🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 635
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 890
Отвратителна е Габриела.

Тъпо ми е, че момчето казва, че не е било достатъчно мъж. Не мъжки, Брана просто е пипало и колкото по- бързо го отрежеш, толкова по- добре ще си

# 1 891
Виктор май е развълнуван основно защото ще е на обща среща с Мартин Joy

# 1 892
  • Сливен
Само на мен ли ми се струва, когато Виктор споменава името на Мартин и погледа и усмивката  му стават други 😃😆

# 1 893
Тази година ми се струва, че няма да гледаме целувки. Не си представям Мартин да се мляска с някоя по тв, Виктор пък съвсем, освен ако не му налети някоя. То предните два сезона беше предостатъчно.

Ще има, даваха в една реклама, че Мартин се опитва да целуне някое момиче, но тя казва “не, не”

Даниела е тази, която Мартин опитва да целува. Абе устата и хаплива изглежда и сигурно това му харесва на него в нея.

# 1 894
  • somewhere over the rainbow
Мартин и Виктор са като баща и син.

# 1 895
Виктор може да се поотрака покрай батко си Мартин. Със сигурност ще е добре за него - може да понаучи това - онова.

# 1 896
Идеални са заедно мъжете. Сладури и се разбират с половин уста.

# 1 897
Тази Яна ми е много отблъскваща.

# 1 898
И на мен ми стана кофти, че Виктор се почувства като по-малко мъж...Аз така и не разбрах какво немъжествено нещо е направил?? Grinning
Какво искаше Бранимира, да набие слона ли? Едва го познават, не са имали ситуации, в които да се покаже "мъжество", а вече оценки правят.

# 1 899
Отвратителна е Габриела.

Тъпо ми е, че момчето казва, че не е било достатъчно мъж. Не мъжки, Брана просто е пипало и колкото по- бързо го отрежеш, толкова по- добре ще си

Бате ще помага да стане Викито перденце. А, дано да не е перде, а блек аут завеса към такива като Бранимира.

# 1 900
Отвратителен звук като са на синхрони…

# 1 901
Баш от чашата чай се стресирал… Нищо общо с характера ти, неее. 😁

# 1 902
  • Street of Dreams
Виктор има много травми за преодоляване и затова е лапнал по трудната и студената.

# 1 903
Добре че оползотворявам това време на висене (докато зяпам) на колелото, та да имам полза от толкова загубено време.
Косара без грим е доста екзотична. Не изглежда зле. Има някакъв аристократичен вид на фона на останалите.

# 1 904
Само на мен ли Пресиана ми прилича на Емили Тротинетката?

Общи условия

Активация на акаунт