🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 512
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 960
Вслерия от сезон 3 е харесала визитката на балеринката. Май ясна работата.

# 961
  • Viena
Емануела и Мартина са в конфликт от години.

# 962
Някой знае ли инстаграма на Йоана, бившата на Мартин?

# 963
Някой знае ли инстаграма на Йоана, бившата на Мартин?

Ето го:
https://www.instagram.com/yoanaailieva

# 964

Пълен ужас – хвани едната, удари другата. Емануела определено е прекалено емоционална в изказа си – в лошия смисъл. Набеждава някаква девойка (която ние вече познаваме), че страда от психопатия, докато гримасничи, подскача и се блещи.
Сега става ясно защо вкараха това недоразумение Мартина във формата.

# 965
Откъде идва това, че е гей Виктор. Има ли доказателства или само шесто чувство.
На мен не ми направи такова впечатление, но признавам си, повече обръщах внимание на кандидатките Grinning
Питаш дали си е признал преди да влезне в Ергенът ли? Grinning
Дали самият той не иска имидж на хетеро Wink

Нееее, питам в стил - м`ааани го тоя, аз имам един познат, дето познава един, който го беше намамил Joy

# 966
Как инстаграмът на въпросната Габриела?

@gabriezziii

# 967
  • Някъде там
Никиту Лозанова не е доволна от продуцентите.
Съсипали формата...Тя явно отново е очаквала мацки по нейн модел от нейната категория.😁

# 968
На мен не ми направи такова впечатление, но признавам си, повече обръщах внимание на кандидатките Grinning

Аз поне го видях в инстаграм и тредс - някакви хора го коментираха, включително и с имена на негови партньори. Не знам дали човек, който не го познава, може да каже към кой точно пол има предпочитания.

Аз го познавам лично и съм го виждала с жена.

# 969
Питаш дали си е признал преди да влезне в Ергенът ли? Grinning
Дали самият той не иска имидж на хетеро Wink
Нееее, питам в стил - м`ааани го тоя, аз имам един познат, дето познава един, който го беше намамил Joy
Хахаха не, но познавам гейове и имам поглед над нещата. Мое мнение си е. От епизода вчера. Личи им.
Но още като се разбра, че той ще е Ергенът, имаше такива коментари "познат на познат" от други, в предната тема.
Аз го познавам лично и съм го виждала с жена.
Ааа не, аз не казвам, че не би спал с жена. Някои са и женени.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 15:28 от Linda*kiss

# 970
Виктор е 100% хетеро.

# 971
# 972

Аз поне го видях в инстаграм и тредс - някакви хора го коментираха, включително и с имена на негови партньори. Не знам дали човек, който не го познава, може да каже към кой точно пол има предпочитания.

Може да се окаже,че Виктор е нито баш гей, нито 100% хетеро... а модерното- БИ сексуален Simple Smile  Винаги ,когото говореше с редактора/който стои зад кадър/ , то винаги на Виктор му блестяха очите Simple Smile

# 973
Нахлувам малко в темата, опитах да изчета всичко, но и аз щях да попитам от къде идват слуховете за Виктор. Някакви конкретни компромати има ли? На мен честно казано Мартин повече ми дава такъв ,,вайб” от походката, стойката и този стремеж за ,,контене”. Ясно е, че не е, голям женкар си е, но ако говорим само за държание, може и да не мога да преценя правилно, ама аз нищо нередно не виждам във Виктор. Според мен просто крие притеснението и стреса от камерите и малко се увлича в жестикулирането. Grinning

# 974
Не съм го виждала в полов акт, че да кажа 😀 дадох информацията, която имам и съм виждала с очите си. Разпитвате - казвам.

според мен при българите има такъв момент, всеки по-префинен и "красив" мъж хората си мислят, че е гей. Истината е, че нямаме много красиви и мъже и се набиват на очи и биват нарочени.

Общи условия

Активация на акаунт