32 години човек се е набоцкал така. Като се завърти на страни кожата на врата и се нагърчва доста неприятно. Вместо да ходят да си подържат кожата с някакви козметични процедури те се пълнят и стават страшни за гледане.

# 2 843
  • София
Добре, виждам, че мнозинството сте категорични за ботокса и филърите по единия ергенин. Сигурна ли е работата, защото ако е, това си е ново ниво на комплексарщина...?На 40г мъж да изявяваш желание да бъдеш Донатела Версаче...Нищо, че те е смазал кръчмарският живот, пак ми се вижда абсурдно.
Пуснах и Е3 по обяд:
Скрит текст:
Вече се абонирах. Кратки са - но изчерпателни; за такъв, дето се отказа да гледа и помалко чете в темата. (То и в нея, най-интересното май е Шъ доди ли Имануела? и Викито на кой бряг е? Но в положителен аспект, научих коя коя е горе-долу - без да отварям СМ и кафеви сайтове. И крокодилите са направо кът; мога да погледам вечерта и не се будя нощем от кошмари. Веселие има, но към момента не е много. Ще трябва да се развива интригата - напр. барманът ли ще е 3-я ерген? Simple Smile)

ПП. Не знам колко е достоверно, но в едно четиво проследяват кариерите на нЕкои дами след участията им в предишните сезони:
„Ергенът“ - трамплин към славата за момите: Ева се пласира във филм, Елена в телевизията
https://www.novinite.bg/articles/264078/Ergenat-tramplin-kam-sla … na-v-televiziyata

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 19:11 от EmBrother

# 2 844
  • софия
В неделя ще има епизод. Току що анонсираха в новините.

# 2 845
  • България
Мартина ми хареса най-много от 4-мата на срещи. Играе го отворена към света, изненада два пъти Мартин с подарък, опитваше се да води диалог, отнесе се с разбиране към Виктор при разказа на Бранка.
Мартин отбива номера по време на цялото предаване, много лесно се разсейва, не си върши задачата стриктно и изпълнително като Виктор. Спортната дисциплина на Вики личи във всичко.

# 2 846
Мартина ми хареса най-много от 4-мата на срещи. Играе го отворена към света, изненада два пъти Мартин с подарък, опитваше се да води диалог, отнесе се с разбиране към Виктор при разказа на Бранка.
Мартин отбива номера по време на цялото предаване, много лесно се разсейва, не си върши задачата стриктно и изпълнително като Виктор. Спортната дисциплина на Вики личи във всичко.
И чашката на Мартин също му личи, макар да успява да се владее. Ама той явно функционира само като е на градус.

# 2 847
Мерси, че каза! Сега влязох в страницата и са писали
 Раздаването на рози ще продължи и тази неделя от 20:00 по bTV! В специалния епизод на #Ергенът в неделя ще влезе още едно ново лице! Не пропускай да разбереш кой е това!

Скрит текст:
Хайде, Йоанa Grinning

# 2 848
Тъкмо идвах да мрънкам, че не ми харесва кога се излъчват епизодите. Два един след друг, а след това - огромна дупка до следващия. Мерси за инфото!

Иначе и аз си мислех днес, че ми е много анти мъжът да ползва ботокси и т.н., изобщо да кифлее Persevere Едно е да се поддържа, друго е да се притеснява от остаряването... но да - Мартично май не иска да порасне.

# 2 849
Добро решение. Няма нищо ново и ние вече доста неща изписахме, че и повтаряме. Време е за новата порция. Благодаря, че писа!

Общи условия

Активация на акаунт