🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 717
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 660
Мартина прилича на Брук Шийлдс и още как. Обаче леко е прекалила. А видимо е красива жена. Поне в очите. На мен малко ми прилича и на Симона Загорова.
Вече не е забавно...

# 661
  • # супернатурална #
На тази, Мартина, сякаш и даде роза, за да дразни Емануела. Отказвам да повярвам, че мъж с възможност да избира, би се спрял на това нещо. Или пък е притиснат от продукцията заради сеира, но за тази цел по-добре да бяха вкарали Анета. Уникално шашава е и много се смях с нея. От момичетата на Виктор за сега най-много ми харесаха грузинката и балеринката.

# 662
# 663
И на мен балерината и грузинката са ми фаворитки, а Мартина и да не я е искал, са го подбутнали да й даде роза. То такъв сеир изпуска ли се?! Очаквам Емануела да доплува на гърба на крокодил до Шри Ланка, първо да изяде Мартина, а после за десерт - Елвиса!

# 664
Понеже не бях в темата между двата сезона и това инфо ми е убягнало... От споменавания доколкото схванах, този сезон не го прави Тушев, така ли е?
Ники Николов го прави по писанията тук, но си личи по различния почерк. 🙂
И не само по писаници тук. Гласът, който се чуваше зад кадър и им задаваше въпроси е неговият.

Тази Мартина е на 33 години сега ми излезе нейна снимка във фейсбук, а прилича поне на 40 годишна. Някои жени се правят на нищо с тези корекции.

Аз очаквах много голям сеир 😆😆😆 затова реших и на живо да ги гледам, а то се оказа интересен епизод.

# 665
Не ми харесва, че няма блестящи блондинки. Всъщност няма нито една, наистина гореща.
За вкуса на Виктор за жени знам, той такива си харесва, по basic girls. Мартин също не ме изненадва, той самия има доволно ботокс, зъбки и маникюрче. С Мартина и Даниела са си таман.
Ферай е момичето от промото, което отказва розата, най-вероятно ще се насочи към Виктор тя.
Вярно няма блондинки😆

# 666
Добавих анкета и мънички снимки на участничките в скрит текст. По-подробно като качат повече инфо на страницата, а и утре може да се появят и нови лица.
Можете да редактирате гласа си, ако ви се промени впечатлението.

# 667
Пак жени "по калъп".
Една и съща - къде са нормалните жени?

# 668
  • София / Пловдив
Нямате изчитане 😄

Аз съм приятно изненадана от старта, забавно и леко върви. Виктор ми е супер свеж и приятен за гледане. Мартин си го знаем, тепърва го чакам да избухне 😀 Емануела също 🤣🤣🤣
За девойките..... грузинчето и балеринката на първо четене ми харесаха. Останалите с тия джуки ми се сливат като една.

# 669
Пак жени "по калъп".

Нормалните жени, а и мъже също не са в такива предавания.

# 670
Пак жени "по калъп".

Доста нормални жени има тази година.
Редактирам се: нормално изглеждащи жени.

# 671
Все пак трябва да има моми за гонене още в първите епизоди.

Изобщо не разбрах защо избра онази, дето щяла да чака мъжа си с тава мусака, облечена в официална рокля... Може би гонят някаква политкоректност.

# 672
Ще гласувам след още 1-2 епизода - така или иначе не можах да запомня всички имена.

А иначе не си мислете, че нямало лудички… Дайте им още един епизод, ще се разгърнат. 😁

# 673
  • Viena
Много смях имаше днес😅😅😅

# 674
Тази Мартина е на 33 години сега ми излезе нейна снимка във фейсбук, а прилича поне на 40 годишна. Някои жени се правят на нищо с тези корекции.
Мартина си мисли, че изглежда така (в ляво) 😁

Общи условия

Активация на акаунт