🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 715
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 320
Марто си харесва силиконки и туй то. Предполагам, че иска да е в "тренда".

П.С. Сега като излезе една голяма бяла акулка и ще видят пет ергена и ергенки хахах.
В този океан пари да ми дават, няма да вляза.

# 1 321
И на мен ми харесва въпрата среща повече

# 1 322
Още ви дочитам, но този Мартин… блякс. Добър избор за сеира и предаването, но като човек ми е супер анти. Застаряващ паркетен лъв. Единствената му култура май е банкетната такава. Мазен, говори със заучени кръчмарски клишета. И при все цялата му обиграност, има някаква незрялост, като отракан дванайсетокласник, който се прави на отворен пред класната.

И ако трябва да обясняваш, че си богат, по-скоро не си. Ще се изненадам, ако прави повече пари от майка си нотариуската. Ресторантите работят с малки маржове. Въпреки че неговите сигурно са с брутални надценки като за посещаващите ги.
Четеш ми мислите направо!  Искам 10000 лайка да ти сложа, но не мога! Кръчмарска мебел си е Мартин, така е!

# 1 323
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много семпли парчета се очертават, не виждам как ще изсмучат контент от такива моми. В Мартин ми е надеждата да спаси сезона.

# 1 324
Значи и днес няма да видим поканената от продукцията ?!

# 1 325
Няма да има сеѝри, освен ако не вкарат още момичета… а ние за това сме тук 😂

оп утре вкарват още едно момиче…

# 1 326
Е, спечени са все още, опознават се. По-добре така, отколкото някаква пиянка да заапва от първата вечер.

# 1 327
Няма напивания на момичетата ,няма първи скандал ,малко скучновато започва.

# 1 328
Значи и днес няма да видим поканената от продукцията ?!
Може таз семплата Бранка да е. Нали Виктор я харесал та я поканили. Може да няма друга. Той си вкара автогол с нея така го усещам.

# 1 329
Все още всички са свежи и имат сили.
Като почнат да ги морят с безсъние, глад и да им предлагат алкохол в несвяст, ще си покажат номерата всички.

# 1 330
Затвърждава ми се теорията, че младите, не могат да се забавляват. С Марто и Марта, беше по-забавно и за нас и за тях.

# 1 331
  • София
Мартина наистина изглежда мила и приятна, обаче няма чувство за хумор или не схваща, когато някой се шегува. Доста глуповата ми изглежда също, държи се като 20-годишна с тези постановки, които разиграва, за да видела как ще реагира Мартин и дали щял да я спаси, като каже, че не може да плува.
Тъпи истории, неприсъщи за зрялата й възраст.
Иначе срещата им се получи далеч по-добре от тази на Виктор и Бранимира. Ненатоварваща и лежерна.

# 1 332
На мен този сезон като цяло ми е много по-интересен от предишните. Има разнообразие, интрига.
Мартина ми харесва. Вчера не я харесах, изкуствена ми се видя, но днес ми направи много добро впечатление, много естествена, непринудена, искрена, открита. Харесва ми.
Другото момиче на Виктор, пък обратното. Вчера много ми хареса, а днес ме дразни. То фасони, цупене, претенции, явно е, че не го харесва.
На визия ми харесва Виктор. Младо, красиво момче. Но като поведение, много стреснат, скован... Другия, пак не ме кефи особено, но поне е забавен. Разсмива ме.

# 1 333
Няма напивания на момичетата ,няма първи скандал ,малко скучновато започва.
Именно, именно и аз така мисля! Не скучновато, ами си е жива скука! Направо ми се приспа!

# 1 334
Ами Мартина ми хареса. Дето се вика, дори за приятелка бих предпочела нея пред Бранимира, независимо колко тона силикон, хиалурон, ботокс има Мартина. И изобщо не му се дава на Мартинчо Joy Как го блъсна във водата, бъзика го, излъга го, че даже и скандал му врътна. И всичко на първа среща Joy

Общи условия

Активация на акаунт