🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 861
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 350
Шокирана съм от фитнес аутфита на Мартин Flushed

Ох да, горе wife beater, надолу гащя Бърбъри Grinning

# 1 351
На мен тази Мартина ми хареса как се държа.
Чудя се кой ще прави маникюр на жените няколко месеца?

# 1 352
Бранимира може за се е усетила, че Виктор е там да чисти имидж, и да я е доядяло, че участва в цирка.
Мартина с тая двойна брадичка ми е кошмар.

Какъв имидж има моделът?

# 1 353
  • София
Аз тъкмо се чудех къде е момичето от Камбаните и тя се отказала. Ми, може би по-добре.
На Виктор мацките ми харесват. Няма прекалили с корекциите и са по-естествени. С изключение на девойката, която обеща да си махне грима. То по-добре да не го маха...Scream
На Мартин - като за него , той си е пипнат, затова е толкова топчест.
Двете ''кралици'' изобщо не ми харесват. Мартина за мен е тотал щета, балерината ми е много криндж в лицето.
Елвира е хубава, но неестествена. Някак напрегната ми е визията и и гледа стреснато. Ферай също ми харесва.
Момичето с книгата се е окепазила страхотно, жалко. Наистина е микс между Майкъл Джексън и Жокера.Scream И с този кошмарен цвят червило. Ми, не.
Срещата със слона ми беше много скучна. Не им се получи. Девойката май не го харесва особено. На другия ерген срещата беше малко по-добре.
Супер, че вече предаването не е 3 часа.

# 1 354
На мен пък ми хареса банския на Мартина.
Дечковците въобще няма какво да ги коментирам.

# 1 355
Честно казано, аз нямам спомен Мартин и Емануела да са били в биг брадър. Спомням си Емануела в друго предаване (дали не беше Къртицата) с някакъв друг младеж, милионерски син, който завъшил средно образование в Швейцария, висше- в Англия и накрая завършил с Емануела.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/priiateliat-na-emanuela-v … her-video-2133168

Ето тук има и видео с него.

Емануела преди това се жени за Никола Стоянов в Къртицата, да. Бил милионер, учил в чужбина. Grinning Явно такъв тип й харесва.

Нямам обяснение за днешните избори на Мартин, но подозирам, че по някакъв начин е провокация към бившата, не мога да повярвам, че би избрал наистина адашката си пред останалите.

# 1 356

Радвам се да те видя и тук, а не само да слушам коментарите ти като ги четат в подкаста на Комеди клуба Flowers Hibiscus
Хич не ми хареса Бранимира. Първо 180-градусово обръщане спрямо първото впечатление.
Мартина не е толкова куха, колкото очаквах, но все пак е и на 33, покрай толкова бръмчене все се е научила как да е добра компания.

Чупя гипса и аз като Мартина 🫶🏻

# 1 357
Ох да, горе wife beater, надолу гащя Бърбъри Grinning
DartGrinning
И за да не ми е празен постът, да прикрепя снимка
Скрит текст:

# 1 358
  • Вестерос
bluasee?? 🤔🤔

# 1 359
  • София
Не ми допадна Бранимира, имаше неадекватни изказвания за слона, за монаха, след това на пикника. Разбирам, че не го харесва, но сама се излага така.

Самите срещи бяха хубави, но си личи, че няма време за постпродукция, от тези места миналите сезони щяха да изкарат кадри и зрителят да си каже "уау".

# 1 360
Елвира е много красива. Изглеждаше кухалничка на "срещата" кастинт, обаче може би е най-красивото момиче там. Казах може би 🫣
А Мартин какъв женкар е... отиде при "чуждите" мадами, уж от уважение, пък той да огледа постата...
На Клавдия й прозира лудост в очите. Туркинчето е такова фалшименто 🙄 мадама оригиналдъ, ама от Тему.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 23:17 от КремонаЛиза

# 1 361
Тази Бранимира се подразни много, когато разбра, че не е единствената поканена от Виктор и не знаела коя/кои са другите поканени. Обаче тя защо така се е объркала, че я е поканил на екскурзия и да й обръща персонално внимание? Поканил да участва в Ергенът, ясно е, че ще е една от всичките и тя ще трябва да се бори за него. По-добре стана така, че не се харесаха на срещата.

# 1 362
Уф, балерината как може да се лензи така по време на молитва. Изключително невъзпитано. Горкият монах сигурно е умрял от криндж, че са го въвлекли в такива сеири. И защо им “връзват душите”, можеше просто някаква благословия…

Ферай много ми прилича на главната лоша от турски сериал Smile

# 1 363
Брей Наум с коса заприличал на човек.

# 1 364
Как се казваше "мадамата" с куценцето и голия кръст дето трепереше от студ, като в 9ти клас, втория срок, голямото междучасие? А! Точно тя! Невероятно просто създание. 😏

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 10:14 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт