🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 258
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 745
RoseofVersailles, мила, не знам дали се разбираме, но факт е, че никой не може дотолкова да режисира цял куп изказвания на тези моми, ако те самите не се подведат да ги изплюят където и да било. Могат само да не излъчат тяхни взаимодействия, интеракциии, мнения и изказвания, за да наклонят в някаква насока образа.🙂

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 00:34 от a.vasileva

# 2 746
А сега се сетих на кого ми прилича Виктор - на Джон Красински от Офисът.

# 2 747
  • USA
Нищо общо,единия с еврейска физиономия (от хубави евреи),другия със славянска хубост.

И другите 3 сезона ли беше така - 2 епизода на седмица и по живо,по здраво?
Аз искам всеки ден епизоди.И да си скубят екстеншъните,защото едната яла повече мандарини от другата,а пък трета се цупи,че някой й задигнал изкуствените нокти.

# 2 748
А сега се сетих на кого ми прилича Виктор - на Джон Красински от Офисът.

Нищо общо... На мен ми прилича малко на Bryce Johnson, но пак бегло.

# 2 749
Така е - трябваше да вкарат лудата Анета (онази с червената рокля) и другата с ангелските крила, която беше правила "любов" сред природата в центъра на София. Пък те момчетата си избраха най-нормалните и сега е скучно Rolling Eyes Но се надявам като вкарат малко интрига от продукцията да се оправят нещата. И все пак съжалявам, че не вкараха лудите калинки Laughing

# 2 750
Така е - трябваше да вкарат лудата Анета (онази с червената рокля) и другата с ангелските крила, която беше правила "любов" сред природата в центъра на София. Пък те момчетата си избраха най-нормалните и сега е скучно Rolling Eyes Но се надявам като вкарат малко интрига от продукцията да се оправят нещата. И все пак съжалявам, че не вкараха лудите калинки Laughing
Аз все още си мисля, че ще ги докарат както миналия сезон изсипаха буса с "Дърти кърти".

# 2 751
  • София /Абсурдистан
Че къде има природа в центъра на София Simple Smile

# 2 752
Че къде има природа в центъра на София Simple Smile
Няма да кажа, че ще вземат да я застроят.

# 2 753
А тук имаме ли прилика?
,
Даже и усмивката,

# 2 754
*Амбър* точно попадение, че и с усмивката🤣. Абе да вкарат и Меган Фокс, че да видим Марто какво ще прави с английските си свалки, освен с придобития хумор.😆

# 2 755
Не виждам прилика. Само че и двамата са русоляви. Единият е широк, ъгловат, а другият - по-рафиниран. За излъчване да не говорим.

# 2 756
Поне всички сме съгласни, че Пресиана прилича на Пайпер Перабо. 😊

# 2 757
Поне всички сме съгласни, че Пресиана прилича на Пайпер Перабо. 😊
Tам е uncanny.

# 2 758
На мен само изпидурканата Габриела ми приличаше на Преслава и Виктор на младият Бен Афлек с друга боя. Пайпър Перабо е много красива и отличаваща се жена, с интересно излъчване, Пресияна е минала по другия тротоар някъде зад нея. 😜

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 23:47 от Tess d`Urberville

# 2 759
  • България
Пуснах си на спокойствие епизод 1 с визитката на Виктор, речта на Наум - Наум е много по-освободен и се държи човешки. За Виктор ми направи впечатление, че е проявил творчество като е изработил пръстен за бивше гадже (на фона на Hozier - Take Me to Church Heart). Момчето е чевръсто - ремонтира мотор.
Интересен е изборът на песен при Вики - песента в подкрепа на гейове и лесбийки, атака по католическата църква, докато Вики разказва как е предложил брак.
Във визитката на Мартин чухме Arsonist's Lullabye на същия певец - тази песен е обобщено казано за човек с демони, съвсем друг характер има.
Shout out за музикалния редактор!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 23:54 от ferencliszt

Общи условия

Активация на акаунт