🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 201
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 950
Толкова ли са популярни разговорите за бившите между 20-годишните? Кога са били във връзка, колко дълго е продължила, как е приключила...на кой по дяволите му пукa?

# 1 951
И аз харесвам Косара. Въпреки корекциите грабва вниманието. Струваше ми се като визия от напористите бръмчалки като Мартина (и може и да си е), но досега я виждам по-обрана и деликатна. Има лайк от мен засега.

# 1 952
Толкова ли са популярни разговорите за бившите между 20-годишните? Кога са били във връзка, колко дълго е продължила, как е приключила...на кой по дяволите му пукa?
Правят се на големи и с опит, за това.
Да! Косара ми изглеждаше лигава претенциозна кифла, сега ми хареса това момиче. Не се превзема, добре се представи. И в лице, освен устата май си е естествена.

# 1 953
  • София
Да пиша плюс и за това, че до тук не са се заизливали тежки драми и сълзливи истории, които бяха задължителни предишните сезони.

# 1 954
Косара ми е една идея по-нормална и красива Шермин Joy Засега.

# 1 955
На Ана-Мария нещо егото говори повече от нея, и не мисля че си прави добра услуга с Мартин. Най- малкото той ще се чувства неудобно от факта, че някой ще му разчита ходовете, а той държи да си има първенство в действията си. Според мен си е аут, но не знам кога. Виктор милият изобщо не знае къде се намира, да не говорим, че е прилично зачервен

# 1 956
Назад съм малко с материала, но ето моите впечатления на първо време:
Мартин ми харесва за ролята, за която е избран, идеален е за такова шоу. Не бих го върнала и като част от компанията ми, но само до там.
Виктор е много красиво момче, но момче, не мъж(за мен).
Момичетата, връщам си думите назад за преобладаващата пластмаса, защото, поне доколкото разбирам от това, този път има повече естествени от предните сезони, особено от сезон 3. Но никоя не бих нарекла красавица.
Коя ми е приятна и коя не, още не мога да кажа.
Дано няма извращения като предния път с откровено нуждаещи се от психолог (да не кажа от психиатър) жени.

# 1 957
  • Сливен
В Басейна Габриела "на Мартин" ли беше, със черният бански. 🤔 На момент ми заприлича на Сузанита - дъщерята на Орхан Мурад. 😃

# 1 958
Ама Силвия ведната успя да го накара да смени подхода Grinning

# 1 959
Drinking game: Пием всеки път като Мартин каже нещо от рода на "Той моя хумор е малко такъв"
Натаралянкани до третите реклами 👌🏻

# 1 960
Виктор с Пресияна обаче се чувства по-добре и по-спокоен. Може би защото и тя е притеснена и защото не го привлича чак толкова сексуално, за да го спича, но с нея го виждам по-стабилен и уверен. Подхождат си.

# 1 961
  • somewhere over the rainbow
Хостесата Габриела не ви ли напомня на Преслава малко, преди да се направи неузнавама? Много ми напомня!
Да, но бих казала след промяната.

# 1 962
Ох, Косара засега се очертава да е фаворитката ми. Много нежна и женствена, възпитана и на пръв поглед като че има ценности.

Виктор, предвид, че е толкова срамежлив и неопитен, мисля, че намира успокоение в лицето на Мартин. Той като е толкова разтракан и перде, Виктор се успокоява, че срещата поне няма са забие! Joy Сладичък е, трябва само малко повече увереност, самочувствие и опит. Ще стискам палци да им се получи с Косара

# 1 963
Ох, как може 20 годишни момичета да изглеждат на 40+, с посърнал вид, никакво излъчване и чар. За корекциите да не споменавам, че съм върл противник и са ми адски гнусни и се напрягам като ги гледам, защото все се опитвам да си ги представя как  биха изглеждали естествено.

Освен това на повечето им е доста скучно и досадно и много си личи, не знам какво трябва да се случи, за да се раздвижат малко нещата. Защото повечето изобщо не са там за да си намерят мъж, но дано поне приятелки си намерят в лицето на другите жени, което ще си е позитив. Мъжете от друга страна като се съберат и разцъфват, май се сприятеляват, което е супер.

# 1 964
На Ана-Мария нещо егото говори повече от нея, и не мисля че си прави добра услуга с Мартин. Най- малкото той ще се чувства неудобно от факта, че някой ще му разчита ходовете, а той държи да си има първенство в действията си. Според мен си е аут, но не знам кога. Виктор милият изобщо не знае къде се намира, да не говорим, че е прилично зачервен

Анна - Мария се държи като грозното патенце, което не може да впечатли с визия и затова е с рогИте напред, та поне да демонстрира характер. Ако я попитат, със сигурност ще каже, че има доста приятели мъже. И ще е искрена...
Този пък, Марто - на всеки въпрос е : "Няма да ти кажа, пък!"

Общи условия

Активация на акаунт