🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 232
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 820
15% от 10 заведения не е малко,според мен

# 2 821
Собствениците на Джанъм са съдружници в няколко дружества. Само в едно от тях Мартин притежава дял.

# 2 822
Собствениците на Джанъм са съдружници в няколко дружества. Само в едно от тях Мартин притежава дял.

Оооо, лъха на тежка комлексарщина, защото от една страна обяви, че е съдружник във верига заведения, а от друга на хостесата ѝ нашока канчето, че е собственик на заведението, в което го е поканила на среща.

Мартин се прави на голяма работа.

# 2 823
Здравейте! Не знам дали тази тема е обсъждана преди, но сега разглеждах профилите на дамите и видях, че Виктор е харесвал постове на Любомира от 2023г.
Дали и те не се познават от преди формата

Той не каза ли още тогава, че с две момичета се познава от преди и иска да ги покани. Едната беше тази Бранимира ли е а явно другата е тази.

# 2 824
Леле Любомира в инстаграм се е докарала голяма красавица. А в предаването изглежда грозновата, невзрачна и много състарена с тези торбички под очите.

# 2 825
Джейн Остин (Любомира) си е много хубаво момиче в реала. Защо се прави на мома от 19-и век?

# 2 826
Има профил и в IMDB. В цели два филма е участвала. И пак на снимката - убавица.
А как в Ергена я докараха на венеричен плакат, не знам:

https://www.imdb.com/name/nm13034255/

# 2 827
Здравейте! Не знам дали тази тема е обсъждана преди, но сега разглеждах профилите на дамите и видях, че Виктор е харесвал постове на Любомира от 2023г.
Дали и те не се познават от преди формата

Той не каза ли още тогава, че с две момичета се познава от преди и иска да ги покани. Едната беше тази Бранимира ли е а явно другата е тази.
Втората "поканена" по негово желание, юристката с подобието на поличка, го отряза. Много й беше горещо и много се притеснявала... Не е тази с достойнството, която се замазва като ученичка в ИГ, а на живо прилича на д-р Абигейл Тейлър от "Четвъртият вид", ама не Мила Йовович.

# 2 828
Любомира не е грозна, просто има кофти торбички под очите и като се е гримирала сама, на камера изглежда по-зле.

# 2 829
В това предаване, което уж е за жени, любов и красиви приказки, винаги са имали ужасни гримьори и фризьори. Почти всички момичета, които в него приличаха на крокодили, изглеждаха коренно различно – и то в положителна посока – когато се появяваха в подкасти извън шоуто. Прическите няма да ги коментирам, още на първата истинска церемония се появи любимата ми, която все изтипосваха някоя нещастница с нея, а ла мокра кокошка, облизана назад, на главата на Николета. Няма да забравя на какво приличаше Маги, като ѝ я причиниха на и без това кобилестата мутра.  Като че ли БТВ новините имат по-добър грим от това предаване.

# 2 830
15% от 10 заведения не е малко,според мен

Хич не е малко даже и то такива луксозни заведения. Само дето Мартин е собственик на 15 % само от едно заведение на тази верига. Та 15% от заведение не е, като 15 % от верига от 10 заведения Simple Smile Ама Мартинчо пропуска тези подробности Simple Smile

# 2 831
Ами то това ще е плот туиста при него. "Съжалявам, скъпа, но не съм толкова богат." А те неговите - основно златотърсачки.

# 2 832
То накрая ще се окаже, че всичките се познават и нарочно са ги накарали да се правят на плашила за предаването, че да не вземе някой да ги разпознае.

# 2 833
Има профил и в IMDB. В цели два филма е участвала. И пак на снимката - убавица.
А как в Ергена я докараха на венеричен плакат, не знам:

https://www.imdb.com/name/nm13034255/
И там се виждат торбичките под очите, въпреки професионалния грим и обработените снимки.
А в шоуто си е съвсем автентична и натурална.
Никой не е 24 часа нон стоп красив и поддържан, въпреки, че имах колежка в унивеситета, която спеше с грима си и не го сваляше въобще, сама с хвалеше с това. С фон дьо тен по 24 часа  на ден няма как да не е зле кожата, но суетата е страшно нещо.

# 2 834
Добре, виждам, че мнозинството сте категорични за ботокса и филърите по единия ергенин. Сигурна ли е работата, защото ако е, това си е ново ниво на комплексарщина...?На 40г мъж да изявяваш желание да бъдеш Донатела Версаче...Нищо, че те е смазал кръчмарският живот, пак ми се вижда абсурдно.

Пуснах и Е3 по обяд:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт