🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 654
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 945
  • Street of Dreams
Запис в кипящата тема. Ще мине пак половината сезон, докато им запомня имената и разбера за кого пишете.
Момичетата са по-добре от очакваното - особено сравнени с гротескния сезон 3, но и не забелязах отявлени красавици. Много съжалих за накъдрената худижничка, намерих я за много красива, но така и не чух какво толкова му каза, че младежът даде така назад.

# 946
Най-хубавият ерген досега е Виктор от този сезон. Личи му, че няма голям опит с жените.
Да, защото има, но с . ... мъжете. Rolling Eyes
Изобщо не ми е ясно какво дири в шоуто.
Чак и уж си харесал 2 девойки и ги издирили за него Joy

# 947
Косара, не знам защо ми е така позната? Да е участвала някъде другаде до сега?

# 948
Не е гаранция и че не са пр*ститутки повечето, които качват там.

Ааа, да допълня, че е смешно 40-годишен да влезе със визитка, че е разочаровал родителите си. Колко пък да е зрял.

# 949

Има страничка за дрехи, аз там съм я засичала

# 950
Виктор много напомня на този американски Ерген - Colton Underwood.
Той участва като един от кандидатите в Момата с Hannah Brown, после самият той е Ерген и се сгодява за Cassie. Cassie е готино момиче, което през целия сезон се колебае дали реално иска да е с този Colton. Може би е усещала нещо. Така и не се женят. Тя къса с него. Той я преследва, заплашва. Според мен, защото в нея е виждал спасителният пояс, тип "ако с нея не стане, ще трябва да си признава". Тя изважда ограничителна заповед. Colton заявява публично, че е гей. Сега е омъжен за мъж.
FlushedFlushedFlushed
Такова предстои – да видим в движение как някой приема гейската си същност.

# 951
На мен лично ми прилича на едната от София ден и нощ, но не е тя. :д

# 952
Виктор много напомня на този американски Ерген - Colton Underwood.
Той участва като един от кандидатите в Момата с Hannah Brown, после самият той е Ерген и се сгодява за Cassie. Cassie е готино момиче, което през целия сезон се колебае дали реално иска да е с този Colton. Може би е усещала нещо. Така и не се женят. Тя къса с него. Той я преследва, заплашва. Според мен, защото в нея е виждал спасителният пояс, тип "ако с нея не стане, ще трябва да си признава". Тя изважда ограничителна заповед. Colton заявява публично, че е гей. Сега е омъжен за мъж.
FlushedFlushedFlushed
Такова предстои – да видим в движение как някой приема гейската си същност.
Ами в България не съм сигурна, че ще си признае. В Америка модата е друга.
Повечето тук като Месечков и Миро се женят параван.

# 953
Сега ми излезе клипче на Ферай, доста развален български, сигурна ли е, че не е от Търговище?

# 954
Откъде идва това, че е гей Виктор. Има ли доказателства или само шесто чувство.
На мен не ми направи такова впечатление, но признавам си, повече обръщах внимание на кандидатките Grinning

Хареса ми, че изглеждат не толкова направени. И на снимките без грим, тези без корекции пак са ми по-симпатични, въпреки несъвършенствата.
Миналият сезон едва изтрайвах и 5 минути, колкото и да се опитвах да дам шанс. Този, за сега, ми харесва.

# 955
# 956
  • София
На мен не ми направи такова впечатление, но признавам си, повече обръщах внимание на кандидатките Grinning

Аз поне го видях в инстаграм и тредс - някакви хора го коментираха, включително и с имена на негови партньори. Не знам дали човек, който не го познава, може да каже към кой точно пол има предпочитания.

# 957
На мен Виктор не ми лъха на гей. Верно снимките му са едни такива в ИГ, ама в предаването ми се струва млад хетеро мъж. Но ще видим де. Ако го завъртят цирка към гей отрковения, ще бият фиаското от предния сезон Grinning

# 958
Питаш дали си е признал преди да влезне в Ергенът ли? Grinning
Дали самият той не иска имидж на хетеро Wink

# 959
Как инстаграмът на въпросната Габриела?

Общи условия

Активация на акаунт