🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 189
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 790
На младия Бен Афлек ми прилича и на мен.

Иначе ето едно шокиращо сравнение. В устата и като се усмихне много ми прилича на Капитана, като негов по-малък брат.

Честит празник на любовта, Ергени и Ергенки! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Виктор да не се усмихва толкова широко, че му се виждат целите венци и не е ок, а и изглежда инфалнтилно и пресилено, той става целият уста, както на Алек му гледахме цял сезон сливиците. По-добре по-лека и притворена усмивка. Хем е и по-загадъчно някак.

# 2 791
Майката на Мартин е топ нотариуса на София

# 2 792
  • Street of Dreams
А защо да не е успял? Карали са го да учи право. Типично точно за досадни, родители-хеликоптери, които искат да си наложат собствените виждания върху децата си. Той въобще не е за правист. Камо ли нотариус. Това е много скучна, офисна професия. Заровен в бумаги цял ден. Човекът очевидно е купонджия, общителен. Точно за бизнесмен си е отвсякъде. Това, че не е станал адвокат, не значи, че не е успял или че е под родителите си. Успешен човек е този, който прави това, което обича и не зависи от никого. Поне според моите критерии.

Това е така. Но има и нещо друго - едно от най-вредните неща за психиката на човек е, да прави по-малко от това, на което е способен. Теоретично това е случаят при него - има неразвит и нереализиран потенциал, завършил е в чужбина, което не е лесно и никога не е подарък, явно има интелектуални заложби. По някое време е решил да ребелира - покер, татуси, заведения и влизайки в тези релси, едва ли има път назад. А там вече е постигнал максимума - всичко му е лесно. Завършил е образование, имал е вече семейство, имал е любов с известна и желана жена, има известност и успех в някакво реалити преди, имал е весели безсънни нощи, всяка цицореста хостеса иска да е с него. Сега накъде, Мартине?
Сега грам не се напъва за нищо - играта е лесна, става инертен, отегчен, кара по повърхността, няма го ендорфинът от нещо трудно постигнато и със сигурност на трезво не му е лесно психически.

# 2 793
Как накъде,ще обиколи всички риалити предавания 😁

# 2 794
Здравейте, незнам дали е коментирано вече, но някой видя ли поста на Антъни Иванов по повод ориентацията на Виктор.
На въпросния Антъни Иванов не бих повярвала на нищо — имам усещането, че ако е ден, то той ще каже, че е нощ и ще е нужно да „отварям пердетата” да гледам/доказвам до загуба на своя собствен разсъдък.

Доста озлобен човек, който никога не би признал личната си грешка, че е заложил на допинг за по-високи резултати в спорта и всъщност никога не е бил нарочно (от когото и да е) набеден. От години тръби колко е „обезчестен” от ситуацията, посочва с пръст „виновниците” и всеки, който не подкрепя театралната му постановка, бива определен за абсолютен враг и автоматично публично демонизиран.

Случаят с Виктор не е различен — позволил си е да сподели някъде, че с Антъни Иванов вече е решено, „нареден е” и каквото и да се случи, ще бъде наказан (и то продължително). Егото на Антъни е прекалено голямо, за да опрости такава житейска истина.

# 2 795
''Много тежка клетва в тези среди е Емануела да направи песен за тебе.'' Grinning Grinning Grinning

# 2 796
Според мен Виктор не се завява като хетеро, защото му е ползотворно да дърпа дивиденти от гей общността. Просто е. Много мъже, които са успели, са им ударили едно рамо. Има слухове, че един от дългогодишните ни новинари така си е получил работата - gay for pay, и чичо Минчев му е помогнал бая. Наистина, човекът си срича, а е в национален ефир почти всеки ден. А си има и съпруга. 🙂

# 2 797
Гледах втори епизод, като къпеха слончето и на пикника ми се видя, че Виктор оплешивява. С тия ушаци ще е кошмар плешив. Дано да не съм права, не ми се гледа пак да проверя.
Оф, вече мислех, че само аз съм го забелязала 😅

# 2 798
На мен Синтия Цицвидзе ми прилича на актрисата Ирина Митева
Синтия - https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=719323f … 3cRM&vssid=mosaic

Ирина - https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=719323f … &bih=711&dpr=1.25

# 2 799
И на мен ми изглежда позната, но не се сещам откъде. Надявам се да се развие като образ, струва ми се забавно момиче, дано има възможност да се изяви. Харесва ми, че е симпатична, без да е по калъп, по-характерна е. Да видим.

# 2 800
Майката на Мартин е топ нотариуса на София
Един от топ нотариусите е. Жената е много кадърна, умна, успешна и добра в професията си.

Кой е този пост на Антъни, дайте го моля, тук?

# 2 801
Гледах втори епизод, като къпеха слончето и на пикника ми се видя, че Виктор оплешивява. С тия ушаци ще е кошмар плешив. Дано да не съм права, не ми се гледа пак да проверя.
Оф, вече мислех, че само аз съм го забелязала 😅
И аз забелязах като го даваха в гръб. Нищо, ще си присади, само да не ходи при доктора на бате си Виктор 1.

# 2 802
Eто го:
Антъни Иванов - Antani Ivanov
4 д  ·
Попадна ми това “меме”(смешна картинка), за която ви казах преди няколко месеца. Трудно се крият такива неща, но да излезеш в Национален ефир и да кажеш, че все още не си г** 😂. Кой нормален мъж би отговорил дори на този въпрос. За това и нямаше как да вляза да се излагам с човек който очевидно не си търси жена в реалния живот, но пък може и да го докара на актьорска игра. Приятно гледане на това предаване на който го гледа все пак, според мен си е чиста загуба на време 😂

А за всички, които те познаваме от плуването и те знаем какъв си цял живот, няма смисъл да играеш роля даже 😆

# 2 803
  • Варна
Ей го Виктор

# 2 804
Аз пък не разбирам какво има само да се изказват кой е гей и кой- не. В крайна сметка се гледа от майка му на Виктор. Нали каза, че е имал друга връзка, а приятеля му, че е нараняван в миналото. Може просто да е по-чувствително момче.

Общи условия

Активация на акаунт