🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 153
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 865
E, нали Туджаров им води мини подкаста "След Церемонията"?
Скрит текст:
Едва ли той ще е и барманът?
Нещо не ми се връзва.

# 2 866
Туджаров не е барманът

# 2 867
Туджаров не е барманът
Предполагам, ама нали такъв е спойлерът. Grinning Поне така прочетох.

# 2 868
То вече май не прилича на ергенът, а на Биг Брадър 😀 Те не могат да се отпуснат и да си покажат магариите, защото има непрекъснато нещо ново и някой нов, който влиза.

# 2 869
  • София
Мартин ми е като някаква патерица на Виктор. Психоложката с нелепите съвети също. А сега и изповедник-барман ако вкарат, наистина ще реша, че някой е имал сериозен емоционален проблем в миналато (да не кажа друг) или се очаква такъв...

# 2 870
...
Неделчо очаква да му се роди дъщеричката всеки момент едва ли не. На Ния-Косара са изтекли водите, в родилния дом е, но все още разкритието е малко. Simple Smile
Какво става с бебето? Роди ли се?

# 2 871
Емил Каменов пусна малко от запис от награждаването на Виктор за Мистър България 2022. Хич не е заобиколен от странни , лъскави особи, и хич не се държат свойски с него.
Ама изобщо. Млад бил , свит бил, скромен, ще се отрака, няма опит...и един мармот....

# 2 872
О щом Емил Каменов го постнал и изкоментирал, значи това ще да е истината 😂

# 2 873
Да, хич не е важно това, което се показва от неговото поведение.

# 2 874
  • София
...
Неделчо очаква да му се роди дъщеричката всеки момент едва ли не. На Ния-Косара са изтекли водите, в родилния дом е, но все още разкритието е малко. Simple Smile
Какво става с бебето? Роди ли се?

В темата за Диви и красиви писаха, че се е родила дъщеричката им. Аз не видях да са поствали нещо в инстаграм, но явно се е случило. Simple Smile

# 2 875
  • София
Бебето май се е родило, Неделчо е пуснал Надкаст с Николина, доста претенциозна ми звучи, поне от първите моменти.
Туджаров няма да е бармана, той им е диджитъл криейтър или нещо такова, взима им кратки интервюта на ергенките след отпадането, името на бармана го пише във финалните надписи на ергена.

# 2 876
  • София
Синтия като малка, преди ринопластиката:
Скрит текст:

Не откривам стари снимки на Ферай, интересно ми е какъв е бил нейният нос преди.

# 2 877
Възможно ли е Ферай да има бебе? Гледах в инстаграм има снимки с бебе, има запазени и от сторита.

# 2 878
Скрит текст:

Не откривам стари снимки на Ферай, интересно ми е какъв е бил нейният нос преди.
Носът ѝ не е ли съшият сега? Аз не виждам особена разлика.

# 2 879
Скрит текст:

Ами аз не виждам да е друг носът, особено на втората снимка.

Общи условия

Активация на акаунт