🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 602
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 910
Николина била препоръчана, Бранка поканена. Не случайно Бранка пита кой още е поканен. Мартина и Даниела съм почти убедена, че също са поканени. Новата Ива явно и тя е с връзки. Ще гледаме някаква шуробаджанащина.

# 2 911
С тези препоръчани участници и възможността да отказват рози и да си тръгват, когато поискат, се получават същите проблеми, които имаха и в Островът на 100-те гривни. Някакви не особено мотивирани хора отиват само на разходка.
Да, не разбирам защо не се поучиха от грешката си. И в продукциите на Тушев е имало "препоръчани" (Джия), в първи сезон имаше и много поканени, но това е четвърти сезон и има немалко момичета, които си натрупаха много последователи без да се излагат и без да се унижават, та трябва да има достатъчно мотивирани за участие. Не мога да си представя чак толкова да не е имало хора, че да са опряли до Николина.

# 2 912
  • София
Без да им адвокатствам, май нямаха време за дълги кастинги - доколкото помня много късно БТВ реши, че Ерген все пак ще има и ще го прави НН, беше малко след Гривните, та може би не са имали време и затова повтарят грешката от гривните.

# 2 913
Без да им адвокатствам, май нямаха време за дълги кастинги - доколкото помня много късно БТВ реши, че Ерген все пак ще има и ще го прави НН, беше малко след Гривните, та може би не са имали време и затова повтарят грешката от гривните.
Освен това момичетата са получили одобрение от кастинга чак декември, а януари трябваше да заминат. Не много жени могат да зарежат всичко и да тръгнат от днес за утре. Ако имаха няколко месеца да си оправят отпуски, лични ангажименти и т.н., предполагам щеше да има повече желаещи.

# 2 914
Прави сте, отделно от това трябваше и сами да си осигурят тоалетите. За мен трябваше да им осигурят контакти с брандове като Лорети, Алеса и т.н., които постоянно се рекламират в социалните мрежи, и те да си изберат кои момичета да обличат. Но в екип предимно от мъже няма как да очакваме подобна прозорливост.

# 2 915
Има и много магазинчета в Пловдив, които също си търсят рекламни лица. Според мен и това би било добър вариант.

На новия продуцент това му е минусът. Все вкарва някакви връзкари, полуизвестни, инфлуенсъри уонаби.

# 2 916
В неделя ще има епизод. Току що анонсираха в новините.
Големи надлъгвания между БТВ и Нова.Аз се чудех защо ми излезе реклама, че ще има хелс китчен пък то каква била работата😜

# 2 917
Има и много магазинчета в Пловдив, които също си търсят рекламни лица. Според мен и това би било добър вариант.
В Щатите това е практика и то без продуцентско участие. Обикалят местните дизайнери, казват им, че ще участват в “Ергенът” и биха ли спонсорирали дрехите им… Почти всички се сдобиват с гардероба си така - на никоя не ѝ се дават пари за 20-тина нови рокли.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:18 от Lilly_85

# 2 918

Вижте първия коментар 😂
На неговия конкурс е участвал Гош! 😂 Защо ли не се изненадвам.

Вижте към средата:

Кукушев е трябвало пак да си качи видеото. Явно са спрели предното от BTV.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:39 от Alucard

# 2 919
Мъчих се да гледам Надкаст, но… Зор е работата. Да не ми се обижда нИделчо, ама без Туджаров не му се получава.

# 2 920
То не е и като да има какво да пита към момента... Тази е била три дни там, не е направило нещо интересно, какво да разкаже. А и Неделчо му е простено, ако не е бил много много там сега.

# 2 921
Подкастите с първите отпаднали винаги са много скучни, не знам защо ги канят изобщо. И не разбирам защо трябва да съм заинтересувана от живота на тези жени.

# 2 922
Зависи. Понякога точно тези, които излизат в началото, най-много си развързват езика, защото не са толкова обременени. По-натам участничките почват да си мерят приказките, защото вече са установили приятелства, коалиции и тем подобни.

# 2 923
Изгледах Николина в Надкаста.Хареса ми ,поне беше краткотрайно.По принцим се занимава с дрехи ,сега има онлайн магазин.Работи и към немска фирма като техн.консултант.Имаше блиц въпроси от Неделчо относно миналите ергени ,положителни оценки взеха само Виктор сезон 1 и Генчо.За Габи подхвърли ,че не и е харесало в Шри Ланка ,климатът бил влажен ,така или иначе искала да си ходи.

# 2 924
Ако има фенове на анимациите на Неделчо, качил е нова за Ергенът😊

https://youtu.be/uKf98oQXy54?si=zWrEZMQ10m-xEE4b

Общи условия

Активация на акаунт