🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 184
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 880
Да му е жива и здрава дъщеричката на Неделчо!

Той да си сяда на дупето и да си обгрижва жените. Да няма такива Ту се караме и се разделяме, ту се събираме. Ново човече се е родило и няма място за инфалтинщини. ('Щото се наслушахме на ергенските му оправдания по време на неговия формат Диви и красиви).

# 2 881
  • Телиш/Плевен
Възможно ли е Ферай да има бебе? Гледах в инстаграм има снимки с бебе, има запазени и от сторита.
Някой писа, че не е нейно бебето.

# 2 882
Надкаст с Николета

Аз лично не ѝ "купувам" историята, за мен си е била обвързана и е отишла да се порекламира, в последствие не ѝ е допаднала я влагата, я обстановката, я е видяла другият екип и е решила, че ще е провал сезона. Тя дори не се е записала на кастинг, а е била препоръчана.

# 2 883
О щом Емил Каменов го постнал и изкоментирал, значи това ще да е истината 😂
Аз като ви казах, че Каменов е еталонът за мъжкарство в тая държава, вие не ми вярвате... 😁
Ето я фаталната жена
Скрит текст:

# 2 884
"Фаталната" напълняла ли е?
Така ми се вижда.

# 2 885
С тези препоръчани участници и възможността да отказват рози и да си тръгват, когато поискат, се получават същите проблеми, които имаха и в Островът на 100-те гривни. Някакви не особено мотивирани хора отиват само на разходка.

# 2 886
  • Street of Dreams
lol, в Денсинг старс имаше страхотна фигура - какво е станало?

# 2 887
Напълняла е Емануела. Гледах и аз някакъв клип в Тик Ток от участие и хич не беше стройна.

# 2 888
  • София
От мъка по Мартин Trollface

# 2 889
Отпадналата девойка в подкаста каза, че смята Евгени за най-емоционално интелигентен и готов за сериозна връзка (от ергените до този момент). Joy

# 2 890
  • София
Нещо е поизтървала козите Емануела, което може да се случи на всеки, но защо при това положение си е обула такова трико, ми е силно непонятно. Rolling Eyes

# 2 891
Отпадналата девойка в подкаста каза, че смята Евгени за най-емоционално интелигентен и готов за сериозна връзка (от ергените до този момент). Joy
😂
Може па да и излезе късмета с него по нататък. Да се подкове овреме.

# 2 892

Ми свободен е, да му врътне един вкусен омлет и готово.

# 2 893
Емануелка бая се е отпуснала, а и тоалетът не допринася по-скоро. Той големият ѝ син е на 23-4, баба може да става скоро. Grinning Тя така или иначе тръгна да се самообезобразява, та какво са няколко килца в повече.

# 2 894
Малко по-голям би трябвало да е големият ѝ син - към 25-26-год. За нея съм запомнила, че забременява с него на доста крехка възраст - около 17-годишна.🙂

Чакам да минат и другите 3 епизода да си затвърдя окончателно мнението за Мартин.🙂 След това ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт