🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 814
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 305
Хареса ми изненадата й за Мартин.

# 1 306
Шокирана съм от фитнес аутфита на Мартин Flushed
А, и от репликата на балерината за слона: "Ама той жив ли е изобщо" (или нещо в този смисъл).

# 1 307
  • София
Много куца среща, чак ми стана жал за ергенчето Виктор. Девойката Бранимира за мен е много семпла, на мен ми е грубовата (може би заради лицето), много е млада, иска забавления само.

# 1 308
Какво не ѝ харесвате на Мартина, на мен ми е симпатична, освен това е усмихната, жизнерадостна, бърбори, има лека енергия.

# 1 309
  • София
Срещата с Бранимира - греда. Струва ми се празновато това момиче - нищо не я впечатлява.

П.С. Бранимира ли беше балерината?
Празна и глуповата, щом се притесняваше, че слонът ще я изяде. Joy
Да, тя е балерината, но дали се занимава с балет или беше просто някаква поза специално за предаването... Нещо няма визия на балерина.

Мартина ме дразни как се нарича "момиче". Сега остава и Мартин да реши, че е "момче".

# 1 310
Иначе пък много си ходят Мартин и Мартина Simple Smile

Уау … Овен ??!!

# 1 311
Само аз ли харесвам повече Мартин? Около мен всички с които коментираме ми казват, че не дъм добре. Харесва ми колко е нахакан, забавлява си се, пуска лафове, няма да им цепи басма и се държи естествено. Не като всички ергени да спазва етикет.

И аз, и аз. Виктор ми дечко малко, момченце, пък мен ме влече към пораснали мъже. (На 30 съм, за протокола)

# 1 312
И на мен ми е доста скучно. Да си призная и аз го гледах само за сеира на момите. Бранимира си личи, че е там за безплатната екскурзия, а тази силиконовта не добричка, а откровено тъпа

# 1 313
Още ви дочитам, но този Мартин… блякс. Добър избор за сеира и предаването, но като човек ми е супер анти. Застаряващ паркетен лъв. Единствената му култура май е банкетната такава. Мазен, говори със заучени кръчмарски клишета. И при все цялата му обиграност, има някаква незрялост, като отракан дванайсетокласник, който се прави на отворен пред класната.

И ако трябва да обясняваш, че си богат, по-скоро не си. Ще се изненадам, ако прави повече пари от майка си нотариуската. Ресторантите работят с малки маржове. Въпреки че неговите сигурно са с брутални надценки като за посещаващите ги.

# 1 314
Срещата на Мартин и Мартина ми харесва повече от тази на Виктор и Бранимира. А в началото симпатизирах повече на младичките и не очаквах, че ще кажа нещо добро за адашите, защото не са типът хора, с които бих се сприятелила.

# 1 315
  • Някъде там
ТутанкамиЙон липсва на сезона определено.
Мартина и Мартин са по приятни за гледане за сега.

# 1 316
Срещата на Мартиновците е по яка!

# 1 317
Мартина ми прави учудващо добро впечатление, държи се естествено и с Мартин са сладки, срещата върви добре.

# 1 318
Тези определено са по забавни.

# 1 319
Нещо ми е скучно. Изгледах интервюто на Мартина при Гала. Емануела е била хубава жена, сега и тя на какво се е направила..

Общи условия

Активация на акаунт