🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 548
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София /Абсурдистан
Защо лицето на Виктор е толкова червено, изгорял ли е от слънцето?

# 1 921
Косара защо е отишла на басейн с грим на цялото лице?
Всички се гримираха. Според мен веждите й са и татуирани. Другото не изглежда повече от на другите. Просто си е по-кикимореста мадама и привлича внимание. Има малки очички, но хубави черти като цяло.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:09 от Linda*kiss

# 1 922
Ех, един път да има нужда от руска школа и няма никой насреща. Сега да го беше подхванала една Вика, Ирина, Мария - лелее, щеше да се почувства мъж момчето.

# 1 923
Изпуснах всичко и всички. Само ще чета,и без това имам много натоварващи моменти и събития в реала 😒
Весело да Ви е🥰

# 1 924
  • София
Тази година ми се струва, че няма да гледаме целувки. Не си представям Мартин да се мляска с някоя по тв, Виктор пък съвсем, освен ако не му налети някоя. То предните два сезона беше предостатъчно.

Мен това много ме радва,направо се стрясках като се награбят още на втората минута, толкова неестествено! Stuck Out Tongue

Любомира тук не се радва на одобрение, но на мен ми прилича на Марион Котияр и ми е приятно разнообразие сред всичките "ремонтирани". Анна-Мария, що за тоалет, бомбите висят отвсякъде!

# 1 925
Виктор няма опит, но е възпитано момче. Бранимирчето търси някой батко да и разбие зъбите за добре дошла.

# 1 926
Ех, един път да има нужда от руска школа и няма никой насреща. Сега да го беше подхванала една Вика, Ирина, Мария - лелее, щеше да се почувства мъж момчето.
Направо като на филм виждам как Мария си прехапва долната устна и Виктор започва да заеква и пелтечи Joy

# 1 927
Наистина такава му трябва, а не тези смотани жени, които само го унижават Joy

# 1 928

Май е в съчетание с алкохола. На срещата ми се видя леко подпийнал.
Да се държи до бате си Марто - до края на сезона ще го е отракал 😃

# 1 929
Анна - Мария подава реплики бързо, не е заспала, но много сбърка с разпита.

# 1 930
За Виктория и Ирина не знам, обаче една Мария щеше да му дойде добре.

# 1 931
Нищо нямаше да прехапва, те си имат подход. Щеше да го пита как се чувства, как си поддържа супер фигурата, да ахка, да охка, да се възхищава...

# 1 932
  • София

Според мен в резултат на горещо време и шампанско, позачервил се е.

# 1 933
Нищо нямаше да излезе с рускините – бедно е момчето.

# 1 934
А Бранимира как така я е поканил Виктор?

Общи условия

Активация на акаунт