🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 735
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 645
Аз се присъединявам към молбата за линк за гледане от чужбина Sunglasses

# 646
  • here and now
Харесва ми концепцията този сезон със срещите преди самото шоу. Нови сценаристи ли си имат?
Всичко им е ново, освен Наум Mr. Green

# 647
Наистина ли мислите, че Мартин има филъри? Според мен просто се е подул. С неговия начин на живот, не е изненадващо.

# 648
Много съм доволна от този епизод.

Това е Мартин, който познаваме от Игрите, в по-различна светлина. Дъщерите му са прекрасни.

Неговия вкус са жени, както знаем, е специфичен. Но определено очаквам да е забавен.

Виктор, за когото съм ви споменавала, че познавам в реалния живот, също добре си е ошлайфал тв образа. Но имайте предвид, ако тази последна връзка, която визира, е жената, с която последно го виждах - определено и неговия вкус за жени е потресаващ. И все пак той се интересува предимно от слава, и може и да е там с концепция какъв персонаж иска да гради.

За жените - има разнообразие, Габита и Елисавети и кюстендилски даскалки (забравих ѝ името няма). Личи си, че продуцента е нов.

# 649
  • София
От момичетата на Виктор харесах няколко, Мартин си го знаем по какви си пада. Според мен нито една от неговите не е на нивото на бившата му съпруга.

# 650
  • here and now
Наистина ли мислите, че Мартин има филъри? Според мен просто се е подул. С неговият начин на живот, не е изненадващо.
Не само има, но и доста е прекалил, мен ако питате..

# 651
Този Мартин е много странно как се вижда , че предпочита кифльоци и изкуствени, а самия той ми дава вид на интелигентен мъж, не е мой тип изобщо на външен вид, но пък с добро чувство за хумор и добър характер ми изглежда, много по-умен от жените, които харесва. И какво прави с такива жени такъв мъж, ако наистина да речем е интелигентен?

# 652
И аз досега не съм гледала нито един сезон, но този ми хвана интереса, обикновено само при първите 5 с бални рокли и лиготии сменях канала, но сега не беше така. Моя приятелка позна Любомира, момичето с караокето в колата, което убиват от подигравки във Фейсбук, с много кофти снимка са я представили. Имала роля в "Съдби на кръстопът", друго актьорско не знае, но като цяло се затвърди мнението ми, че има една група хора, които се използват за разни проекти по телевизиите, както в Биг Брадър някои от участниците се оказаха не съвсем неизвестни.

# 653
Мартина прилича на Брук Шийлдс и още как. Обаче леко е прекалила. А видимо е красива жена. Поне в очите. На мен малко ми прилича и на Симона Загорова.

# 654
Този Мартин е много странно как се вижда , че предпочита кифльоци и изкуствени, а самия той ми дава вид на интелигентен мъж, не е мой тип изобщо на външен вид, но пък с добро чувство за хумор и добър характер ми изглежда, много по-умен от жените, които харесва. И какво прави с такива жени такъв мъж, ако наистина да речем е интелигентен?

От мъж до мъж варират предпочитанията. Бившата жена на Мартин (майката на дъщерите му) намирам за много по-красива от всички в този сезон. Но всеки си има някакъв вкус, потребности, всеки си търси нещо различно. Има умни мъже които си падат по по-trashy жени. Съществуват, не е единствения Елвиса.

# 655
Направо на Филип Киркоров се е докарал Мартин, с блясък в усмивка ала Благо 😁

# 656
Наистина ли мислите, че Мартин има филъри? Според мен просто се е подул. С неговият начин на живот, не е изненадващо.
Не само има, но и доста е прекалил, мен ако питате..
Определено няма филъри. От пиенето е и нездравословен начен на живот.
Корекции няма, освен зъбите, но те не са корекции.

# 657
Мен точно това ме учуди, като каза Мартин, че харесва точно тип жени като Мартина.
Аз останах с точно обратно впечатление.
Макар бизнеса му да предполага точно типа чалга визия на мен ми се строи, че по-скоро такива жени са му омръзнали и съвсем друго търси.
Децата му са много красиви.
Поне от това, което показа той не ми изглеждаше да си търси тип тунингована.
Той е интелигентен, забавен, интересен мъж.
За мен жената за него е тази в Планетариума😊

# 658
Мартина прилича на Брук Шийлдс и още как. Обаче леко е прекалила. А видимо е красива жена. Поне в очите. На мен малко ми прилича и на Симона Загорова.
Как красива, като я видях на оная снимка от преди години... Мис Пиги, ама с черна коса и препечена като забравена във фурната. Бая е играл ножа, за да я докарат в тоя вид сега!

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:14 от DiaMia

# 659
  • here and now
densi, той е на 40! Боцкано е добре, но си има. За хилаурон и ботокс ми е мнението, зъбите не ги броя и аз за корекции.

Общи условия

Активация на акаунт