🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 465
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 860
И е бил жив! Joy

# 1 861
Много ми е красива тази Ивет, но все още не мога да разбера дали е куку или не Joy

# 1 862
Ивет наистина дава вайб Силви… не исках да си го мисля, но наистина си приличат и не само по лице

# 1 863
Жив слон с пипало! Ти да видиш бе!
Какви странни създания живеели в тая Шри Ланка Joy

# 1 864
  • София
Ох, Мартин постоянно изтъква, че тя няма чувство за хумор и не му разбира иронията. Тя не е чак толкова тъпа, просто не е така обиграна и тренирана с думите и реакциите като него.
Иронията му не е някаква висша класа! Лафчета на кръчмарски плейбой... Мен такива лиготии не ме разсмиват, честно.

На нея и това й идва висока топка, но не защото приема лафовете му за чиста монета, а защото не умее да им отговори подобаващо. Той обаче не спира да я контрира. Супер невъзпитано.

# 1 865
Синтия прилича на Сантра, чудех се на кой ми наподобява.

На Сантра да беше, добре щеше да е, цяла медена питка си е, някой я беше уцелил добре по-нагоре😂

# 1 866
Бранимира - ограничена, елементарна, абсолютно антипатична жена. Слон с пипала
Рупецова - наистина а ла Майкъл Джексън Joy

# 1 867
Майко Мила 😆😆😆😆Ана -Мария в Ергенът
В "Игри на волята" тя ми беше най-комичният образ.
А какво стана с нея.. вече не я виждам..

# 1 868
На Бранимира името и отива много, грубо като нея. Хем глупава, хем високомерна.

# 1 869
Я, Ивет ми стана симпатична. И като тембър, и като подход.
Явно във визитката си беше показала нещо различно, по-изкуствено. Сега ми хареса.

# 1 870
Почвам да мисля, че Рупецова ще ни избави от глупостите, които е тегаво да се слушат, едно и също “ти какси/ама добре ли си/хахаха не съм очаквал, много ми е приятно с тебе, бла бла

Айде да я видим има ли акъл и език

# 1 871
Майко Мила 😆😆😆😆Ана -Мария в Ергенът
В "Игри на волята" тя ми беше най-комичният образ.
А какво стана с нея.. вече не я виждам..

Не ѝ даде роза

# 1 872
Ужаснаа Бранка!! С огромно самочувствие без никакво покритие и пропуснати първите 7 год. Тя не само не го харесва тя направо му се подиграва. УжасТ.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 00:45 от *Амбър*

# 1 873
Пак гледам със закъснение, но за Бранимира отново и твърдо не. Мартина и бай Марто ме кефят един до друг. Той я настъпва на всяка дума, но не вождам да е груб или да злобее, но и тя не му остава длъжна. Леко им минават срещите, че и щом има водчица ехееей, Мартина поведе в резултата с осем точки. Хитруша е и тя.

# 1 874
  • София
Тази година ми се струва, че няма да гледаме целувки. Не си представям Мартин да се мляска с някоя по тв, Виктор пък съвсем, освен ако не му налети някоя. То предните два сезона беше предостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт