🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 325
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 760
Ми на мен пък ми прилича на първия актьор, който постнахте. Направо му е одрал кожата.

Това с цигарата съм го пропуснала, ама е страшна простащина. По-добре да не го дават.

Маги много обективно си беше водила записки върху писаното във форума. Както доста често правят гостите им. (Много ме кефи, че в Надкаст ги питат за часа на раждане. Благодаря! Да сте живи и здрави!)

# 2 761
На Маги и предното й участие в Надкаст след нейния финал беше пак подготвено, благодарение на форума, буквално отговаряше на коментари. Тя няма капацитета да измисли нещо сама.

# 2 762
То...човек да не реши да си легне и да погледне
 🤣
Shout out за музикалния редактор!
🤣🤣🤣

# 2 763
Пуснах си на спокойствие епизод 1 с визитката на Виктор, речта на Наум - Наум е много по-освободен и се държи човешки.
Далеч съм от това да харесам Наум, но трябва да призная, че е доста по-симпатичен, когато от устата му не излизат клишетата и буламачите на Ваня Щерева.

# 2 764
Най-накрая гледам първите епизоди и нито един от двамата не ми харесва особено. Много са ми фейк, но за сега Мартин повече ме забавлява. Шри Ланка и музиката най ми харесват 😀 От първите срещи Мартина ми направи добро впечатление, въпреки че не мисля че двамата търсят едно и също. Бранимира въобще харесва ли го този тип? Не изглеждаше особено впечатлена от Виктор, но сигурно много е искала да отиде на една хубава почивка.

# 2 765
Мартин си  е умен и интелигентен, а няма да се учудя ако се окаже и доста ерудиран в някои области. В Игри на волята не можех да го понасям, беше голям гадняр, но там си беше джунгла със зверове, борещи се да стигнат финала и той постигна целта си. Значи стига да го поиска, е способен да постигне много неща - да стане нотариус като майка си или да работи друга юрид.  професия, или да се намърда на високоплатен държавен пост, но той не иска и точно това уважавам в него. Човекът няма болни амбиции, живее така, както му харесва, избрал е по - безгрижен живот и в това няма нищо лошо. В Ергенът обаче не е ИВ, няма нужда да се бори за финал. Има насреща си "дами" и той е достатъчно възпитан, за да си обира приказките, но в същото време показа, че няма да позволи да му се качат на главата. Поведението му е естествено и затова му се получава много добре. Харесва ми, че не се преструва на възвишен и заинтересуван от култура и изкуство. Каза си, че не му пука за картините, както и че не ходи на театър, имаше и други такива признания. Предпочитам да гледам такъв автентичен образ и поведение, отколкото фалшива актьорска игра само да им говори "много мило" и да се преструва на трогнат от житейските драми на момите. Мисля също, че той ще разкрие много малка част от себе си, прекалено е хитър, за да се разкрива, както Виктор го прави. Не може и чудеса да сътвори предвид материала, с който разполага и концепцията на шоуто, но смятам, че е най - доброто попадение за ерген. Дали е добър по душа или лош изобщо не коментирам и нямам представа, но мисля, че няма да ни разочарова.

Маги в надкаста е пълен кошмар. Обхванала я е страшна логорея, прекъсва Неделчо на всяка дума, припира да дърдори, пак превъзбудена и екзалтирана,  не можах да я издържа, иначе като съдържание на казаното, беше общо взето адекватна. Много я защитавах в сезон 3, така че не го казвам като неин антифен.

# 2 766
Виктор прилича на младия Бен Афлек.

# 2 767
На младия Бен Афлек ми прилича и на мен.

Иначе ето едно шокиращо сравнение. В устата и като се усмихне много ми прилича на Капитана, като негов по-малък брат.

# 2 768
Значи стига да го поиска, е способен да постигне много неща - да стане нотариус като майка си или да работи друга юрид.  професия, или да се намърда на високоплатен държавен пост, но той не иска и точно това уважавам в него. Човекът няма болни амбиции, живее така, както му харесва, избрал е по - безгрижен живот и в това няма нищо лошо.
...
Маги в надкаста е пълен кошмар. Обхванала я е страшна логорея, прекъсва Неделчо на всяка дума, припира да дърдори, пак превъзбудена и екзалтирана,  не можах да я издържа, иначе като съдържание на казаното, беше общо взето адекватна. Много я защитавах в сезон 3, така че не го казвам като неин антифен.

Аз точно това не уважавам в него- за мен е логично, когато децата надграждат родителите, тоест всяко поколение дърпа малко, по малко нагоре. В ситуации като тази, родители със сериозни професии (не визирам дали работят морално или не), синът им да обикаля реалитита, чалгаджийки и мутреси... ами това сочи за някакъв конфликт в семейството, "детето" ребелира, иска да станe пъна противоположност на родителите. Въобще за мен образът на Мартин е плод на липса на рефлекция, терапия и различни травми. Само затова може да е интересен, като анти-пример.

Маги на мен ми хареса на 80%, дори и да говореше много напомни колко по-култивирани участнични имаше миналите сезони. Сегашните не ги виждам така.

# 2 769
За Виктор, ако не бях прочела тук, че се спряга за гей, никога нямаше да ми хрумне, това че се обсъждаше в еп 0, го счетох, че е свързано с факта, че е бил модел.
Преставете си, че влиза някой по професия фризьор, ми темата веднага е на масата, тук го отчетох като същото. Като борба с предрасъдаците.
Това, което отговори - досега не е се случвало изобщо да се чуди дали е гей, също възприех нормално.

Само това, което е казал в някакво друго интервю в миналото, че "все още не е гей" е малко странно, дори да е шега, защото сигурно му е навлякло след себе си предложения.

Маги в Надкаст към края, дали защото го догледах сутрин, също ми дойде малко по-кресливо.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 16:45 от Одри ♡

# 2 770
Да, но Виктор и в старото интервю пак го питат точно за това. За мен е странно защо постоянно вниманието се насочва в тази посока. Може и той тенденциозно да иска да хване последователи и от тази група, освен от жени.

# 2 771
Предполагам не е само това, че е модел, но и явно е приятел с Илиян (така ли се казваше?) от Игри на волята. Според мен не е гей, но пък не ми прилича на човек, който не би посегнал към бисексуалността и експериментите. :д

# 2 772
За Виктор, ако не бях прочела тук, че се спряга за гей, никога нямаше да ми хрумне, това че се обсъждаше в еп 0, го счетох, че е свързано с това, че е бил модел.
Преставете си, че влиза някой по професия фризьор, ми темата веднага е на масата, тук го отчетох като същото. Като борба с предрасъдаците.
Това, което отговори - досега не е се случвало изобщо да се чуди дали не е гей, също възприех нормално.

Само това, което е казал в някакво друго интервю в миналото, че "все още не е гей" е малко странно, дори да е шега, защото сигурно му е навлякло след себе си предложения.

Според мен е казал, че още не е, предвид "новите, модерни" времена. Повдига ми се чак. При положение, че има бясна пропаганда, момчето се е пошегувало.
Не всеки поддържан мъж е амбреаж.

# 2 773
Гледах втори епизод, като къпеха слончето и на пикника ми се видя, че Виктор оплешивява. С тия ушаци ще е кошмар плешив. Дано да не съм права, не ми се гледа пак да проверя.
Четох, че Мартин има трето дете от друга жена, която ще вкарат и ще го извадят от равновесие.
Нали има мацки тук, които го познават, изглежда ли Ви вероятно да е вярно?
Това било жената, заради която се е развел.

# 2 774

Пожелавам ви мнооого любов във всички аспекти от живота ! 😘
Много любов и на теб, Lili Roze! 🥰
Ние ще празнуваме любовта си към виното! Щото се обичаме и през останалите 364 дни! 😂

Общи условия

Активация на акаунт