🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 468
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 875
Почвам да мисля, че Рупецова ще ни избави от глупостите, които е тегаво да се слушат, едно и също “ти какси/ама добре ли си/хахаха не съм очаквал, много ми е приятно с тебе, бла бла

Айде да я видим има ли акъл и език
Доста големи очаквания за жена,която се е докарала доброволно до този си вид Grinning

# 1 876
Слона има пипало според Бранка.
Мартина и тя е голям селкооп.
Бранимира е много нетактична. Ква работа имаше да каже, че Виктор бил много притеснен. И повечето прихнаха от смях. Притеснителните и скромните не се котират сред младите. Търсят си арогантни и нахакани, нищо че после ревЪт.

# 1 877
Някоя а-ла- Мария..му трябва на Виктор.

# 1 878
  • София
Ивет ли се качваше по стълбите така флегматично и демонстративно позьорски? Чакам да извади флейтата:joy:

# 1 879
Тази година ми се струва, че няма да гледаме целувки. Не си представям Мартин да се мляска с някоя по тв, Виктор пък съвсем, освен ако не му налети някоя. То предните два сезона беше предостатъчно.

Той Алек ги нацелува за 3 сезона напред, така че Виктор и Мартин спокойно може да го карат по-спокойно 😃

# 1 880
Хора, моля ви се, потресена съм от това момиче Бранимира, такива ли са младите в днешно време?! Що за отношение към живота и хората показва, срам за родителите и възпитанието, което са й дали. Много съм крайна в този конкретен случай, но не мога да се успокоя направо от простотията й.
Ивет е страхотна, много е симпатична.

# 1 881
Сега, обаче, Мартин го видях резервиран и не така забавляващ се с Мартина, както на яхтата. Вижда се, че всякакви разговори за романтика и отношения го отегчават бързо и сякаш му е трудно да се преодолее и да почне да си измисля. Той сам грам не вярва, че би изпитал нещо повече на този остров и му се вижда нелепо.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:16 от Tess d`Urberville

# 1 882
  • София
Боже, какви разговори, направо ми падна IQ-то драстично, докато слушах. Жив слон, който имал пипало, разговори за смърт на първа среща, романтика, защото бил облечен с бяла риза.... Close
Елвира и тя изглежда доста куха като я слушам какви ги дрънка по синхроните. То ясно, че няма как да са съвсем на център, щом са в предаването, но искрено се надявам да има и що-годе нормални измежду тях.
Много се изненадах, че тази с Елвира на синхрона /Габриела ли беше?/ била само на 24. А спокойно може да мине за 30+.

# 1 883
Тази година ми се струва, че няма да гледаме целувки. Не си представям Мартин да се мляска с някоя по тв, Виктор пък съвсем, освен ако не му налети някоя. То предните два сезона беше предостатъчно.

Ще има, даваха в една реклама, че Мартин се опитва да целуне някое момиче, но тя казва “не, не”

# 1 884
Слона има пипало според Бранка.
Мартина и тя е голям селкооп.
Бранимира е много нетактична. Ква работа имаше да каже, че Виктор бил много притеснен. И повечето прихнаха от смях. Притеснителните и скромните не се котират сред младите. Търсят си арогантни и нахакани, нищо че после ревЪт.
Търси си батка да я доминира, после плаче за чувствителни кавалери.

# 1 885
Много искам да видя реакцията на Мартин, когато някоя го налази да го целува.

# 1 886
Почвам да мисля, че Рупецова ще ни избави от глупостите, които е тегаво да се слушат, едно и също “ти какси/ама добре ли си/хахаха не съм очаквал, много ми е приятно с тебе, бла бла

Айде да я видим има ли акъл и език
Доста големи очаквания за жена,която се е докарала доброволно до този си вид Grinning
Щом до Рупецова опрях, смяаааатай Grinning

# 1 887
Резюме на първите две срещи. Мартин харесал на Мартина “къдриците”, а Бранимира не харесала пипалото на Вик… Ааа, на слона. 😁

# 1 888
Сега на синхроните Елвира не ми хареса! Странен профил, странна чупка на носа и много зъбеста. Габриела е супер злобна и завистлива, много ме дразни!

# 1 889
Виктор трябва малко да се поочупи. Сигурно нямаше да му личи толкова гипса, ако Бранимира не беше такъв темерут за начало на индивидуалните (погрешка написах индиВУДУалните) срещи, трябваше някоя с по-лек и закачлив характер да избере, за да се поотпусне и занапред, а тази го закопа за сефте отвсякъде - погледи, фасони...И присъствието на бат' Мартин не го поставя в много добра светлина пред дамите - онзи е непукист, демонстративно териториален  и създава впечатление на властен и обигран мъжкар, до който Викито е като ученик.

Общи условия

Активация на акаунт