🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 157 144
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
В сравнение с Виктор 1,  Ергени, Виктор 2, а може би и безработния Алеко, може би Елвиса наистина е най-богатият ерген, но тя и конкуренцията му  е една...
Все пак, това е шоу и Елвиса ще направи шоу. Според мен, сценаристите тази година ще заложат на скандал от страна на Мартин, а Виктор ще го изкарат някакво наивно влюбено момченце.

# 1 051
Да обсъдим зъбките на Мартин...кастанети изкуствени са, нали?  Гледах го в едно интепвю на Мондьо и ги зягледах.....

# 1 052
Да обсъдим зъбките на Мартин...кастанети изкуствени са, нали?  Гледах го в едно интепвю на Мондьо и ги зягледах.....
Не.
Мисля, че са неговите, но тунинговани.Избелени или бондинг има.

# 1 053
Не вярвям Виктор да е гей, по-скоро има леко детско излъчване. Мартин според мен изглежда чудесно за годините си, поддържан е. Честно казано Мартин и Виктор (от 1 сезон) изглеждат, като набори, а тогава Виктор май беше на 27.

# 1 054
Вие забравяте, че Мартин е покер играч и е казвал, че печели много от турнири и игри. Да, сега не играе.

# 1 055
  • София
Витята не беше ли на 32? Над 30 беше със сигурност, 32 ми се върти в главата.

# 1 056
Това обаче не е вярно. Той от години не играе покер и по принцип не е бил добър. Известен е в тези среди, отново защото е шоумен, а не, защото е добър.

# 1 057
  • София
Виктория дето не му даде розата...каква й беше идеята, защо се е записала след като ме се нави да приеме розата...нещо не можах да й проследя мисълта Grinning
Кристин, с конете беше много нежна, но я отряза...

# 1 058
  • София
Аз разбрах, че Виктория не се е записала, просто с Виктор 2 са се сваляли в дискотека преди няколко седмици.

# 1 059
  • София
Виктория (която посрещна Виктор вкъщи) не се е записала за кастинг. Продукцията я беше издирила по молба на Виктор. Също както балерината.

# 1 060
  • Телиш/Плевен
Този сезон всячески се опитват да гарантират, че ще има нормален финал - първо двама ергени, после издирване на предварително харесани госпожици... Подсигуряване по всички възможни параграфи. Joy

# 1 061
Аз ще се изкефя ако тази Виктория все пак влезе.

# 1 062
Малко беше странно това с Виктория - разминали се по пътя за тоалетната в заведение, той я загледал и решил да я издири. Тя се наточила с най-късата си пола, запалила камината, наляла си вино, седи и чака вкъщи да дойдат камерите, за да каже, тя не била такава, не било в стила ѝ и по живо, по здраво израща момчето. Тъпо.

# 1 063
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вие забравяте, че Мартин е покер играч и е казвал, че печели много от турнири и игри. Да, сега не играе.

Какъв покер играч? Да е ходил на 2-3 турнира и за забавление.
Професионалните покерджии ходят от турнир на турнир и това им е препитанието. За Мартин това е хоби като да играеш Белот.
Харчи пари от процентите,които взема в заведенията. Живее прилично,даже над средната класа за Бг,но милионер - не е.
Тъй като Емануела беше пуснала информация( а на нея й вярвам на 100%),каза че е заложил апартамента си,за да купи този процент в Джанъм (което намирам за рисково,но всеки богаташ така е започнал - с риск).
Каза,че много пъти е нямал пари и тя е плащала,защото всичко харчи по нощен живот и алкохол. Никакви спестявания.

О,Виктория - изключително неловка ситуация. Тя пияна ли беше,на дрога ли - грозна и гриндж.
Ако ще влиза някоя, искам къдрокосата от Онлифенс. На мен не ми пречи,те половината там са същите и без да имам профил (или имат,но крият).

# 1 064
Според мен Виктор изобщо не е гей, а е романтично и чувствително момче. До доказване на противното няма да го причислявам и към мамините синчета, но останах с впечатление, че още живее с майка си... За съжаление при мъже, израсли без баща, е по-трудно да развият качествата на пола си. На мен ми харесва засега.

Общи условия

Активация на акаунт