🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 658
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 675
Мартин явно не познава хора от турски произход, много си пролича по наивните му въпроси - това, че вашите са от Турция, прави ли те по-различна? Каква Турция, Мартине, на нея и прабаба й и прадядо й тук са родени и с нищо не е по-различна.

# 676
  • София /Абсурдистан
Друго ми направи впечатление. В анонса за следващия епизод, дамите са с рокли. Но роклите някак си са по-обрани, няма тази помпозност като преди. Сигурно са сменили дизайнерите.

# 677
Техни са си дрехите, гримират се и фризират сами.

# 678
Пак жени "по калъп".
Една и съща - къде са нормалните жени?

Доста нормални жени има тази година.
Редактирам се: нормално изглеждащи жени.

И ти си права.
Да се поправя-тази русата с виенското колело е Силвия, от Бургас.

# 679
Каква е историята на мартина с емануела?

# 680
Ами те предишните рокли бяха "Мечо" - Омуртаг...

# 681
Не бяха ли и роклите на момичетата този сезон (освен грима) ?

# 682
Ох, те толкова луди, че едва ли ще познаете коя е била в психиатрия.😈 Ще изчакам още 1-2 епизода и ако не отгатнете, обещавам да ви кажа. Интересно ми е просто дали ще лъсне много да и личи. Добавям, че това е информация от бивша близка приятелка на момичето, така че е на 99% вярна. Аз не я познавам лично.
Само да кажа, че зависи за какво е била  там има много различни обстоятелства както и времево изпълнени. И ние понеже не знаем за какво иде реч, ще си чешем главно главите, тъй като ако е много сериозно разстройство просто няма да влезе, а и скритите психопати обикновено умело мажат. Така че... е нещо по-безобидно според мен.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:40 от a.vasileva

# 683
  • София
Техни са си дрехите, гримират се и фризират сами.
В другуя сезон може да ги накарат да си платят билетите и нощувките 😂

# 684
Може ли да ме светнете коя е Йоанна? Разбрах, че е бивша на Мартин, ама кое е?

# 685
  • София /Абсурдистан
Преди бяха с рокли от някаква варненска фирма за официални облекла, имаше и скрита реклама.

# 686
Каква е историята на мартина с емануела?
Била е гадже на бившият мъж на Емануела. Едва ли не Мартина ги е разделила.

# 687
Мартин явно не познава хора от турски произход, много си пролича по наивните му въпроси - това, че вашите са от Турция, прави ли те по-различна? Каква Турция, Мартине, на нея и прабаба й и прадядо й тук са родени и с нищо не е по-различна.
Не е така! Доста български турци са си консервативни и си тачат турските традиции нищо, че живеят в България. Супер много от тях не искат за снахи и зетове българи, а и не само това.

Миналата година имаше и рокли и Стоян Радичев. Неговите рокли са много красиви.

# 688
Ако трябва да съм честна, странно, ама аз нещо не съм особено развълнувана.
По-голямата част от момичетата ми изглеждат симпатични, с две изключения, които са попрекалили с определени неща. Засега всичките изглеждат и сравнително адекватни.
Но пък ергените... не ми допадат.
Виктор е доста по-различен от това, което си представях. А и ми се струва много инертен.
А от този Мартин някак очаквах повече. Аз не съм го гледала в други предавания, но нали се говори, че е доста интелигентен и други неща. На мен изобщо не ми се струва мъдър, улегнал, точно обратното. А в същото време и някак неособено приключенски настроен ми прозвуча като си описваше ежедневието. Не знам и аз защо - може би заради това, че е бил в ИнВ и че е бивш покер играч, но нещо различно очаквах да е. То нямаше много и възможности за инициатива, но впечатленията ми са по-скоро за леко скучноват, а в същото време и непораснал човек.
Пък и на двамата им личи, че никакви постоянни половинки, семейства, деца не ги вълнуват особено...
Някои момичета пък бяха супер пренавити да ги говорят тези неща...

# 689
Може ли да ме светнете коя е Йоанна? Разбрах, че е бивша на Мартин, ама кое е?
Доста младо момиче, дъщеря е на Финдо от Сървайвър 2, когато той участваше 2007 година, тя беше на 2 годинки.
Като се подшушна, че Марто е Ергенът, се появи инфо за нея и я намерихме. Има снимки от доста скоро, на които се виждат ръцете му с татуировките, снимала се е и в Джанъм. Най-вероятно е ходила и до Шри Ланка и затова във визитката му се подчерта, че е необвързан от 6 месеца - явно ще се развие темата в другите епизоди.

Мартина пък беше гадже на малкия Динев след Емануела. Имаха публична вражда, тя даже гостува при Милен Цветков, за да разяснява. Ето линк, извинявам се за сайта, но горе-долу и аз това си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт