🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 285
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Гледам момичетата и се чудя защо една част от тях изглеждат толкова амортизирани за възрастта си? Това Габриела, Анна-Мария, Косара... Има и други, но още не съм им научила имената. Дали намесите ги състаряват? Та те са на 24-27, а изглеждат на 30-35.

# 1 936
Жена съм, смея да твърдя ценя женската красота, но много ми е неприятно да ги гледам полуголи тези изкуствените-то няма лодка, няма закуска, среща- навсякъде братче показали имплантите си. Толкова е изкривено всичко, бляк.

# 1 937
Изглеждаше все едно му се ака Thinking Sweat Smile

Май е в съчетание с алкохола. На срещата ми се видя леко подпийнал.
Да се държи до бате си Марто - до края на сезона ще го е отракал 😃

# 1 938
Хостесата Габриела не ви ли напомня на Преслава малко, преди да се направи неузнавама? Много ми напомня!
На мен ми прилича на Беба 😄

# 1 939
От срещите на Виктор ми се струва, че не е излизал изобщо на срещи. Чак пък толкова неуверен и колеблив, дали заради камерите, нямам представа, но добре, че е Мартин да прави епизодите, както и предполагах, че ще е.

# 1 940
Косара изглежда много хубава, даже си има Мегън Фокс вайб, Марто няма как да не й е метнал око. Но според мен е с твърде много грим, чак ми стана странно, че някой по-рано е писал, че сега била с по-малко... Ще ми е интересно да я вида без.

# 1 941
Гледам момичетата и се чудя защо една част от тях изглеждат толкова амортизирани за възрастта си? Това Габриела, Анна-Мария, Косара... Има и други, но още не съм им научила имената. Дали намесите ги състаряват? Та те са на 24-27, а изглеждат на 30-35.
Мисля си, че не са само намесите, а живота който водят. Нощен живот,алкохол,други субстанции и вероятно сериозен "навъртян километраж "

# 1 942
Анна - Мария подава реплики бързо, не е заспала, но много сбърка с разпита.
Тази госпожа Анна - Мария реши да покаже "топки" и че е разгадала Мартин, а той добре я хлъзна и я накара да повярва в това. Сигурно сега се чувства cool, smart и по-сигурна в себе си, но като нищо може да я обезрози на церемонията.

Косара изглежда много хубава, даже си има Мегън Фокс вайб, Марто няма как да не й е метнал око. Но според мен е с твърде много грим, чак ми стана странно, че някой по-рано е писал, че сега била с по-малко... Ще ми е интересно да я вида без.

Ще я видиш.

# 1 943
Мартин е сред свои води-хубавите жени .Това предаване е направо в десятката за него.С лекота участва.

# 1 944
Може и начинът им на живот. Много мъже, много разочарования, нощен живот, малко интелектуална дейност, резки диети.

# 1 945
Ами амортизация му се вика на това.   Толкова "опит" /ако ме разбирате/до това води! Жалко!

# 1 946
Много! Груба грешка направи Ана Мария, държа се агресивно и като батка, само огромния бюст подсказваше, че е жена. Не му беше приятна срещата на Мартин. Тя се опитва да го провокира така и да е различна, но беше левашко.
Косара ми харесва все повече, освен че я намирам хубава, държа се приятно, спокойно и е с естествен бюст, чак се откроява с това.

# 1 947
Състаряват ги, защото такива корекции по принцип си правят жените над 40, за да се подмладят. И когато едно младо момиче си направи същите корекции, и тя почва да прилича на жена над 40, която се оптива да изглежда по-млада. Т.е., изглеждат еднакво, без значение дали са на 25 или на 45.

# 1 948
Оф, бе, Викторе... Никога не говори на друга жена за бившите си и чувствата между вас! Е, поне е ясно, че не е обигран, а съвсем натурален и върви по пътя си без театри.

# 1 949
Тази госпожа Анна - Мария реши да покаже "топки" и че е разгадала Мартин, а той добре я хлъзна и я накара да повярва в това. Сигурно сега се чувства cool, smart и по-сигурна в себе си, но като нищо може да я обезрози на церемонията.
Да, това му е номера на Мартин. Донякъде им се подсмихва, донякъде ги кара да си вярват, докато реално сменя или мисли съвсем друго. Просто не му се спори и ги успива. Да се радват. И те се връзват. Точно като ловец към животното.

Общи условия

Активация на акаунт