🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 342
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 775
Честит празник на всички, независимо кой от двата отбелязвате! Аз лично ще разпускам тази вечер с просеко и приятелки – ергени няма, така че импровизираме! 😄

Между другото, може и да сте го обсъждали, но някоя от вас познава ли човек, който се е явявал на тези кастинги? Интересно ми е как протичат. Габриела, която отпадна от отбор „Мартини“, спомена, че са им дали снимки на потенциални ергени и са ги карали да ги подредят в класация.

# 2 776
Аз все повече си мисля, че Виктор е много фалшив в Ергенът. Някой пусна тук клипче как танцува в дискотека в синхрон с други мъже, ами хич не ми изглеждаше да е толкова свенлив, срамежлив, недодялан или неопитен. Това последното дори си мисля, дали не е такъв само с жените? Факта, че е бил мистър България, какви ли заслуги е имал и там, щом няма пари...... Валерия за приятел..... незнам, незнам, ама доста се превзема в Ергенът. Бутилка не можел да отваря, не бил достатъчно мъж с Бранимира, незнаел как да забавлява. Според мен всичките му действия и реплики са по сценарий, играе добре образа, който са му изградили, все пак завършил или учил режисура. Обаче в реала, май е съвсем друг образ. И както каза Дяволо, няма дим без пушек, та кой знае дали дявола няма да си покаже опашката.

# 2 777
Маги много обективно си беше водила записки върху писаното във форума. Както доста често правят гостите им. (Много ме кефи, че в Надкаст ги питат за часа на раждане. Благодаря! Да сте живи и здрави!)
Можеш ли да ги профилираш AirFairy

# 2 778
Е, чаак пък толкова изпечен актьор да е Виктор, моля ви се! Едно е да се отпуснеш да танцуваш в дискотека след две питиета и коренно различно да ухажваш жени в ефир. Нерде Ямбол, нерде Стамбол!
Разбира се, че не е безумно смотан, има си хас, плувец и хубавец, просто е на 25 години и е още много млад! Пред камера всеки ще спече, оставете го Мартин - половин живот по кръчми и риалитита и на 40.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:26 от Tess d`Urberville

# 2 779
Направо ме изумявате във всички сезони с предположения за актьорско майсторство на участниците. Много ясно си личат насилените сценки, като например когато се питат "какво мислиш за..." и ясно си личи натуралната простотия, свенливост, неопитност и т.н. То професионални актьори не могат да докарат толкова естествено емоции, вие някакви хванати от улицата ги изкарахте егаси актьорите.

# 2 780
Скрит текст:
Значи стига да го поиска, е способен да постигне много неща - да стане нотариус като майка си или да работи друга юрид.  професия, или да се намърда на високоплатен държавен пост, но той не иска и точно това уважавам в него. Човекът няма болни амбиции, живее така, както му харесва, избрал е по - безгрижен живот и в това няма нищо лошо.
...
Маги в надкаста е пълен кошмар. Обхванала я е страшна логорея, прекъсва Неделчо на всяка дума, припира да дърдори, пак превъзбудена и екзалтирана,  не можах да я издържа, иначе като съдържание на казаното, беше общо взето адекватна. Много я защитавах в сезон 3, така че не го казвам като неин антифен.

Аз точно това не уважавам в него- за мен е логично, когато децата надграждат родителите, тоест всяко поколение дърпа малко, по малко нагоре. В ситуации като тази, родители със сериозни професии (не визирам дали работят морално или не), синът им да обикаля реалитита, чалгаджийки и мутреси... ами това сочи за някакъв конфликт в семейството, "детето" ребелира, иска да станe пъна противоположност на родителите. Въобще за мен образът на Мартин е плод на липса на рефлекция, терапия и различни травми. Само затова може да е интересен, като анти-пример.

...
Аз като човек в категорията Бащата гений, детето плюнка, мога да ви кажа, че много мои приятели, които също са деца на професори и са наслледници на велики родове са смазани от очакванията на родителите. В този смисъл Мартин е скъсал синджира.

# 2 781
Не само очакванията на родителите, но и получаването на всичко наготово. Мартин изглежда като човек, на когото не му се е налагало да се бори за нищо - образование, работа.

Често родители новобогаташи предоставят всичко наготово на децата си и ги заливат с материални блага, за да компенсират бедното си детство.В резултат на това децата им стават неспособни да се справят сами в живота, защото очакват всичко да става без да полагат усилия и поемат отговорност. Няма как ако 20-25г един човек е получавал наготово топ частно образование, работа при мама, издръжка от тате изведнъж на 30+ да се мотивира да започне сам бизнес с всички асоциирани рискове, отговорности и несигурност.

# 2 782
Ама, моля ви се, нали не си мислите, че във Великобритания знаят кои са родителите на Мартин? Който не е учил  в западен университет, той не знае, че  там връзки няма. Каквото за всички това и за „маминото синче“.
Там дипломи не подаряват.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:17 от LadyCharming

# 2 783
А защо да не е успял? Карали са го да учи право. Типично точно за досадни, родители-хеликоптери, които искат да си наложат собствените виждания върху децата си. Той въобще не е за правист. Камо ли нотариус. Това е много скучна, офисна професия. Заровен в бумаги цял ден. Човекът очевидно е купонджия, общителен. Точно за бизнесмен си е отвсякъде. Това, че не е станал адвокат, не значи, че не е успял или че е под родителите си. Успешен човек е този, който прави това, което обича и не зависи от никого. Поне според моите критерии.

# 2 784
А защо да не е успял? Карали са го да учи право. Типично точно за досадни, родители-хеликоптери, които искат да си наложат собствените виждания върху децата си. Той въобще не е за правист. Камо ли нотариус. Това е много скучна, офисна професия. Заровен в бумаги цял ден. Човекът очевидно е купонджия, общителен. Точно за бизнесмен си е отвсякъде. Това, че не е станал адвокат, не значи, че не е успял или че е под родителите си. Успешен човек е този, който прави това, което обича и не зависи от никого. Поне според моите критерии.

Не знам колко точно е независим Мартин, щом мама и тати са му казали да махне Емануела и той я е разкарал заради тях. Пък и, ако наистина има само 15%, само от 1 заведение, не мисля, че е прокопсал много от към финанси. Стигат му да си се шляе по цял ден, ама чак пък успешен. Да, успешен е от към образование, но до там.

# 2 785
Голям бизнесмен е Мартин. Надявам се, че сте наясно, че заведението не е собственост на случайни хора. Да не мислите, че му дава някой да взима важни управленчески решения. Много голяма грешка е да си създавате мнение за някого от високопарните реплики в нечия визитка в риалити формат.

# 2 786
  • София
Струва ми се, че Виктор щеше да е съвсем различен, ако го нямаше Мартин. Сякаш се сравнява с него, смалява се сам и застава в сянката му.

# 2 787
Здравейте, незнам дали е коментирано вече, но някой видя ли поста на Антъни Иванов по повод ориентацията на Виктор.
Едно е сигурно-познават се няма как.
Само дето аз съжаление на мен много ми намирисва на истина, незнам.

# 2 788
Ами да, на Мама се е налагало да чете стотици страници по договори, въпреки, че и тя е човек и сигурно би искала да си пие виното с приятелки – всичкото в името на някакво бъдеще. Мартин си е казал, че му е скучно. Това добре, родителите биха го преглътнали, но някаква хищница да им се намърда в семейното гнездо/котилото/глутницата, едва ли биха приели.

Мартин по всяка вероятност е юристконсулт на тези мастити партньори.

# 2 789
Струва ми се, че Виктор щеше да е съвсем различен, ако го нямаше Мартин. Сякаш се сравнява с него, смалява се сам и застава в сянката му.

Аз пък мисля, че Мартин му дава някаква увереност на Виктор. Ако беше сам, съвсем щеше да се спече.

Общи условия

Активация на акаунт