🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 730
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 335
Мартин и Емануела кога са били двойка и кога са се разделили? Ако е много отдавна каква Емануела чакате да влезне? Ако тя му е последната бивша,  да, но тя не е. Ако са били двойка преди 5 години каква работа има и тя в предаването?
Имало е някакви сеири и сега се базикаме на техен гръб и толкова.

Дано да е бил интересен епизода после ще го гледам и аз. Набързо ви прочетох,  май е нямало сеир 😆😭

# 1 336
Да си кажа за епизода, като цяло:

Бранимира - глуповата, скучна и безинтересна. Дали, защото е малка или, защото е тъпичка, не знам. Но това е една от най-скучните срещи за всички 4 сезона. Прилича ми на онази с Евгени и мрънкалото от Велико Търново на яхтата - дето постоянно мрънкаше за нещо. Жива мъка са за гледане. Може би на Виктор му трябва малко по-разчупена, интересна и отворена мацка, за да му се получи хубава среща и да се отпусне. До момента се вижда, че е пълен гипс.

Мартина - ужасно грозно същество. Не знам колко точно са й красиви очите, но са малки, като на прасенце и изобщо не мога да им видя цвета. Мартин пък с тези зъби малко фъфли и му е трудно да си затвори устата хубаво - на Мегз го докарва леко. Обаче срещата им беше много лека, приятна и интересна за гледане. Сякаш наистина си паснаха двамата. Отпуснаха се, забавляваха се, вкараха лавчета, закачки, смях......  Определено повече ми допаднаха в сравнение с двете дървета Бранимира и Виктор.

Утре ще влиза новото момиче - поне така разбрах от промото.

# 1 337
Отговаря му тоя асц Лъв и Луната в Дева.

Много гнусен в опитите да ги манипулира. Права си беше да коментира за децата. Мъж на 40 с 2 деца е вероятно да не иска повече и при положение, че той започна темата е добре да се изяснят. Хубаво го бутна, ама да беше вързала една котва за крака му.

Бранимира освен, че не го харесва, се държа невъзпитано и в открояено тъпа. Много й идвала добротата към животните, монахът пеел песничка и й било смешно, все едно е венчавка. Билетчето към там, откъдето е излязла.

# 1 338
  • София
Каква изненада беше приготвила Мартина за адаша (освен дето го бутна в океана де)?
Тяхната среща беше по-приятна, да.

# 1 339
По гласа на момичето, което поздравява не ми заприлича на гласа на Емануела.

Иначе за Бранимира - май е от онези тъпи лапетии, които си падат по мъже, които ги мачкат. Щом Виктор й се сторил прекалено добър….ще се научи, като си намери майстора.

# 1 340
Диана и Росица са ми антипатични. Засега са те. Лека!
Още ми е чудно, защо Виктор не избра момичето с конете.

# 1 341
Обърнах на хелс китчън и кой да видя

# 1 342
Аз много се забавлявам с ерген Мартин, човекът прави шоу. Виктор ми харесва, но още е много притеснен. Бранимира - ужасно плоска и елементарна, вчера ми беше симпатична, днес - не. Смешна и била песничката, това било, онова било. То, човек, когато нещо му е поднесено на тепсия, не може да го оцени. Личи си, че не харесва Виктор, ами да си ходи. Мартина ми е много смешна, засега не виждам някоя подходяща за Мартин. В неговия отбор нито една не ми харесва.

# 1 343
Виктор ми е доста скучен и спечен. Като го гледам, имам усещането за човек, "вмъкнал се" в чужда самоличност. Мартин е много по-автентичен. Което не в лесно, особено в подобен род предавания, има моите симпатии за това.

# 1 344
  • София

И тази не мога да я гледам. Другата певица, дано ни занимава с възможностите си. Тя нали е всестранно развита...

# 1 345
И на мен Бранимира като визия не ми харесва изобщо. Уплаши се от слона, а Виктор видимо се забавляваше, това я ядоса и реши да си го изкара на него. Много детинска реакция.

Виктор е ужасно спечен, дано да се отпусне.

# 1 346
Бранимира е червен флаг отвсякъде, много плоска. Чуя ли, че на човек са му в повече доброта и позитив и почвам да "бегам с 200 брат". Егати кухата хралупа.

# 1 347
Радвам се да те видя и тук, а не само да слушам коментарите ти като ги четат в подкаста на Комеди клуба Flowers Hibiscus
Бранимира окончателно е първото 180-градусово обръщане спрямо първото впечатление.
Мартина не е толкова куха, колкото очаквах, но все пак е и на 33, покрай толкова бръмчене все се е научила как да е добра компания.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 00:18 от Clouded

# 1 348
Бранимира може за се е усетила, че Виктор е там да чисти имидж, и да я е доядяло, че участва в цирка.
Мартина с тая двойна брадичка ми е кошмар.

# 1 349
Какъв имидж да чисти? То кой го знаеше, че да има имидж?

Общи условия

Активация на акаунт