🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 849
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 365
Голям мазник тоз' Мартин - иде ти да го шляпнеш през лицето. Все го е заслужил с нещо.

# 1 366
  • Вестерос
Мартин избра Мартина, за да дразни Емануела. Абсурд иначе да е по симпатия..

# 1 367
Ако това е представителна извадка на българските жени….
А набедената за Брук Шийлдс мисли, че е нещо като Меган Фокс, чак и проверила колко е висока… Абе смях 😄

Мартин е резервиран. Виктор е чак симпатично отворен към всички.

# 1 368
  • На морето!
Виктор е като дете в сладкарница, обаче е такъв ръб, че не знае дори как да завърже един нормален разговор. Много тегав.
Мартин преиграва с позата на опитен мъж.
Това е първият Ерген, който гледам и не знам още колко ще се задържа в ложата, но се възхищавам как научихте имената на всички момичета още от втори епизод.

# 1 369
  • Вестерос
Искам да отбележа, че има пунктуационни грешки в субтитрите 🫣
Мартина беше по-развълнувана и щеше да се радва на срещата на Виктор сякаш повече

# 1 370
  • София
Бранимира ми прилича на Бьорк. Не знам какво толкова й хареса Виктор. С някоя от другите мисля, че би се отпуснал повече. Тя беше сложила стена направо. А той явно няма много опит в разбиването им. Или пък може би се притеснява от камерите. Другите двама доста по-обиграно го раздаваха. Но и на мен ми е просто невероятно да избере баш тоз трофей за кралица.

# 1 371
Коя е жената с носа на Майкъл Джексън?

# 1 372
Не ми харесаха нито Бранимира, нито Мартина. Бранимира е с грозно его и не знае къде как да се държи, какво да говори и какво да премълчи. Още не е разбрала, че в живота не всичко ти е позволено, защото имаш самочувствие.

Мартина не мога да преценя неестествена ли е или поведението "мяу-мяу" е естественото й състояние. Не ми хареса, че на първа среща започна да обяснява как иска деца. Това си е напълно легитимно желание и е напълно ок, но тази среща трябваше да е лека и забавна. Мартин се опита да излезе от ситуацията, но тя не се усети изобщо и стана кринджаво. И това мрънкане как била жена-трофей и едва ли не била жертва в тази връзка....Мацка, ти си се поставила в ситуация да си жена-трофей, на сила не се става. Имам надежда, че някоя от останалите кандидатки на Мартин може и да ми допадне.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 23:37 от Rebel Rebel

# 1 373
Честно казано, аз предпочитам епизодите да са по-дълги и да показват повече от взаимоотношенията им. Индивидуалните срещи с раздаването на рози супер много ги претупаха. А някой да ме поправи, ако съм го пропуснала, но запознанството и разговорът на Виктор с момичетата на Мартин май въобще не го дадоха.
Мартина и на мен ми изглежда приятна компания. Даже и Мартин по ми допадна тази вечер покрай нея, а и в разговорите с момичетата беше г/д забавен.
Бранимира май е много мъничка и няма ясна представа какво иска и малко си го изкарва на Виктор, че не е това, което явно тя си представя. Предпочитам да не продължава напред още дълго, за да не стане като с Валерия и Евгени и да е твърде ясно всичко от самото начало.
Иначе аз не съм гледала този Биг Брадър, в който Мартин и Емануела са били заедно. Но се сещам за един друг с нея, епизоди от който гледах в YouTube и там имаше разни хора, които се държаха доста кофти с нея. Но пък и тя ми се стори като човека Аз. Всички били влюбени в нея, всички я заглеждали и тн и тн. Общо взето, за доста важна се мисли, та коя е била права и коя не в спора им с тази Мартина, ми се струва доста под въпрос.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 23:46 от Geri2000

# 1 374
В началото на първи епизод съм. Момичетата без една изглеждат естествени. Има нещо гнило. Със сигурност ще са куку

# 1 375
За да развържат сценария си мисля, че ще влезне адвокатката, която е премислила и е решила да пробва в реалити.

# 1 376
Добър вечер, Ергени и Ергенки.
Тъкмо пускам епизода и се сетих на кого ми приличат две от момите:
Скрит текст:
Мартина:

Даниела:
Връщам се да ви чета.

# 1 377
Според мен са предложили първо на Мастагарков (уникално дуо щяха да са с Елвиса просто) , той е отказал и са се спряли на Виктор, подобен типаж- мил, романтичен, притеснителен добряга, антипод на Мартин.
Догодина Ергенката, със сигурност мъжките персонажи ще са по-интересни

# 1 378
Някой друг забеляза ли, че иначе доста симпатичната и красива Яна, има някаква свирепа лудост в очите? Crazy eyes направо пронизват като лазер.

# 1 379
А, Алекса, явно са ѝ бутнали едни 50 лв. да се покаже.
Да не са ѝ рипортнали канала в Онли Фенс?

Общи условия

Активация на акаунт