🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 316
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 155
  • here and now
На Мартин що му е толкова рошава брадата?
Липсва ми червената рокля с перата Mr. Green Все едно гледам друго шоу без нея.

# 1 156
Ами тя е много сладка Бранимира-нежна, естествена, приятна. Ще е малко като втория ерген май..с предизвестен край.

# 1 157
Някой знае ли кога е сниман сезона? Споменаха пожарите в ЛА, а това беше наскоро…

Тези кадри са на най-много две седмици. Монтират в движение.

# 1 158
Някой знае ли кога е сниман сезона? Споменаха пожарите в ЛА, а това беше наскоро…
Мисля, че в началото на януари са започнали и до края на февруари ще снимат. Може и да греша.

# 1 159
Че тази Елвира много хубава, аз вчера съм я пропуснала в тарапаната.

# 1 160
На Любомира кичурчетата са потрес, като на някоя от лошите сестри на Пепеляшка.
Ох хаха, това е в десетката😂

# 1 161
Гледам назад, но за сега изглежда сякаш са на рожден ден и групичката на Виктор са в детския кът Joy

# 1 162
Много бързо раздават тези рози…

# 1 163
Във вчерашния епизод видях новите колони на стадион Българска армия, така че едва ли е по-рано от средата на Декември.. бих казал даже, че е в началото на Януари.. Innocent

# 1 164
Бранимира май е избрана...то има ли смисъл другите да се борят?!

Да, тя ще е.

Клаудия ме кефи много. Simple Smile

# 1 165
  • България
Славена, която изглеждаше приятна и симпатична, отпадна по свое желание. Умна жена.

Разговорът на Мартина с Мартин беше такова клише. Засега спирам телевизора, ще видим ще продължа ли.

Досега не видях Мартин да е много умен, много забавен или много обигран. Пуска "шегички", които са претоплена манджа от 15 години, тип dad jokes, които са толкова втръснали, че чак не ти идва да се усмихнеш.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 20:48 от ferencliszt

# 1 166
  • Варна
Какво е това озвучаване , все едно са в някакъв  бункер Rolling EyesRolling Eyes

# 1 167
Елвира е красива, но много странно се усмихва...Някаква замръзнала и фалшива ми идва усмивката ѝ, устата се усмиха, но очите са безизразни.

# 1 168
Малко съм наАд -тамън влизат първите момичета във вилата.

На едната, май беше актриса, мислех, че просто снимката й е зле щото имаше ужасни обръчи под очите. Обаче сега влиза и те са още по големи. Грим ли е какво е?

# 1 169
Бранимира май е избрана...то има ли смисъл другите да се борят?!

Да, тя ще е.
Как пък ще е тя, като още не са приключили снимките. Отделно е най-младата там и не знам дали няма да му стане скучна много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт