🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 181
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 805
В крайна сметка ние гледаме телевизионен продукт. Кой е гей, кой мамино синче, кой е недорасъл артист – карай, важно е да гледаме нелепи свалки и комични ситуации. Нали ние ще се почувстваме по-интелигентни и не на тяното ниво....

# 2 806
  • София
Нотариалната професия е трудна само, докато успееш да се вмъкнеш в гилдията. После едва ли. Иначе нямаше да има толкова желаещи. В един момент се влиза в коловоза и става рутина, имат и много персонал, който върши скучните проверки и административната бумащина.
Не съм изчела назад, може и да сте го изровили.
Мартина е била в Черешката 2018 г.

Отдавна е медийна звезда момичето. Корекциите преди са били по-зле, нещо ги е пооправяла сега.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:48 от jasmin tisane

# 2 807
Тя тази от толкова драстични корекции във времето за мен няма физиономия,  с която да се запомни. Прилича ми на робот, който през месец си сменя фейса.

# 2 808
Мартина се е напълнила като пуйка за "Деня на благодарността" Grinning
Дерматологът и трябва да си скъса дипломата, разбира се ако има такава Grinning

# 2 809
Ма как може да си туриш лична снимка на кухненска кърпа и да си бършеш мръсните ръце в нея Confounded То е като някои компании, които си печатат логото на килими, изтривалки и т.н.

Иначе, такива публични подмятания кой е гей и кой не е са безкрайно комични. Според мен Виктор отговори съвсем шеговито "Още не съм" и сега цял сезон ще търсят под вола теле.

# 2 810
Здравейте! Не знам дали тази тема е обсъждана преди, но сега разглеждах профилите на дамите и видях, че Виктор е харесвал постове на Любомира от 2023г.
Дали и те не се познават от преди формата

# 2 811
Здравейте! Не знам дали тази тема е обсъждана преди, но сега разглеждах профилите на дамите и видях, че Виктор е харесвал постове на Любомира от 2023г.
Дали и те не се познават от преди формата

Не мисля, че това е доказателство за нещо. Човек може да лайква и стари снимки в инстаграм.

# 2 812
  • София
Любомира, както и Силвия са доста захабени и далеч от красавици, да.
Поне не са тунинговани, някакво достойнство имат.

# 2 813
Ама, моля ви се, нали не си мислите, че във Великобритания знаят кои са родителите на Мартин? Който не е учил  в западен университет, той не знае, че  там връзки няма. Каквото за всички това и за „маминото синче“.
Там дипломи не подаряват.
Между другото, университетът, в който е бил Мартин, е доста странен случай. Изобщо не е престижен - не се класира дори в топ 100 в Англия. На теория комбинира английската с американската учебни системи, на практика обаче това не е много ефективно. Но въпреки това има наплив към него, включително доста известни личности са завършили там. Куриоз.

# 2 814
  • Glasgow
Мернах във ФБ, че това е Мартина на младини, това момиче беше корица на групата от първите години на фейсбук "най мразим селски пръчки и леопардови щампи" 😅, това беше от абитуриентски бал🙈
Скрит текст:

# 2 815
Мда, Мартина мрази леопардови щампи, но няма нищо против алуминиевото фолио. Страхотни кюнци.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 14:25 от LadyCharming

# 2 816
Ужасна е Мартина, ужасна! Нищо хубаво няма в нея.

# 2 817
  • София
Мартин има 15 % от заведенията (Джанъм) доколкото знам, даже Емануела била разказвала, че си ипотекирал апартамента, за да влезе в бизнеса. Просто си е купил безплатно доживотно сепаре.

# 2 818
Ахааа, университета на богатите. Това, че включва и американска учебна система говори много и то не в добрия смисъл. Все пак е университет във Великобритания.
Май точно така ще се окаже. Децата на американските дипломати много го обичат - те са си такива. Може да живеят в чужбина, но държат да учат по американската система, да ходят в американските заведения, да карат американски коли и т.н… Пък и като се приберат в Щатите, няма нужда да приравняват дипломи.

Иначе принцът на Люксембург е завършил там - знае се, че той е с тежка дислексия и му е било много трудно да учи, така че най-вероятно правят някакви компромиси / адаптира се учебният процес към нуждите.

Това виждам аз като плюсове и потенциални причини да избират да учат точно там, иначе самият академичен процес не е на супер добро ниво.

# 2 819
От чужбина с VPN и можеш да гледаш всичко.

Мартина наистина е потресаваща, но тя и Емануела ми е такава. А като си отворят устите става още по-страшно. Не мога да си представя наистина интелигентен, образован човек, който ще залитне по-такива. Та и мнението ми за Мартин е, че всичко е показност и до там.

Общи условия

Активация на акаунт