🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 792
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 2 925
Отива в тропическа страна и се учудва, че въздухът е влажен… Мдааа, звучи като нещо, което би изненадало Габи.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 19:48 от Lilly_85

# 2 926
Само едно Габи имахме този път, нали? Че това име ще стане като Карън.

# 2 927
Не успях да изтрая епизода с Николинка в Надкадст. Харесали са се с някакъв зъболекар, при който отишла случайно за зъбен камък и силите ми стигнаха до там. Пък... и той й дал картбланш за "Ергенина", дрън-дрън чи пляс, сори.🤣

# 2 928
И й дал парче от ризата си, за да го носи за късмет в Шри Ланка. Laughing

# 2 929
Ма, тя не го ли е изгубила?😂

# 2 930
Аз това се чудех... Ммм копче ли е било? Било е копче, нали? Да беше казала копче. 😂😂😂
И й дал парче от ризата си, за да го носи за късмет в Шри Ланка. Laughing

# 2 931
  • София /Абсурдистан
Не си е тръгнала заради него. Нещо друго ще да е.

# 2 932
Тази девойка е умна и според мен е влязла, за да си рекламира бизнеса. Толкова ѝ стига. Без да се излага.

# 2 933
Е, трябваше да измисли оправдание. Какво да му каже на Мартин? “Сори, брат, ама след първата ни среща те проучих и видях в к’ви тъпотии се набъркваш, а и да ти кажа - пуснал си шкембе”…

# 2 934
Хм, ако беше с бяла роза... едва ли, щеше да се омете толкова бързо...

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 20:10 от a.vasileva

# 2 935
Като е умна, да беше измислила по-правдоподобна история.

# 2 936
След като имат право да отказват, нямаше нужда да се оправдава чак толкова. Кажи: "Исках да дам шанс, но не те усещам като човек, с който бих имала връзка. Тук има момичета, които заслужават да получат своето време с теб" и толкова. Какво ѝ трябваше да тръгва да се обяснява, сякаш няма да нищим историите ѝ под лупа. Grinning

# 2 937
Ми, да, кажи с две прости думи на днешния жаргон "нещо не си кликваме" и това е, какви са тези зъболекари.🤣Сега голяма част от тях ще седят на тръни, шегувам се.😜

# 2 938
След като имат право да отказват, нямаше нужда да се оправдава чак толкова. Кажи: "Исках да дам шанс, но не те усещам като човек, с който бих имала връзка. Тук има момичета, които заслужават да получат своето време с теб" и толкова. Какво ѝ трябваше да тръгва да се обяснява, сякаш няма да нищим историите ѝ под лупа. Grinning
Сама си даде отговор - ако не се беше обяснявала, нямаше да я нищим под лупа. Ако целта ѝ е била видимост / реклама, то определено трябваше да каже нещо, което да предизвика коментар.

# 2 939
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-gabriela … tragna-parva.html

Ето го и подкаста с Габриела. Не знам защо не е качен в ютюб от Надкаст, а е качен в сайта на БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт