🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 878
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 940
  • България
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-gabriela … tragna-parva.html

Ето го и подкаста с Габриела. Не знам защо не е качен в ютюб от Надкаст, а е качен в сайта на БТВ.
Защото никой не се интересува от нея и не я счита за участничка. Беше вкарана, за да й се посмеем.

# 2 941
Първо ги качват в сайта на БТВ,а  на следващия ден в Надкаст

# 2 942
Тази девойка е умна и според мен е влязла, за да си рекламира бизнеса. Толкова ѝ стига. Без да се излага.
Умен човек няма да препоръчва най-клиширана (и посредствена между другото) книга за "личностно развитие" - Клуб 5 сутринта на Робин Шарма.
Явно и тук ще процедират така: Надкаст първо на сайта на БТВ, ден по-късно в Ютуб. Същото беше и в Островът. Така и не изгледах и един епизод от БТВ, не мога да им изтърпя рекламите.

# 2 943
Ако трябва да съм честна, Габриела ми допадна много повече, отколкото Нина. Не зная защо в предаването ми беше толкова антипатична, в подкаста е доста приятно момиче, не прави впечатление на Габи. Една да си каже, че не чете.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 21:53 от RoseofVersailles

# 2 944
  • Stockholm
Мартин ми беше като трън в очите в ИВ, но не мога да отрека, че в Ергенът рачупи предаването. Радвам се, че го дават в неделя. Така направо съсипаха рейтинга на филма с Рачков по БНТ  Joy

# 2 945
Ако трябва да съм честна, Габриела ми допадна много повече, отколкото Нина. Не зная защо в предаването ми беше толкова антипатична, в подкаста е доста приятно момиче, не прави впечатление на Габи. Една да си каже, че не чете.
На мен ми е антипатична, защото е елементатна. Не си падам по стереотипите, но нейният случай е класически. Тунингована (и преждевременно състарена), прекарва си живота в заведенията, няма намерение да учи или по какъвто и да е друг начин да се самоусъвършенства, за да направи нещо с живота си, а чака лесна слава и богат мъж… И няма нужда да ми казва, че не чете. Личи си.

# 2 946
Предаването, според мен, ще се върти основно около Мартин.

# 2 947
Има слухове, че ще влезне жена с името Моника, която е имала дете от него, но му била любовница още докато той бил със съпругата си. Според вас дали е истина?

# 2 948
Не. Такава изсмукана от пръстите история може да бъде съчинена само от мозъка на някой, работещ в жълтурка.

# 2 949
На този етап очаквам една от участничките да се окаже негова дъщеря. 😂

Но, не, въобще не ми се струва вероятно.

# 2 950
  • София
Габриела ме изненада в подкаста, бях останала с впечатление, че едва ли не не може да върже 5 изречения, а всъщност разговорът с Неделчо ставаше за слушане.

# 2 951
Няма само на Виктор да подливат вода с пробутване на нежелани участнички в шоуго. И за Мартин ще намерят с какво да го "разтропат".

# 2 952
Не знам за слуховете, те са много и навсякъде. Като излезе някой в медийното пространство и се почва - къде истина, къде не, къде покрай това някой известен иска да става или какво ли не...изобщо не ми дреме... Но аз си чакам ролята на бармана.🤣

# 2 953
Ако дъщерите на Мартин бяха по-големи, можеха да ги извикат на кастинг и да ги вкарат в "харема" на Виктор. А майката на Виктор в този на Мартин. Ей тогава щеше да има какво да се гледа. 😂 Ужас не ставам за сценарист. 🙈

# 2 954
Сега...не им давай безплатни сценарии, че не се знае.😂

Общи условия

Активация на акаунт