🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 695
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 690
Много е класно да се разправяш с друга жена , вместо да си направиш изводи за мъжа 🤣

# 691
Мартин явно не познава хора от турски произход, много си пролича по наивните му въпроси - това, че вашите са от Турция, прави ли те по-различна? Каква Турция, Мартине, на нея и прабаба й и прадядо й тук са родени и с нищо не е по-различна.
Не е така! Доста български турци са си консервативни и си тачат турските традиции нищо, че живеят в България. Супер много от тях не искат за снахи и зетове българи, а и не само това.

Миналата година имаше и рокли и Стоян Радичев. Неговите рокли са много красиви.
Много от тях сигурно, но не и тази. Ако беше от толкова консервативен род, баща й нямаше да я пусне така натъкмена да се бори за мъж по телевизията, нали?
Аз много консервативни не познавам, да не кажа, че бая разтропани.

# 692
Динев като е изневерил на Емануела с тази Мартина. Тя така ли е изглеждала като от линка с черната коса 😳😳😳😳😳.
Този Динев значи е бил с психични проблеми по онова време.
Може ли да изневериш/зарежеш Емануела заради този крокодил 🤭. Поне си хвани нещо по-красиво от настоящата ти жена.
Емануела винаги е била красива за сметка на тази жена. Сега поне с тия корекции спрямо преди се е направила да прилича поне малко на нещо.

# 693
  • Viena
Точно тоя Мартин е супер пишман ерген😅😅😅😅

# 694
Може ли линк към профила на дъщерята на Финдо.

# 695
Бурна е била явно връзката между Марин и Емануела, Като гледам и двамата не си поплюват. Не знам кой кого не може да преживее, че чак се закача темата за проблеми с бившите в "Ерген"4.😂

# 696
Аз не вярвам, че Мартин не познава Мартина и Даниела Рупецнещо си. Движат се в едни среди абсолютно невъзможно е да не с познават.

# 697
Виктор добре се представи в 1 епизод, но интуитивно не го харесвам. Изглежда ми като амбициозно провинциално позьорче, тръгнало да се катери социално и професионално.
На мен Виктор ми е симпатичен, но е ясно, че просто търси слава. А най-вероятно и опит - нали учи режисура. Освен това ми стана странно като каза, че не приемал приятелството между мъж и жена, но в същото време той си има най-добра приятелка - Валерия… Абсолютен червен флаг. Но поне е харизматичен и може да говори.

# 698
Бурна е била явно връзката между Марин и Емануела, Като гледам и двамата не си поплюват. Не знам кой кого не може да преживее, че чак се закача темата за проблеми с бившите в "Ерген"4.😂

Мен ще ме изкефи да я вкарат Емануела по някое време. Ей тъй за рейтинг.
Току виж се награбили с Мартин в някоя тъмна стаичка...

# 699
Любомира е участвала в съдби на кръстопът в този епизод:
https://youtu.be/8-t7TS3ouow?si=0lLeBsJL7mEk0Chv&t=1429

# 700
 Емануела е царица на скандалите

# 701
  • България
Много странно начало.
Виктор е симпатичен, леко глуповат и му личи.
Най-интересната част беше когато показаха Мартин как уж се татуира в студиото на Жоро от Гривните, а след малко за фон чух една от любимите си песни - Hozier - Arsonist's Lullaby.

Щом участник от друг формат ми е бил толкова интересен в началото на Ергенът, не говори добре за Ергенът.

Жените, предложени на Мартин са с очеизбождащи корекции и свръхнеприятни.
Жените за Виктор бяха по-нормални. Съжалявам, че Виктор отряза момичето с коня - беше симпатична. Художничката също имаше мил и невинен вид, Виктор я отряза.
От жените, предложени на Мартин, харесах само галеристката, която е много над неговото ниво, и очевидно не е за такъв изкуствен чалгар. Тя би водила разговори с Алек, най-умният и сладкодумен ерген за мен.

Засега нямам никакви симпатии към никоя жена. Епизодът беше изпълнен с клишетата на Виктор и заучените фрази на жените. Не вярвам на никого.

Балерината не трябваше да бъде вкарвана, все едно си с връзки и финалът ти е постлан.

Красавици не видях. Умни жени - тук-там.

Мартина е пълен потрес, все едно миналогодишните квазимодота.

# 702
  • София /Абсурдистан
Хах Мартина се страхува от Емануела - “ ще ме пазиш ли”, ама разбира се Simple Smile
Емануела ще и оскубе перушината, разбира се.

# 703
Пак жени "по калъп".
Една и съща - къде са нормалните жени?

И аз това се чудя! Имаше ли въобще момичета, до чиито лица да не се е докосвала игла? Съвсем скоро ще да гротески тип Мартина.
Соринотсори.

На Мартин дъщерите от онази йогата- Гергана ли бяха, или се бъркам?

# 704
Топ 2 на Виктор според мен ще са балерината Бранимира и Росица, която живее в Америка.

Общи условия

Активация на акаунт